De beste videoene om 2017 brystkreft

Vi har nøye utvalgt disse videoene fordi de aktivt arbeider for å utdanne, inspirere og styrke tilskuere med personlige historier og høy kvalitetsinformasjon. Utnevne din favorittvideo ved å sende oss en e-post til nominasjoner @ Healthline.com!

Sekund American Cancer Society, Quest’år vil bli diagnostisert rundt 252,710 tilfeller av invasiv brystkreft og 63,410 tilfeller av ikke-invasiv brystkreft hos kvinner. At de har 20 eller 70 år, må alle kvinner være oppmerksomme på de første advarselsskiltene og symptomene på brystkreft.

Vi har samlet de beste elektroniske videoene for bevissthet og ressurser på brystkreft, med en blanding av inspirasjon, følelser og informasjon.

Ps22 avståelse & # 8220; Jeg elsker deg gjennom det & # 8221; Martina McBride

I denne bevegelige videoen, er PS22 Choir Sings & # 8220; Jeg elsker deg gjennom det & # 8221; av Martina McBride til deres elskede og neo-lærer, Ms Adriana Lopez, mens du bekjemper brystkreft. Hold lommetørkle på fingertuppene: Disse barna i femte klasse minner deg om at du ikke er den eneste som bekjemper denne sykdommen.

L’Cancer Awareness Announcement Free Nipple

I denne videoen har en argentinsk veldedighet kalt Movimiento Ayuda Cáncer de Mama (MacMa) utviklet en intelligent måte å unngås sosiale medier sensur på kvinnelige brystvorter for å vise kvinner hvordan man skal utføre en bryst selvundersøkelse. Resultatet er en morsom og minneverdig opplæring sett fra millioner av mennesker rundt om i verden.

Miriam Trejo, Breast Cancer Patient Story

Denne videoen av kreftbehandlingssentrene i Amerika forteller historien om forskningen på et år med G’Lærer Miriam Trejo for tilstrekkelig diagnose og behandling. Når Trejo har blitt diagnostisert med brystkreft, startet det et program som inkluderte konvensjonelle behandlinger mot kreft og støtterapier. Nå er Remisjon, Trejo på et oppdrag for å gå tilbake til de som har hjulpet underveis.

Tatoveringer hjelper brystkreft overlevende til å gjenopprette livet etter mastektomi

For kvinner som gjennomgår mastektomi i sin kamp mot brystkreft, kan resultatene av tapet av en eller begge brystene være ødeleggende. A’organisasjon, s.Blekk er på oppdrag for å gi kvinner med et alternativ til brystkonstruksjon og en nyskapende måte å skjule kirurgiske arr på. Denne videoen forteller historien om Christy brystkreft overlevende mens du kobler til kroppen gjennom de fantastiske bildene av mastektomi tatoveringer.

7 passasjer som er avgjørende for brystkreftforebygging & # 8211; Dr. Veronique Desaulniers

Hvis du er ute etter en helhetlig tilnærming til forebygging av brystkreft, dr.SSA Veronique Desaulniers, Kiropraktor, gir syv trinn for å styrke immunforsvaret og redusere giftig belastning på kroppen. I denne videoen som er tatt fra sannheten om kreft, avslører Dr. Desaulniers å være også en brystkreft overlevende.

Fordi så mange unge kvinner rapporterer brystkreft?

I denne videoen sitter Joan Lunden med sin onkolog, Dr. Ruth Oratz, for å møte de vanskelige spørsmålene som Lunden er plassert på sine sosiale medier kontoer. Spesielt prøver de å gi litt informasjon om hvorfor så mange unge kvinner er diagnostisert med brystkreft.

Mamma viser stolt brystkreft arr vil gå for 1000 topløse miles

For å øke bevisstheten, Breast Cancer Survivor og Biloxi, Paulette Lead, bosatt i Mississippi, forbereder seg på tusen miles gange fra sitt hjem i Washington, DC & # 8211; Og det gjør alt topløst. I denne stimulerende videoen av innsiden av utgave forklarer Lead at han viser sine mastektomi arr mens han går, slik at andre forbudt alvorlighetsgraden av brystkreft og begynte å ta vare på kroppen sin.

Victoria Derbyshire Brystkreft Video Dagbok: Final Chemo & # 8211; BBC nyheter

BBC News har utgitt denne videoen av Victoria Derbyshire, der den deler et ærlig titt på oppturer og nedturer av de seks grusomme syklusene av kjemoterapi. Gjennom denne elektroniske dagboken henter Derbyshire tårer av smerte og festlige tårer, mens den ender opp med sin siste dag med kjemoterapi.

L’Sist: Brystkreft nå

Denne berørende filmen på et minutt av brystkreft nå er gunstig institusjon med hovedkvarter i Storbritannia minner oss om at det er fortsatt mye arbeid å gjøre med hensyn til denne sykdommen. Brystkreft nå økonomi søker alle’banebrytende med oppdraget for å stoppe dødsfallene knyttet til denne diagnosen.

#Passiton & # 8211; Omsorg for brystkreft

Dette korte klippet presenterer det engelske fotballaget og et nettverk av ambassadører, supportere, tjenester og overlevende. Opprettet av British Charity Breast Cancer Care, oppfordrer denne videoen kvinner og menn på & # 8220; å kjenne dem, kontrollere dem og elske brystet ditt & # 8221;. L’organisering av organisasjonen for å øke bevisstheten for brysthelse og #passiton.

Du visste at brystkreft oppfører seg annerledes i farge kvinner?

Sekund Susan G. Komen, Dødeligheten forbundet med brystkreft er 42% høyere i svarte kvinner sammenlignet med hvite kvinner. Denne videoen av Madamenoire gir spare råd om brystkreft for svarte kvinner. Forslagene inkluderer søket etter en lege som er kjent med helsen til svarte kvinner, som diskuterer med legen din L & # 8217, den passende alderen for å starte mammogrammer, forstå risikofaktorene og mer.

Paula Jacobs & # 8211; Brystkreft kriger

I denne oppmuntrende video Zumba Fitness, L’Zumba instruktør Paula Jacobs husker dagen da hun har blitt diagnostisert med brystkreft og festet på 48 timers synd som fulgte ham. Dermed bestemte han seg for å opprettholde en positiv holdning og takle høyhodet kreft med bestemmelse, støtte og lykke.

Anbefalinger for brystkreft screening 2015 for middelrisiko kvinner

Hva er l’Høyre alder for å starte sinus kreft screening? Jama-nettverket opprettet denne videoen for å skissere anbefalingene fra’American Cancer Society for kvinner som i gjennomsnitt er risiko for å utvikle brystkreft. Selvfølgelig er disse retningslinjer, så vi anbefaler deg å snakke med legen din om dine individuelle risikofaktorer.

Oversikt over linjer Retningslinjer for brystkreft screening av # 8217; American Cancer Society

I likhet med videoen ovenfor, ser denne videoen på retningslinjene for # 8217; American Cancer Society for brystkreft screening. Dette klippet inneholder intervjuer med eksperter og noen av de vitenskapelige funnene som førte til de oppdaterte anbefalingene. L’American Cancer Society antyder at kvinner med høy risiko for brystkreft snakker med sine leger når og med frekvensstart screening.

Som jeg oppdaget at kreften min er tilbake | Metastatisk brystkreft

Forfatteren, Youtuber og rapportøren Nalie Agustin beskriver dagen han fant ut at hans brystkreft hadde returnert. Det deler sin historie i sanntid i håp om å spre bevisstheten om at brystkreft kan forekomme hos yngre kvinner. Han ønsker å inspirere andre til å aldri gi opp og leve livet på til tross for kreft.

Amy Robach reflekterer på diagnosen brystkreft et år senere

I denne videoen av ABC News reflekterer TV-journalisten Amy Robach på mammogrammet som forandret sitt liv. Robach hadde aldri hatt et mammogram før, og nyhetsnettverket er blitt spurt om det ville ha gjort det på tv for å demystifisere prosedyren for kvinner. Robach aksepterte og mottok en sjokkerende rapport: han hadde brystkreft. Nå oppfordrer Robach kvinner til ikke å forsinke brystkreftundersøkelser og å være årvåken på egen helse.

Kvinner tester sin risiko for brystkreft

Fire kvinner gjør farge genomics testen for å finne ut om de har større risiko for brystkreft i denne dristige videoen (formelt buzzfeed). Testen var en smertefri prosedyre og involvert på å fylle et hetteglass med en prøve av spytt. Resultatene ankom innen et par uker. Denne testen indikerer om du har større risiko for å utvikle brystkreft eller andre arvelige kreftformer, men du bør ikke bruke den som en erstatning for legen din eller vanlig kreft screening.

En 8 år gammel jente er fri for brystkreft etter å ha lidd en dobbel mastektomi

Inside Edition presenterer denne sjeldne historien om en modig åtte år gammel jente som har blitt diagnostisert med brystkreft og som led en dobbel mastektomi. Nå er dette barnet fri for kreft og lever livet i det meste.

Den unge overlevende av brystkreft deler sin historie

Denne historien om god morgen Amerika presenterer Olivia Hutcherson. Hans utholdenhet da han la merke til for første gangs første gang, alt i hans bluse førte ham til en nøyaktig diagnose av brystkreft og tillot henne å raskt begynne å spare behandlinger. Legene var motvillige til å gjøre henne et mammogram på bare 26 år gammel. Men hun insisterte og nå er hun fri for kreft. Hvis du legger merke til noe uvanlig i kroppen din, som en brystnitule, hudendringer eller sekresjon fra brystvorten, kontakt legen din så snart som mulig og stol på ditt instinkt.

Jenny Lelwica Buttaccio, OTR / L, er en freelance skribent basert i Chicago og en autorisert sysselsetting terapeut. Har sunn opplevelse, velvære, fitness, kroniske sykdommer og små bedrifter. I mer enn et tiår kjempet han Lyme’s sykdom, kronisk tretthetssyndrom og interstitial cystitis. Det er skaperen av DVD Ny Dawn Pilates: En Pilates-inspirert trening tilpasset folk med bekkenpersonell. Jenny deler sin personlige helbredende tur Lymeroad.com Med støtte fra sin mann, Tom og hennes tre redningshunder, Caylie, Emmi og Opal. Du kan finne den på Twitter @Lymeroad.