5 naturlige rettsmidler for hypothyroidisme

Del på Pinterest528179456

Standard behandling for hypothyroidisme er den daglige rekruttering av erstatningsmedikamenter Dell’skjoldbruskhormon. Selvfølgelig har narkotika ofte bivirkninger og glemmer å ta en pille kan føre til flere symptomer.

I noen tilfeller kan naturlige rettsmidler forårsake mindre bivirkninger og bedre tilpasse seg din generelle livsstil.

Naturlige rettsmidler

L’Målet med naturlige rettsmidler eller alternativ medisin er å løse årsaken til skjoldbruskproblemet. Skjoldbruskkjertelproblemer starter noen ganger som følge av:

 • dårlig diett
 • understreke
 • Mangler næringsstoffer i kroppen din

Endre kostholdet ditt og ansett et urte-supplement er to måter å hjelpe skjoldbruskkjertelen. Disse alternativene kan ha færre bivirkninger enn skjoldbruskkjertelen.

Videre kan ansette et urte-supplement for å hjelpe deg med en lav eller hypoaktiv skjoldbrusk, være nyttig for folk som ikke reagerer godt på narkotika.

Vurder følgende fem naturlige rettsmidler som ekstra eller alternativer til behandlingsplanen.

Selen

Sekund Nasjonale institutter av helse (NIH), Selen er et sporelement som spiller en rolle i metabolismen av skjoldbruskhormonet.

Mange matvarer inneholder selen, inkludert:

 • tunfisk fisk
 • Tyrkia
 • Brasilianske nøtter
 • Biff matet med gress

Hashimotos skjoldbruskbetennelse, et angrep på skjoldbrusk immunforsvar, reduserer ofte kroppen seleninntaket. L’Integrering av dette sporelementet har vist seg å bidra til å balansere nivåene av thyroksin, eller T4, i noen mennesker.

Det er viktig å snakke med legen din enn selen kan være riktig for deg fordi hver person er annerledes.

Sukkerfri diett

Sukker og bearbeidede matvarer kan føre til økning i kroppsbetennelse.

L’Betennelse kan redusere konverteringen av T4 til triodotyrer, eller T3, et annet skjoldbruskhormon. Dette kan forverre symptomene og skjoldbruskesykdommen.

Videre øker sukkernivået ditt bare kortvarig, slett det fra kostholdet ditt, kan hjelpe deg med å justere energinivået ditt. Fjern også sukker fra dietten, kan hjelpe stress og hudnivåer.

Det er ikke lett å adoptere et sukkerfritt kosthold, men det kan være verdt det for skjoldbruskkjertelen.

Vitamin B

L’Forutsetning om visse vitamintilskudd kan ha en effekt på skjoldbruskhelsen.

Lav skjoldbruskhormoner kan påvirke kroppens vitamin B-12 nivåer. L’Forutsetning om et vitamin B-12-supplement kan hjelpe deg med å reparere noen av skadene som skyldes # 8217; hypothyroidism.

Vitamin B-12 kan hjelpe med tretthet som kan forårsake skjoldbrusk sykdom. Sykdommen påvirker også vitamin B-1 nivåer. Du kan legge til flere B-vitaminer til kostholdet ditt med følgende matvarer:

 • Erter og bønner
 • asparges
 • sesamfrø
 • tunfisk fisk
 • ost
 • melk
 • egg

Vitamin B-12 er generelt trygt for de fleste friske individer på de anbefalte nivåene. Snakk med legen din om hvor mye vitamin B-12 kan være riktig for deg.

Probiotika

NIH studert Sammenlikningen mellom hypothyroidisme og problemer Alle’tynntarmen.

Har blitt funnet at endringen av gastrointestinal motilitet (GI) vanligvis observert med hypothyroidismen kan forårsake en liten tarm bakteriell proliferasjon (SIBO) og til slutt føre til kroniske gastrointestinale symptomer, som diaré.

Probiotiske kosttilskudd inneholder høye bakterier som kan bidra til å holde magen og tarmen sunt.

I tillegg til former for gjæret supplement, mat og drikke, som kefir, kombucha, noen oster og yoghurt inneholder nyttige probiotika.

Imidlertid har mat- og drugadministrasjonen ikke godkjent bruken av probiotika for forebygging eller behandling av enhver tilstand. Snakk med legen din for å se om disse kosttilskuddene kan hjelpe deg.

Glutenfri diett

Vedta en glutenfri diett er mer enn en forbigående måte for mange mennesker med hypothyroidisme.

Sekund Nasjonalt grunnlag for cøliaki, Et betydelig antall personer med skjoldbruskkjertel sykdom lider av med celiac sykdom.

Celiac sykdom er en fordøyelsessykdom hvor gluten utløser en immunrespons i # 8217; mykt tarm.

Forskning støtter for tiden ikke et glutenfritt kosthold for behandling av skjoldbruskkjertel sykdommer.

Imidlertid føler mange mennesker med skjoldbruskbetennelse og Hashimotos hypothyroidisme bedre etter å ha fjernet hvete og andre matvarer som inneholder gluten fra kostholdet.

Men det er noen ulemper i # 8217; gå uten gluten. For en, kostnaden for L’kjøp av glutenfrie matvarer er ofte mye høyere enn maten som inneholder korn.

Videre er noen ferdigpakket og glutenfri mat ikke sunne. Dette skyldes at disse matvarene kan ha høyere fettinnhold og mindre fiber enn produkter som inneholder korn.

L & # 8217;

For mange, fordelene med en naturlig skjoldbrusk behandling plan overskrider ulempene.

Men hvis du har lidd kirurgi for å fjerne skjoldbrusk, er en naturlig skjoldbruskkjertelbehandlingsplan ikke for deg. Som alltid, bør du diskutere noen behandlingsplaner med legen din før du starter dem.