6 ADHD Hacks som jeg bruker til å forbli produktive

Del på PinterestGetty Images

Helse og velvære berører hver av oss annerledes. Dette er en persons historie.

Du har noen gang hatt en dag når du føler at du ikke kunne tenke klart?

Kanskje du våknet opp fra feil side av sengen, du gjorde en merkelig drøm som du ikke kunne riste av, eller noe du er ivrig, gjør at du føler deg spredt.

Nå, forestill deg at du føler hver dag i livet ditt & # 8211; Og du vil vite hva det betyr å leve med ADHD for meg.

Personer med ADHD har en tendens til å ha problemer med å konsentrere seg om aktiviteter som ikke er interessert i dem. For meg er det nesten umulig å konsentrere seg om noe før jeg har drukket minst 3 eller 5 øyenvipper av espresso om morgenen.

Arbeider i et kreativt felt i # 8217; underholdningsindustrien, mitt arbeid er eklektisk, og noen ganger har jeg lyst til å gjøre jobben med åtte forskjellige mennesker på en enkelt dag.

På den ene siden, velstående i et miljø som dette, fordi det holder stimulert min ADHD-hjerne som jager adrenalinen. Fra # 8217; andre, det er ganske enkelt for meg å falle i en spiral av forvirring der jeg gjør et dusin oppgaver samtidig, men uten å få noe.

Når jeg har en dag full av distraksjoner, kan jeg føle meg frustrert med meg selv og min tilstand. Men jeg skjønner at det å være vanskelig med meg selv gjør meg ikke mer konsentrert.

Så jeg utviklet flere triks for å bytte fra spredt til produktive som kunne hjelpe deg også.

1.Spille

Hvis de ikke klarer å konsentrere seg om en oppgave, er det sannsynligvis fordi det er litt, mer trivielt og fyller meg med liten interesse.

Folk med adhd har en tendens til å være mer nysgjerrig. Vi elsker nyheten og vi lærer nye ting.

Hvis jeg ikke føler at jeg vokser fra A’Aktivitet på en eller annen måte er det en utfordring å ta hensyn.

Ikke misforstå meg: Jeg er fullt klar over at livet har sine kjedelige øyeblikk. Det er derfor jeg har utviklet et triks for å få meg til å overvinne de trivielle oppgavene som mitt sinn ikke vil konsentrere seg om.

L’hack jeg bruker er å finne noe interessant i det jeg gjør eller potensial til å utøve fantasien min. Jeg oppdaget at selv de mest kjedelige aktivitetene, hvordan å organisere en fil, kan ha en interessant ting om det.

Når jeg utfører monotone oppgaver, liker jeg å prøve ting hvordan du identifiserer modellene mens jeg later som å være en statistisk som fører et søkeeksperiment, eller oppfinner en styling underliggende hver fil.

Noen ganger tar jeg denne hacken et videre skritt fremover og ser om C’Det er muligheten for å forbedre en arbeidsflyt.

Mange ganger, hvis C’er en spesielt triviell aktivitet til poenget med mange timer med kjedsomhet, må du kanskje gjøre med et ineffektivt system. Dette er en’mulighet for hjernen din på jakt etter dopamin for å fokusere på en monotont oppgave ved å bringe verdi til din nysgjerrighet i å løse problemer.

Du må kanskje også lære noe nytt å implementere et nytt system, som også vil tilfredsstille hjernens belønningssenter.

2. Utgivelser for å flytte med et stående skrivebord

Min kjærlighet til å jobbe på et stående skrivebord, kommer ikke fra det faktum at det er den fasjonable tingen å gjøre i en oppstart. Datoer tilbake til da jeg var yngre, mye yngre.

Da jeg var i grunnskolen, hadde jeg så mange problemer å stå opp i klasserommet. Jeg ble alltid restrained og ivrig etter å stå og gå til klassen.

Jeg skulle ønske jeg kunne ha blitt dyrket fra det stadiet, men det er absolutt overført til mitt voksne liv.

Mitt behov for å agitere stadig forstyrrer konsentrasjonskapasiteten min.

Jeg jobber ofte i lange dager på filmsett hvor vi stadig beveger seg og beveger seg. Den slags miljø fôrer naturlig på dette behovet for å bevege seg og oppdage å bli konsentrert på laseren hele dagen.

Men andre dager, når jeg jobber på kontoret, er skrivebordene som står magiske. Stå mens arbeidet gjør at jeg kan sprette på føttene mine eller flytte meg, som igjen hjelper meg å holde meg naturlig på banen.

3. Fyll litt & # 8216; fritid med sprints

Dette forslaget er litt & # 8216; en forlengelse av # 8217; hack stående.

Hvis du føler deg rastløs og du ikke klarer å konsentrere deg om oppgaven for å gjøre, kan det være verdt å sette arbeidet til side og lage en rask korsett.

I mitt tilfelle kjører jeg en treningsyklus med høy intensitetsintervaller (HIIT), som sprint eller burpees. I tillegg til å rydde mine ideer, hjelper det meg når jeg trenger å laste ned adrenalin rask nedlasting fra systemet mitt.

4. Skriv alle de ideene til senere

Noen ganger kommer hjernen min ut med de mest kreative ideene i de mest ubehagelige øyeblikkene.

I et møte på Dataanalyse på & # 8217? Det er den perfekte tiden å oppfinne en musikalsk sammensetning i seks elementer!

Når hjernen min stikker til en ide, det ser ikke ut til å bekymre seg for timingen. Jeg kunne være midt i en’Intense Call D’Business All’i utlandet og hjernen min vil ikke slutte å plage meg for denne nye ideen som ønsker å utforske.

Dette distraherer meg ikke på noen måte. Hvis jeg er med andre mennesker, og dette skjer, kan jeg ikke svare på spørsmålene, jeg kan ikke følge lange setninger, og jeg husker ikke hva den forrige personen bare fortalte meg.

Når jeg går inn i en spiral av fri flyt tenkning, er det noen ganger alt jeg kan gjøre for å finne konsentrasjonen, å be om unnskyldning for å gå på toalettet og skrive alt mest mulig.

Jeg finner at hvis jeg skriver det, vet jeg at jeg vil kunne gå tilbake trygt til tanker når møtet vil bli ferdig, og de vil ikke bare bli glemt.

5. Finn din personlige produktivitetsmusikk

Hvis jeg lytter til musikk med tekster, kan jeg ikke konsentrere meg om hva jeg gjør, og jeg er ferdig for å synge sammen. Selv om både moro, skjønte jeg at musikk med tekster ikke er nyttig for min oppmerksomhet.

I stedet, når jeg er på jobb, eller jeg trenger å konsentrere seg om noe annet enn den improviserte karaoke, lytter til musikk som ikke har noen tekster.

Han gjorde en verden av forskjell for meg. Jeg kan spille episk orkestermusikk hvis jeg vil føle at du erobrer verden fra kontorets skrivebord og holder seg konsentrert.

6. Kaffe, kaffe og annen kaffe

Hvis NIENT’andre verk, noen ganger det beste som hjelper, er en kopp kaffe.

Det er mange undersøkelser som viser at koffein annerledes påvirker hjernen til # 8217; ADHD og hjelper dem med å fokusere mer. Faktisk er mitt intense forhold med koffein akkurat slik jeg ble diagnostisert med ADHD;!

Jeg håper noen av disse triksene vil hjelpe deg neste gang du ikke vil kunne konsentrere seg om arbeid, på skolen eller andre steder.

Til slutt, gjør det som fungerer best for deg og ikke være redd for å kombinere hack eller utvikle triksene dine.

Nerris er en direktør for Los Angeles som brukte L’det siste året utforsker sin nye (ofte kontrasterende) diagnose av ADHD og depresjon. Han vil gjerne ta en kaffe med deg.