Drikk en kopp passiflora te hver kveld for å sove bedre

Passiflora er en type skrue i blomst som kalles hjelpemiddel med søvnløshet, angst, blinker av varme, smerte og mer. Og med over 500 kjente arter av anlegget, er det mange fordeler rundt.

utdanning antyder at lidenskapsflyten virker ved å øke gamma-aminobutyrerrisk syre (GABA) i hjernen. GABA er en naturlig aminosyre som reduserer aktiviteten i sentralnervesystemet. Dette oversetter til avslapning, forbedret humør, bedre søvn og smertelindring.

Også Passiflora har ble funnet Å være en effektiv behandling for symptomer på D & # 8217-forstyrrelser; generalisert angst (GAD) med færre bivirkninger enn benzodiazepiner.

Fordeler med Passiflora

 • Øker nivåene av GABA i hjernen, som fremmer avslapning
 • Med forbehold for å lindre L’generalisert angst med færre bivirkninger i forhold til foreskrevne beroligende midler
 • effektivt i Reduserer intensiteten av menopausal varme blinker

For en avslappende sovende natt, prøv å nippe til en kopp passiflora te før du går i seng. Denne teen vil fungere som en liten beroligende.

utdanning I mus viste at lidenskapsflyten har positive fordeler på søvnkvalitet, som er gode nyheter fra ca 70 millioner amerikanske voksne Søvnproblemer kan oppstå.

Prøv det: kan forvandles til en te ved å nedsenke den tørkede lidenskapsflyten (eller en tepose) i kokende vann. Passiflora te har en delikat smak med en gresskledd terryrositet og kan mykes med en blomsterkrok.

Oppskrift på passiflora te

Ingrediants

 • 1 spiseskje. Tørket passiflora (ca 2 gram) eller en tepose
 • 1 kopp varmt vann
 • Honning (valgfritt)

Bruksanvisning

 • Bratt tørket passiflora i varmt vann i 6-8 minutter. Gå i infusjon i 10-15 minutter for sterkere te og større potensielle fordeler.
 • Filtrer eller fjern teposen fra vannet; vann. Valgfritt: Søt med et snev av honning.
 • Dosering: Drikk en kopp te tilberedt med 1 spiseskje tørket passionflower per natt i minst syv dager for å føle effektene.

  Som alltid, kontakt legen din før du legger til noe i din daglige rutine for å finne ut hva som er best for deg og din individuelle helse.

  Tiffany The Forge er en profesjonell kokk, oppskrift utvikler og matforfatter som kjører bloggen Pastina og bakverk. Hans blogg fokuserer på ekte mat for et balansert liv, sesongmessige oppskrifter og tilgjengelige helsetips. Når han ikke er på kjøkkenet, elsker Tiffany Yoga, utflukter, reise, organisk hagearbeid og går ut med sin Corgi, Cocoa. Besøk det på bloggen din eller opp Instagram.