20 sikre måter å drepe maur hjemme uten giftige kjemikalier

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hvor C’det er en maur, det er tusenvis av tusen. Dette kan ikke plage deg så mye hvis du gjør en piknik all «8217; friluft, men hvis du bekrefter en’homemisk angrep, anbefaler vi å fjerne problemet raskt.

Det er mange måter å eliminere maur og deres kolonier hjemme. Noen av disse er naturlige løsninger som ikke legger til kjemikalier eller giftstoffer i ditt miljø.

Her er noen av de beste måtene å drepe og avvise myrene på en naturlig og trygg måte.

20 naturlige måter å eliminere maur

1. Terra di Diatomee (silikonioksid)

Fossil mel er en type silika. Inkluderer fossile rester av akvatiske organismer kalt diatomer.

Fossil mel er ikke en gift. Dreper myrene og andre insekter som absorberer oljer i skjelettene, som de tørker dem. Fordi det er irriterende, unngå å puste fossil mel eller sett den på huden.

Du kan kjøpe fossil mat mel på nettet. For å bruke den som en morder av maur, følg instruksjonene på pakken eller spill støvet overalt se myrene.

2. Glass vaskemiddel og flytende vaskemiddel

Kombinasjonen av spray glass vaskemiddel med flytende vaskemiddel eller oppvaskmiddel kan bidra til å motvirke maur fra # 8217; gå inn i huset. Det fjerner det kølvandet på parfymerte feromoner som etterlater seg når de går.

Bland og spray på områdene hvor myrene ser ut til å møte eller komme fra. Rengjør området etter sprøyting, og etterlater en liten rest.

Selv om det ikke er noen studier for å støtte dette middelet, tyder anekdotiske tester at det er tilstrekkelig å holde myrene unna.

3. Håndsåpe

Hvis duften av glassvaskemiddel irriterer deg, kan såpen for hendene være nok til å eliminere myrene. L’Vann saponosa av hvilken som helst type fjerner myrene. Bruk den på stiene til myrene og i inngangspunktene i ditt hjem.

Uten spor av feromoner å følge, kan maur ikke kommunisere med hverandre.

4. pepper

Fordi myrene ser ut til å finne lukten av irriterende pepper, kan du prøve den svarte eller røde pepperen (Cayenna) som en avskrekkende for maur.

Dette middel mot maurs angrep er helt naturlig og trygt. Aneekdotiske tester tyder på at spredning av pepper rundt skjørtene og bak apparatene kan bidra til å holde myrene i sjakk.

5. Peppermynte

Peppermynte er et naturlig insektmiddel som kan være svært effektivt å avvise maur og andre insekter, som mygg.

Bland fra 10 til 20 dråper peppermynte essensiell olje med 2 kopper d’vann. Spruter blandingen rundt skjørtene og husvinduene. Permisjon.

Som de fleste essensielle oljer, hold L’peppermynteolje utilgjengelige for kjæledyr, spesielt katter, som kan bli syk seriøst hvis de blir utsatt.

Du kan sikkert finne peppermynte essensiell olje i din lokale matbutikk. Det er også tilgjengelig online.

6. Olje Dell’Tea Tree

L’# 8217 olje; te tre avviser og dreper maur. Bland fra 5 til 10 dråper melable olje med 2 kopper d’vann og bruk som en spray. Du kan også mette bomullsbolter og sette dem rundt i huset der du så på myrene.

Hvis duft er for sterk, prøv å lage en blanding som kombinerer Meleucaolje med peppermynteolje og vann.

Som de fleste essensielle oljer, hold oljen til te-treet utilgjengelig for kjæledyr, spesielt katter, som kan bli syk seriøst hvis de blir utsatt.

Du kan finne olje av te-treet i din lokale eller online matbutikk.

7. Sitron eukalyptusolje

L’olje ekstrahert fra # 8217; sitron eukalyptus tre er et annet naturlig insektmiddel. Inneholder citronella, som brukes i stearinlys for å avvise flygende insekter, for eksempel mygg. Aneekdotiske tester indikerer at det også er effektivt å avvise maur.

Ikke svelg eukalyptusoljen og sitronen. Hold den utilgjengelig for barn og kjæledyr.

Å bruke, mette bomullspuffer med ikke-fortynnet olje. Plasser den i områder hvor maur har blitt sett. Ukentlig endring.

Du kan sikkert finne sitron eukalyptusolje i din naturlige matbutikk. Det er også tilgjengelig online.

8. Eucalyptus sitronolje (OLE)

Ole er ikke det samme stoffet i eukalyptus sitronoljen. Ole kommer fra Eucalyptus dekktreet, med opprinnelse i’Australia. Inneholder en kalt kjemisk substans PMD, Som resulterte i å være et effektivt insektmiddel.

PMD er klassifisert som et bio-pesticid fra miljøvernbyrået (EPA) og anses som trygt å bruke. Noen rapporterer at Ole er i stand til å drepe og avvise myrene. Folk bruker også den til å avvise mygg.

Du finner OLE i din lokale maskinvarebutikk eller online eller online.

9. hvit eddik

Hvis du ser maur, rengjør dem med en løsning på 50-50 eddik og rent vann eller eddik.

L’Hvit eddik dreper maur og avviser. Hvis du har problemer med maur, prøv å bruke den fortynnede eddik for å rengjøre de harde overflatene, inkludert gulv og falske tak, i hele huset.

Myrer kan føle lukten av eddik etter at den har tørket, men parfymen er ikke merkbar i lang tid for de fleste.

10. Kokende vann

Hvis kjente maur i nærheten av hjemmet, helling Dell’kokende vann. Dette vil enkelt og umiddelbart drepe mange av myrene alle & # 8217;. Maur kan virke små, men koloniene til underliggende maur er brede.

L’Kokende vann vil ikke være nok til å drepe hele kolonien. Av denne grunn, sørg for at du behandler hver anthill du ser i nærheten av ditt hjem.

11. Cornstarch

Hvis du tilfeldigvis møter et stort antall maur, kan du bruke maisstivelsen til å kvele dem.

Hell rikelig maisstivet på’hele gruppen av maur og tilsett vann over. Dette vil være rotete, men resultatet vil være mange dødsmyrer som er vedlagt i maisstivelsen.

Du kan også dekke myrene med maisstivelse og deretter streve i stedet for å bruke vannet;.

Pass på at du umiddelbart kastes den vakuiderte posen forseglet alle & # 8217;.

12. Essensiell olje av kanelblader

Forbindelsene i # 8217; essensiell olje av kanelblader, inkludert trans-cinnamaldehydet, har vært Funnet effektiv å drepe og avvise myrene, inkludert røde myrer biter.

Aneekdotiske tester indikerer at pulver kanel er også effektiv for å avvise maur. Prøv å mette bomullsbolter med olje og la dem være der du så myrene, eller spre støvet på sillene og skjørtene.

Naturlige matbutikker bærer ofte essensiell olje av kanelblader. Du kan også finne den på nettet.

1. 3. Ta oljen;

L’neem olje er hentet fra # 8217; neem treet, opprinnelse i India. Hvis det brukes til full kraft, finner noen mennesker neemolje som avviser maur fra # 8217; gå inn i et hus.

Det har blitt rapportert at den fortynnede neem og produktene som inneholder neem ekstrakt ikke fungerer også neem i full kraft.

Du kan finne neemoljen i mange naturlige eller online matbutikker.

14. Kaffe grunnlag

Denne anekdotiske myravstøtende krever å forberede kaffe før. De tilberedte kaffepengene har blitt funnet å holde myrene unna.

Prøv å drysse kaffepengene på engangsflater, for eksempel kort, og la dem være i nærheten av områder som tiltrekker seg maur, for eksempel boller og kjæledyr for kjæledyr.

Du kan også plassere motivene på Windows Sills. De kunne miste sin kraft når de tørker, så sørg for at du endres ofte.

15. Borsyre

L’Borsyre er en type gift, som var påvist Drep arbeidermyrene og deres dronning innen 3 uker fra # 8217;. Det eroderer de eksterne skall og mage.

Det er veldig viktig å holde borsyren vekk fra husdyr og barn og ha på seg hansker mens du jobber. De fleste BASE-oppskrifter borsyre for myrbehandling inkluderer følgende indikasjoner:

 • Forbered en løsning på 1/2 teskje borsyre, 8 ts sukker og 1 kopp varmt vann.
 • Bland til sukkeret og borsyren er fullstendig oppløst. Mette bomullsbolter og plasser dem rundt i huset i områdene du så på myrene.
 • Du kan også forlate blandingen i beholdere. Etter bruk, vask containerne forsiktig eller kast dem.
 • Du kan også bruke L’borsyre som en ingrediens i feller for gjør-det-selv maur. Bland støvet med noe søtt som tiltrekker seg myrene, som lønn eller mais sirup eller sirup. Spred det på en flat og disponibel overflate, som papp, og legg den i områdene hvor du ser myrene.

  Finn L’Borsyre i din lokale eller online maskinvarebutikk.

  16. Borace (Natrium Tetraborate)

  I motsetning til vanlig tro, borax og # 8217; borsyre er ikke den samme kjemiske forbindelsen. Anekdotisk, begge kan være like effektive i # 8217; drepe myrene hjemme.

  Som l’borsyre, ikke bruk baits forberedt med borax hvor barn eller dyr kan nå dem.

  Forbered en løsning av borax, sukker og varmt vann, med samme fremgangsmåte du ville gjøre med borsyren.

  Finn boraxen i din lokale eller online hagearbeid.

  17. Gi til plantene dine d’leilighet en anti-ant fordel

  Kontroller plantene D’leilighet for swarmes av maur, som kan indikere reir under bakken. Kassere alle plantene som synes å være infested.

  Hindre at myrene hjemme i plantene dine omgir dem med sitron eller oransje sitrus score.

  18. Hold ut de åpne områdene

  Hold hagen rengjort av rusk. Klipp skruene eller vegetasjonen som berører eller hviler på de ytre veggene i ditt hjem og Windows. Disse kan gjøre det lettere for maur inn i ditt hjem.

  19. Klipp matkilden

  Eliminer problemet før du begynner, er den beste måten å kvitte seg med maur. Du kan gjøre det slik at du ikke har matkilder lett tilgjengelig for dem.

  Dette vil resultere i bevaring av maten godt forseglet i containere eller plastposer. Husk at myrene er tiltrukket av søte og rike matvarer som sukker, honning og maismel.

  Du må også være forsiktig med å rydde opp krummene fra ditt hjem. Ikke glem å rengjøre:

  • Under og rundt apparatet som står i kjøkkenet ditt
  • i sofaen puter
  • i søppelbøtter
  • Områder av huset der familien din spiser eller forbereder mat

  Pet mat kan også tiltrekke seg maur. Fjern boller så snart dyret ditt er ferdig med å spise. Skyll bollene for å eliminere maten lukt.

  20. Bestemmer hvordan de går inn

  Det kan være nesten umulig å forsegle hvert hjørne og sprekk, men styrer huset ditt for sprekker i veggene og hullene i nærheten av gulvaksen og radiatorene. Du kan fylle dem eller behandle med en repellent. Kontroller også tilstedeværelsen av tårer i Windows-skjermene, som du kan reparere.

  Hvis ingenting fungerer

  Hvis naturlige alternativer ikke er tilstrekkelig, kan du bruke plantevernmidler og produkter som er tilberedt på markedet for å utrydde maur.

  Agnfeltene som inneholder plantevernmidler i en lukket form, kan være å foretrekke for noen mennesker enn sprøytene. Feller med baits handling tiltrekker maur. Myrene spiser agn og bringer dem tilbake litt og # 8216; i sine reir, dreper andre maur.

  Myrene spiser også dødsmyrer og absorberer plantevernmidler på denne måten. Noen Balac-feller inneholder borisk eller boraksyre. Andre inneholder hydramethilno, en farlig kjemisk forbindelse for barn, kjæledyr og voksende mat, som tomatplanter.

  Du kan finne feller for maur i mange maskinvare butikker og hagearbeid, så vel som online. Sjekk ingrediensene hvis du unngår toksiner før du kjøper.

  Det er også ikke-toksiske kommersielle repellents spray som er naturlige og arbeider med kontrollen av maur.

  Raid er en kjemisk spray som kan være veldig effektiv på maur. Det er langvarig, men inneholder imitasjon og cipermeretrin, to kjemiske forbindelser som ikke må inhaleres eller inntas.

  Hvis resten mislykkes, kan ansette en desinfester hjelpe. Se etter noen som er forpliktet til å bruke mindre giftige produkter som mulig. Gi oss beskjed hvis du har barn, kjæledyr eller andre problemer, som respiratoriske helseproblemer.

  Noen profesjonelle desinfinske bruker ord som grønne, organiske eller økologiske i sine titler. Det er ikke nok å sikre at de er virkelig økologiske. Spør dem hvilke stoffer som vanligvis bruker i behandlinger for maur og som unngår før de antar dem.

  Interessante fakta om maur

  Bunnlinjen

  Myrene er vanlige invaderende av hus i USA. De kan være vanskelig å eliminere, men det er mulig.

  Mange naturlige repellents kan bidra til å utrydde maur over tid. Hold også huset rent av matvarer som tiltrekker seg dem kan være D’hjelp.

  Hvis resten svikter, kan profesjonelle eksterminatorer fjerne maur fra hjemmet.