Olje Dell & # 039; Tea Tree for Hemorroider: Fordeler og hvordan du bruker den

Beskrivelse

Hemorroider (også kalt batterier) kan være ubehagelig. De er i hovedsak hovne årer på og i nedre endetarmen og kan forårsake symptomer som kløe, ubehag og rektal blødning.

L’Oil Dell’Tea Tree er en vanlig bostedbehandling for hemorroider. Det er bevis på at oljen til te-treet kan bidra til å redusere hemorroider, samt redusere hevelse og kløe.

L’# 8217 olje; te treet er oppnådd fra bladene av Melaleuca alternifolia, opprinnelse. Folk bruker te-treets olje som hjemmebehandling for en rekke forskjellige forhold, inkludert akne, hudinfeksjoner og flass.

Denne oljen kan kjøpes i skjønnhetsbutikker og i noen matbutikker, så vel som online. Det er vanligvis solgt i form av rent flytende ekstrakt (eller essensiell olje), som du må fortynne før det er trygt å påføre huden din. Du vil også finne den blandet med kosmetiske produkter klar for L’bruk som lotions, såper eller sjampo.

Fordeler med’# 8217 olje; te tre for hemorroider

L’# 8217 Olje; Tea Tree er rik på kraftige egenskaper som kan bidra til å behandle hemorroider på forskjellige måter. Er sterk Anti-inflammatoriske egenskaper, som kan redusere betennelsen og deretter hevelsen. Dette bidrar til å redusere hemorroider.

De Antiseptisk kvalitet på’olje av teetreet kan redusere symptomene som kløe, ubehag og smerte. Dette kan lindre mye av ubehag forårsaket av hemorroider, spesielt når oljen er kombinert med beroligende midler som lovamelid eller l’aloe.

Inneholder også Meleuca olje Antimikrobielle og antibakterielle egenskaper, Hvem kan bidra til å holde «-rengjøringsområdet og forhindre infeksjon i tilfelle blødning, irritasjon eller små tårer.

Mens oljen på’te-treet har lenge vært brukt til dette formålet, begynner vi endelig å se det første vitenskapelige beviset som faktisk kan jobbe for å behandle hemorroider. EN for tidlig studie har oppdaget at en gel basert på Meleuca olje og hyaluronsyre var effektiv i behandlingen av hemorroider mens de var sikker og tolerable for de som brukte den.

Flere søk er nødvendig for å evaluere den sanne effektiviteten til te-treet, men forskning (og anekdotiske tester) virker bra.

Hvordan bruke oljen til teetreet til å behandle hemorroider

Det er flere måter du kan bruke te-treets olje til å behandle hemorroider, men det er viktig å merke seg at ingen av disse inkluderer det orale oljeinntaket. L’Oil Dell’Tea Tree kan være giftig ved svelging.

I stedet er aktuelle behandlinger veien å gå. L’Tea Tree er tilgjengelig i fortynnet form, som er mindre sterk enn den essensielle oljen og kan påføres lettere på huden. Fortynn alltid essensielle olje av Meleuca med en olje. Vector. Bland oljen til’te-treet med andre ingredienser kan fortynne det videre og bidra til å redusere negative kutane reaksjoner.

En blanding av noen få dråper av en essensiell olje av Meleuca blandet med en spiseskje kokosnøttolje forsyninger Sterke antiinflammatoriske egenskaper. Du kan bruke den direkte til det berørte området ved hjelp av en bomullspute eller en bomullspute.

Du kan også blande noen få dråper melkelig olje med en skje med ricinusolje og en teskje amamelid eller aloe. Etter å ha blandet denne kombinasjonen, bruk en bomullspute for å bruke den direkte på hemorroider.

Du kan også prøve å legge til olje av te-treet direkte i # 8217; varmt (men ikke kokende) vann i en halvup. L’Vann forhindrer kontakt med en formulering for sterk eller konsentrert.

Bivirkninger og risikoer for melaleucaolje

L’Oil av’te tre anses å være trygt for allmennheten. Når det er sagt, er det en sterk ingrediens med kraftige forbindelser og kan forårsake hudirritasjon hvis den påføres uten å bli fortynnet. Av denne grunn er det ofte bedre å fortynne te-treet med oljer. Vektor som L’Castor Oil eller # 8217; kokosnøttolje før du bruker det på hemorroider.

L’# 8217 Olje; Tea Tree kan også tørke huden, så det er bedre å bruke det i moderasjon.

For noen individer, # 8217; # 8217 olje; te tre kan forårsake hevelse på grunn av Dell’hudirritasjon, forverret symptomene på hemorroider. Avbryte umiddelbart «8217; jeg bruker hvis dette skjer.

Det er også mulig at oljen i’te-treet blandet med lavendel kan inneholde hormoner som kan forstyrre den hormonelle balansen av guttene som ennå ikke har krysset puberteten. Det er ikke kjent om denne blandingen ville være trygg å bruke til jenter.

L’Oil Dell’Tea Tree bør bare brukes lokalt. Forutsatt at det muntlig kan føre til alvorlige bivirkninger, inkludert forvirring og koordineringsproblemer.

Når du skal se legen din

En av de vanligste symptomene på hemorroider er blødninger under tarmbevegelser. Selv om du mistenker at hemorroider er årsaken, må du sikre en avtale med legen din, slik at du kan utelukke noe mer alvorlig som kolonkreft. Vil utføre en rask rektal eksamen for å avgjøre om hemorroider er årsaken eller ikke.

Hvis du vet at du har hemorroider og de ikke forbedrer hjemmebehandling eller reseptbelagte legemidler, snakk med legen din fra andre behandlingsplaner. Dette er spesielt viktig hvis de ofte bløder eller overdrevet eller er spesielt smertefulle. Legen din kan anbefale andre behandlinger, inkludert mindre kirurgi.

Hvis symptomer som for mye rektal blødning, svimmelhet, svimmelhet eller svimmelhet, kontakt umiddelbart en beredskapslegen umiddelbart.

L & # 8217;

Forskning og anekdotiske tester tyder på at bruken av meleucaolje for å behandle hemorroider, spesielt hvis fortynnet med andre helbredende ingredienser og antiinflammatoriske ingredienser som aloe eller # 8217; amamelid, kan bidra til å redusere hevelse og symptomer alt på en gang. Imidlertid er det nødvendig med videre forskning for å støtte dette.