Smerter i skinker under graviditet: Hvordan håndtere det

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Beskrivelse

Hvis du er gravid, forventet du sannsynligvis å prøve ryggsmerter og magesykdommer. Men den som du ikke teller var rumpa.

Med fremdriften av graviditet er det vanlige forhold som iskias som kan forårsake stor ubehag. Som et resultat kan du føle smerte i Gall Butt-området.

Heldigvis, mens du fortsetter å vente på din lille til å komme inn i verden, er det flere trinn du kan gjøre for å redusere sittepine.

Slik gjør du de neste mest komfortable månedene før barnet ditt kommer.

Årsaker til å sitte smerte under graviditeten

Smerte til skinker under graviditeten kan skyldes A’anomali på baken selv (som hemorroider). Det kan også rapporteres til smerten som utstråler fra nedre rygg til baken.

Noen vanlige årsaker til å sitte i smerte under graviditeten inkluderer følgende.

Hemorroider

Hemorroider er hovne og hovne årer i # 8217; anus eller endetarm. Gravide kvinner er mer sannsynlig å lide av hemorroider fordi livmor skaper et ekstra trykk på # 8217; anus og endetarm.

Hvis du må stå i lange perioder på grunn av arbeidet ditt eller dine hobbyer, kan smerte bli verre.

Startsmerter / sammentrekninger

Kvinner opplever sammentrekninger annerledes. Noen har abdominale kramper og ryggkramper som kan strekke seg til skinker. Selv arten av smerte kan variere. Noen mennesker føler en følelse av kramper mens andre kan føle tonehøyde, knapp eller lansering.

Braxton-Hicks sammentrekninger kan forårsake ubehag, men de er vanligvis smertefulle. Hvis sammentrekninger forårsaker smerte i skinker, ring legen din.

Bekkenbelt smerte

Smerter til bekkenbeltet streik 1 i 5 gravid. Denne smerten oppstår når ekstra barnvekt og bekkenbuntbevegelsene begynner å legge opp og forårsake bekkenpine.

Mange kvinner føler også denne smerten i skinker. Andre symptomer kan inkludere rullingsfølelse eller klikk i # 8217; bekkenområdet og smerte som blir verre med bevegelse.

Selv om smerte til bekkenbeltet er veldig irriterende, er det ikke skadelig for barnet ditt. Du vil ikke hindre deg i å ha en vaginal fødsel.

Ischias

Ischias er en tilstand som oppstår når C’det er press på den sciatic nerven som går fra skinker langs benet. Graviditet kan forårsake irritasjon eller betennelse i nerven. Din ekspanderende livmor kan utøve ekstra press på den sciatic nerven.

Når du kommer til tredje kvartal, kan barnets posisjonsendring hvile på nerven direkte i # 8217; Buttocks-området. Dette kan forårsake sittepine.

Du kan også prøve en brennende følelse av rygg, skinker og ben. Noen kvinner rapporterer også punkterende smerter som strekker seg langs benet.

Når skal du ringe legen din

Uansett årsak, kan smerte i skinker gjøre det vanskelig å fullstendig fullføre dine daglige aktiviteter. (Som om det ikke allerede var vanskelig nok med graviditeten din!)

Hvis følgende symptomer oppstår, er det på tide å ringe legen din:

Medisinske behandlinger

Det er beregnet 14 prosent Gravide kvinner tar en opioid smertestillende under graviditet. Eksempler på disse reseptbelagte legemidlene inkluderer oksykodon og hydrokodon.

Vanligvis tar kvinner dem i en uke eller mindre. Ryggsmerter er den vanligste grunnen til at legene foreskriver disse stoffene.

Hvis smerten i skinker ikke reagerer på mot- og bostedbehandlinger, kan legen ta hensyn til reseptbelagte av et smertestillende stoff.

Men færre stoffer du kan ta under graviditet, jo bedre. Dette vil redusere sannsynligheten for at narkotika kan påvirke veksten og / eller utviklingen av barnet ditt.

Hjemmelagde behandlinger

Hvis smerten din er et resultat av hemorroider, kan du prøve følgende Domicre-behandlinger for å redusere ubehag:

Du kan også spørre legen din om det er kremer og / eller emollients av avføringen du kan ta for å redusere smerte og innsats relatert til hemorroider.

Kjøp mykemidler for avføringen.

Behandlinger for iskias

For smerte relatert til isjias og / eller bekkenpine, kan du utføre følgende trinn:

Du kan også spørre legen din om du kan bruke kalde og / eller varme pakker på sårområdene.

L & # 8217;

Graviditet Sittepine vil generelt løse etter fødsel. Men noen kvinner kunne fortsette å lide av hemorroider etter fødsel. Du kan spørre legen din om det finnes andre behandlinger du kan bruke til å redusere frekvensen av å sitte smerte.

Del på Pinterest