17 tanker har foreldre på skolens første dag

Del på Pinterest

Det kan være en eufemisme å si at forlat din stolthet og din glede på den første dagen i skolen er ikke lett. «L’Lærer vil behandle dem godt? De er klare? jeg er klar ?! & # 8220;

Ditt sinn kjører sannsynligvis. Men finn lindring i det faktum at de fleste foreldre rundt deg har de samme tankene. Du kan identifisere deg med noen av denne listen?

1. Min sønn er virkelig så gammel?

Det virker som bare i går var nakent og skrek. Vent, det var i går. Vennligst la klærne dine på skolen.

2. Jeg er veldig så gammel?

Jeg kan ikke ha et 5 år gammelt barn. Jeg er ung og fasjonabel. Folk sier fortsatt hofte? Jeg vil spørre noen iført pote bukser d’elefant.

3. De andre foreldrene er så gamle?

Den pappa ser ut til å være 16 år gammel. Han hadde sin sønn da han var 11 år gammel? Hvis noen spør om min sønn er min nevø, klager jeg hele veien tilbake til omsorgshuset.

4. Ok hvis jeg følger med datteren min i sin klasse?

Jeg har ingen vedleggsproblemer. Jeg vil bare være med henne et ekstra øyeblikk før du begynner på skolen og eksamensbeviset og besøkt bare på julen. Jeg kan rettferdiggjøre det nå å være en dårlig datter i fremtiden?

5. COS’er det eller # 8217; lukt?

Alle skolene starter med ny teppe lukt, fersk maling og frykt. Med mindre skolen er. Kanskje jeg burde ha brukt mer deodorant.

6. Så det er læreren?

Jeg holdt tre dager med intervjuer for å ansette min sønns første baby sitter, og hun så på datteren min akkurat som jeg gikk mot postkassen. Hvis denne merkelige kvinnen jeg aldri har sett før, mener jeg kan komme inn her og ta kontroll over datterens liv for de neste 180 dagene, vel, jeg antar at du har rett.

7. Denne læreren ser fin ut.

Etter å ha snakket litt og # 8216; med henne, er hun utdannet, morsom og ekstremt intelligent. Ikke c’de var røde sorteringsflagg. Selvfølgelig er det akkurat hva en psykopat vil gjerne få meg til å tenke.

8. Det er mange flere interessante gadgets i klassen enn da jeg var barn.

Wow, styret her er også en interaktiv datamaskin. Da jeg var på skolen, skrev læreren med kritt og for å få det til å bekjempe en pterodaktyl.

9. Jeg må lese L’hele skolemuligheten?

Denne tingen er ca 40 sider lang. Er en barnehage, ikke en romlig shuttle. Jeg vil finne den som jeg fortsetter.

10. Jeg aner ikke hva som skjer.

Fordi jeg kastet bort den dumme håndboken bort?

11. Min sønn ser så bra ut.

Se på datteren min, sitter der på et skrivebord. Akkurat som jeg gjør på jobb. Vent, jeg vet hvor det bringer denne veien. Ikke vær som meg, jente. Avslutt til du kan.

12. Min sønn ser så liten ut.

Den fyren der borte er stor min sønn to ganger. Det ble holdt på og # 8217; asyl? Type, flere ganger? Eller kanskje han bare spiste sine grønnsaker. Vent, det har en bart?

1. 3. Jeg lærte nok til min sønn?

Hvis det er et skritt tilbake i forhold til de andre guttene, vil det ikke gå inn i en god høyskole og ende uten et hus under en bro. Så du kan aldri være vert for Thanksgiving-middagen, og jeg vil bli tvunget til å ta det i huset mitt hvert år. Jeg hater vaskerom.

14. Min sønn vil få venner?

Jeg hadde ikke tid til å lære hennes sosiale nyanser av & # 8230; Åh, han gjorde ni venner før den setningen avsluttet. Kanskje jeg burde ta leksjoner fra henne.

15. Og hvis de blir mer enn venner?

Det vokser for fort. Det er bedre å umiddelbart etablere presise regler for avtaler. Regel 1: Ikke gjør det. Dette bør dekke det.

16. Jeg kledd datteren min på riktig måte?

Jeg tilbrakte timer til å velge L’perfekt kjole for å hjelpe deg med å passe til tross for å være unik. Jeg ignorert ham lett og i stedet hadde han en t-skjorte med dinosaurer.

17. Som han gjorde for å få en flekk d’gress på hans splitter nye bukser?

På ingen tid under reisen fra # 8217; bilen til skolen møtte bare en tråd d’gress. Dens evne til å ødelegge klærne er overnaturlig. Kanskje jeg burde registrere meg i Hogwarts.

Del på Pinterest