5 overraskende naturlige smertestillende midler: pilbark, gurkemeie og mer

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Natur

Hvis du har tenner, ryggsmerter eller annen form for smerte, kan din første puls være å ta en pille. Mange mennesker stoler på narkotika, men de risikerer risikoen for bivirkninger, farmakologiske interaksjoner og vanlig bruk eller avhengighet.

Du kan i stedet finne den lettelsen du trenger fra en rekke naturlige smertestillende midler.

Mange urter og krydder kan behandle betennelsen og andre relaterte forhold. Disse vegetabilske-baserte alternativene er en del av en behandlingskategori kjent som en alternativ medisin, som også inkluderer akupunktur, yoga, reiki og annen praksis. Når det gjelder å lindre smerte, kan du bli overrasket over hva som kan hjelpe deg til å føle deg bedre.

Vurdere

Folk brukte Willow Bark for å lindre betennelsen, årsaken til de fleste smerter og smerter, i århundrer. Den hvite pilbarken inneholder kjemisk salicica, som ligner på hovedbestanddelen i suckling ingrediens (Bayer).

Opprinnelig tygget folk cortexen selv for å lindre smerte og feber. Nå er pilbarken solgt som en Gresset på 8217. Du kan forberede seg som te. Det ser også ut som et flytende supplement eller i form av kapsler. Du kan bruke pilbarken for å lindre ubehag fra hodepine, lav ryggsmerter, slitasjegikt (OA) og mange andre forhold.

Imidlertid har pilbarken sin egen risiko for bivirkninger. Det kan forårsake mageforstyrrelser, senke nyrene og forlenge blødningstiden, akkurat som L’aspirin. Bør bare brukes av voksne. Ligner som L’aspirin antatt i store mengder kan være skadelige for barn, vil pilbarken være giftig for barn.

Hvis du er følsom for aspirin eller hvis du tar benk anti-inflammatoriske stoffer (som L’Aspirin, L’ibuprofen eller naproxity), bør du unngå pilbarken. Du bør også unngå å ta det hvis du antar warfarin (Coumadin) eller andre antikoagulerende behandlinger, siden Salicica kan øke risikoen for blødning. Snakk med legen din før du tar pilbarken hvis du tar andre antiinflammatoriske stoffer eller smertestillende midler.

Kjøp Salice Bark Supplements.

Gurkemeie

Gurkemeie er krydderet som gir karri sin gule farge og dens unike smak. Inneholder curcuminforbindelsen, en antioksidant som bidrar til å beskytte kroppen mot frie radikale molekyler som kan skade celler og stoffer.

Gurkemeie kan også brukes til Behandling av mange forhold, Inkludert:

  • fordøyelsesbesvær
  • Ulcers
  • mageknip
  • psoriasis
  • kreft

Noen mennesker med OA vender seg også til gurkemeie som naturlig smertestillende, fordi det bidrar til å lindre betennelsen.

Kjøp gurkemeie kosttilskudd.

Nelliker

Hele Carnation Nails brukes ofte til å aromatisere kjøtt og risretter. Ground Carnation Nails brukes i kaker og mange andre matvarer. Som medisin kan fellene finnes i kapsler eller pulver. Det er også tilgjengelig L’Carnation Nails Oil.

Som andre urte kosttilskudd, kan du bruke nelliker til å behandle et bredt spekter av forhold. Kløfter kan bidra til å lindre kvalme og kurere forkjølelse. De kan også bidra til å lindre smerter forbundet med hodepine, leddgående betennelse og tannverk. Klovene kan også brukes som en del av En topisk analgetisk.

en studere foreslo at nagelspiker kunne brukes til å behandle soppinfeksjoner, men ytterligere forskning er nødvendig.

Den aktive ingrediensen i Carnation Nails er den naturlige smertestillende middel som også brukes i noen tank smertestillende rubbings. Gni en liten mengde krydderolje på tannkjøttet kan midlertidig lindre tannpine til du kan gå til tannlegen. Men for mye ujevnt nøklen nagler olje kan faktisk skade tannkjøttet, og diskutere denne tilnærmingen med tannlegen din før du prøver det hjemme.

Folk med hemorragiske lidelser eller de tar medisiner for å fluidifisere blodet, bør være forsiktig når de forbruker produkter basert på nelliker. L’Carnation Nails Oil kan øke risikoen for unormal blødning.

Kjøp Garofano Nails Oil.

Akupunktur

Denne gamle kinesiske medisinske praksisen forsøker å lindre smerten som balanserer kroppens naturlige energipåner. Strømmen av energi er kjent som Qi (uttalt Chee).

For denne øvelsen plasserer Acupuncutors små tynne nåler i huden. Innsettingens posisjon er relatert til kilden til smerte. Basert på qi kan en nål settes inn i kroppsdelen som føles smerte.

L’akupunktur kan lindre smerte ved å indusere kroppen for å frigjøre serotonin, en kjemikalie som «gjør det føles bra» som lindrer smerte.

TIL 2012 studie Han fant ut at akupunkturen bidro til å lindre smerte forbundet med OA, migrene og ulike kroniske smerter seter.

Varme og is

Blant de vanligste hjemmemedisinene for smerte C’er anvendelsen av varme og is direkte på smertestillingsstedene. Selv om denne behandlingen kan virke åpenbar, vet ikke alle nøyaktig når du bruker is enn varme.

L’anvendelse av en ispakke for å redusere hevelse og # 8217; betennelse umiddelbart etter å ha lidd en muskel, en sener eller en avhandlingsledning kan bringe lettelse. Det er interessant å merke seg at når betennelsen er forsvunnet, kan varmen bidra til å redusere stivhet forbundet med forvrengninger og strekker.

En kald pakke som brukes kort på hodet, kan også bidra til å eliminere smerten av hodepine.

Hvis ditt smertefulle problem er leddgikt, blir den fuktige varmen påført på # 8217; interessert ledd vil hjelpe mer is. Våt varmepakker kan oppvarmes i mikrobølgeovn og brukes flere ganger, noe som gjør dem effektive og enkle å bruke.

Hvis duulykker, snakk med legen din eller apoteket om hvordan du best kan bruke varme eller is for å lindre smerte.

Vær forsiktig når du klarer smerten

Naturlige smertestillende midler beskrevet ovenfor kan bare være effektive for spesifikke årsaker til smerte. Det er mulig at ikke alle forslag i denne listen fungerer for deg. Imidlertid kan disse naturlige alternativene til reseptbelagte eller tellermedisiner i det minste gi deg noen anstendige alternativer for å prøve før du kontakter medikamentløsninger.

Husk at smerte er kroppssignalet at noe er galt. Det kan være midlertidig, som med en spent muskel. Men smerte kan også bety at du har et alvorlig helseproblem som krever en profesjonell medisinsk vurdering. Ikke nøl med å se etter en lege for å diagnostisere kilden til smerten din og diskutere noen naturlige alternativer for å behandle det.