5 strategier for å bryte moren / pappa-besettelsen

Del på Pinterest

Andre plass ser ut som en seier og # 8230; til det refererer til foreldre. Det er ganske vanlig at barn identifiserer en forelder og beveger seg bort fra # 8217; andre. Noen ganger kolliderer de selv og nekter å la på badet, skyve vognen eller hjelpe deg med å gjøre leksene dine.

Barn danner et sterkt vedlegg til sine primære omsorgspersoner, og mange ganger betyr dette at mor mottar alle # 8217, oppmerksomhet, mens pappa føles som det tredje hjulet. Ikke bekymre deg hvis du er utsiden for å se på innsiden & # 8211; Disse vedleggene endres i Time & # 8211; Og det er trinn du kan påta seg å bygge vedlegget.

ADVARSEL: Ubetinget kjærlighet og tålmodighet er nødvendig.

Hvordan bryte mors besettelse (eller pappa):

Del leksene dine

Min mann reiser mye. I hans fravær gjør jeg absolutt alt for å holde disse sunne og glade barn og gjøre huset arbeid. De tror jeg har supermakere & # 8211; Jeg kaller det kaffe. I alle fall lades moren 24 timer i døgnet, xnumx dager på xnumx i flere måneder.

Å si mer, deres vedlegg til meg er sterk. Men da mannen min vender hjem, deler vi foreldreoppgaver så mye som mulig. Når han er hjemme, bader han og leser kapitlet boken til vårt 7 år gamle barn når han kan. Det bringer dem også til parken og i forskjellige andre opplevelser.

Selv om din lille mor-elsker alle’Start motstår, er det viktig å betro noen av foreldreoppgavene til pappa når det er mulig, spesielt de beroligende som bidrar til å bygge et sterkt vedlegg. Det er også godt å dele disiplinen og fikse av grensene, så når den rebeltrinnet kommer, er en forelder ikke alltid den dårlige.

Hjelper med å lage et program. Pappa tar bad og godnatt keramikkrutinen, og mor tar de andre nettene. Ofte motstår barna alle’andre foreldre fordi de frykter ikke å ha den samme avslappende opplevelsen de vil ha. Når den andre foreldre tar over og introduserer nye morsomme ideer, kan det virkelig redusere de fryktene og hjelpe sønnen din til å tilpasse.

Le & # 8220; Crazy Baths & # 8221; av pappa de er langt foretrukket i dette huset, dette er sikkert.

Å forlate

Det er vanskelig for de andre foreldrene å finne sted og finne nøkkelen til å få ting til å fungere når den foretrukne foreldre alltid er der. Gå ut av hjemmet! Løpe! Det er din sjanse til å gjøre en velfortjent pause mens pappa (eller mor) forstår ting.

Sikkert, alle «8217, det vil være tårer, og kanskje til og med en stædig protest, men når pappa den dumme kokken tar matlaging kjøkkenet og forbereder frokost til middag, er det sannsynlig at tårene blir til latter. La han være i fred. Kan klare det.

Gjør den spesielle tiden en prioritet

Hver forelder skal sette en ukentlig dato med hvert barn. Du trenger ikke å forlate hjemmet eller planlegge et flott eventyr. Hva barnet ditt trenger er en ukentlig tid (forutsigbar) med hver forelder der han eller hun velger aktiviteten og nyter uavbrutt tid med hver forelder.

Foreldre, slå av disse skjermene og skjul telefonen i en skuff. Spesiell tid betyr at resten av verden forsvinner mens fra 100% av din oppmerksomhet til sønnen din i minst en og # 8217;.

Øke familietiden

Vi lever i en frenetisk verden med mange ansvar. Det kan være vanskelig å tilpasse seg den normale familietiden når arbeidet, skolen og flere aktiviteter for flere barn tar over.

Bare gjør det. Gjør spillet kveld i familien en prioritet i helgene. La hvert barn velge et spill. Finn tiden for minst ett familie måltid om dagen, og sørg for at du er til stede, både fysisk og følelsesmessig. (Tips: Det er ikke nødvendig for middag.)

Mer tid i familien liker barnet ditt, desto mer begynner familien din godt som en enhet.

Del på Pinterest

Amali uansett

Avvisningen av et barn kan virkelig straffe. Jeg elsker det barnet uansett. Helle klemmer, kyss og erklæringer d’kjærlighet og kanal hvert gram tålmodighet du måtte ha.

Når vi elsker våre barn betingelsesløst, viser vi dem at vi er der for dem, uavhengig av omstendighetene.

Mest internalisere meldingen om at mor og pappa alltid er tilstede, sterkere de blir vedlegg som danner med alle foreldre.