5 beste leddgikthansker på markedet

Hva en COS’er leddgikt?

L’leddgikt er maksimum felles Type funksjonshemming i USA. Det er mange forskjellige typer leddgikt, så som leddgikt, reumatoid artritt og psoriasisartritt. Hver utvikler seg annerledes, men alle typer kan påvirke hender. L’Håndgikt forårsaker smerte og vanligvis betennelse. Over tid kan du til og med miste håndmuskulaturen din.

Heldigvis kan hansker for leddgikt integrere dine medisinske behandlinger. Disse hansker er designet for å redusere smerte og hevelse og forbedre håndens funksjon.

Typer av hansker for leddgikt

Det er mange forskjellige typer hansker for leddgikt. Den rette typen for deg avhenger av budsjettet ditt og dine spesifikke behov. Alle hansker mot leddgikt er ment å lindre smerte, men noen kan gjøre mer. De forskjellige typer hansker inkluderer:

  • Åpne fingre (også ring fingertuppene)
  • Håndleddviklinger
  • Oppvarmede hansker ved hjelp av infrarødt lys

Hansker for leddgikt kan ha en eller flere av disse funksjonene og er tilgjengelige i alle tre kategoriene. Du kan også spørre legen din om hansker.

Hansker for imak artritt

Hansker for imak artritt De er blant de enkleste å bruke for deres elastisitet og bomullsstoff. Produsentens nettsted sier at hanskene bærer en lette d’bruk Tetning fra leddgiktstiftelsen.

Kompresjonsstoffet strekker seg utover håndleddene for å gi smertelindring og hevelse til all hånd og håndledd. Disse åpne fingershansker gjør det også enkelt å høre gjenstander av daglig bruk uten for mye begrensning.

Imak Arthritis Hansker er tilgjengelige i National og Online Pharmacy Chains.

Hansker for infrarød leddgikt for kjøretøyterapi

Hansker for infrarød leddgikt for kjøretøyterapi Jeg er en av hovedtyper av oppvarmede hansker. Hanskene dekker hele håndleddet, hånd og fingre (minus fingertuppene) for å støtte bevegelse i daglige aktiviteter. Disse infrarøde hanskene glir lett uten tvingende stropper. Du kan ha dem alle «åpen og la solens stråler aktivere infrarød varme.

L’Selskapet sier at infrarød teknologi øker blodsirkulasjonen i hender, som lindrer artrittiske smerter. Hanskene er maskinvaskbare, tilretteleggende omsorg.

Grafco armbånd

Fingerfeil er ofte på bunnen av # 8217; håndgikt, men også håndleddene kan prøve smerte. Du kan trenge ekstra håndleddsstøtte når du spiller tennis, skriv på en datamaskin eller hagearbeid.

GrafCO-armbåndet er et godt alternativ til andre typer hansker for leddgikt når ekstra håndleddsstøtte er nødvendig. L’Casing har også en gjennom-tommel gjennom fasiliteter. Dette kan bidra til å etablere mengden pakke komprimering du vil bruke.

Termoeskin Arthritic Hansker

Alvorlighetsgraden av hevelsen i # 8217; leddgikt i hånden kan endres hver dag, så den riktige passformen er spesielt viktig. Hvis du er på utkikk etter oppvarmede hansker med A’justerbar størrelse innstilling, bør du vurdere Arthritic Thermoeskin Hansker. Disse hansker varierer i liten størrelse til XX-stor og har en justerbar stropp for å få den perfekte størrelsen.

Disse hansker har også en fingertuppdesign for å øke pusten. De har myke materialer som gir maksimal komfort.

Therall artritt hansker

Therall Arthritis Hansker tilbyr alle tre funksjonene i et enkelt produkt. En åpen fingerdesign muliggjør transport av objekter. Og håndleddstøtte gir ekstra komprimering for å lindre felles smerter.

Disse hansker gir også varmebehandling, men er ikke infrarød. I stedet inneholder hanskene for artrittet der neopren, en type materiale som absorberer kroppsvarme. Materialet beholder varme for maksimal lettelse fra # 8217; betennelse.

Selv normale hansker kan hjelpe!

Spesielle produkter til leddgikt kan lindre smerter i leddene i hendene, men du kan fortsatt dra nytte av’bruk av normale bomullshansker. Folk med leddgikt bruker ofte normale hansker umiddelbart etter å ha brukt medisinske kremer. Hansker kan beskytte krem ​​fra # 8217; slitasje i daglige aktiviteter, forbedre effektiviteten. Vurder L’ved hjelp av denne teknikken før du setter opp for å tegne maksimal nytte av medisinert krem.