11 beste kremer for bleiedermatitt

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Ditt barn vil nok møte en bleiedermatitt (eller fem) i de første årene av livet. Denne irritasjonen er vanlig og presenterer vanligvis seg som rødhet og varme med beaded fremspring. Det kan skyldes en rekke ting, fra å endre frekvensen til å gni og gni på sensitiv hud. Selv om det er viktig å evaluere og forsøke å bestemme årsaken til # 8217; utslett, kan du gi rask lettelse til barnet ditt ved å bruke forskjellige salver og kremer på det berørte området.

Uavhengig av merkevaren du velger, er det noen aktive ingredienser som er Kjent å jobbe best i helbredelse og beskyttelse. L’sinkoksyd glir på huden og skaper en vanntett barriere for å blokkere fuktighet. Det er vanligvis tilstede i konsentrasjoner fra 10 til 40 prosent. Calendula er en naturlig og antibakteriell olje avledet fra calendula blomster. Det er forskjellige andre vitaminer og Sochietti, som Aloe, som ofte blir lagt til for å bidra til å gjenopplive betent hud.

1. Burt’S Bees Baby Bee Ointment for bleier

Hvis du er på utkikk etter en salve for bleiedermatitt uten ftalati, parabener, vaselin eller natriumlaurel sulfat, fra en’SE BOUT’S bier naturlig bleie salve. Som navnet antyder, er ingrediensene helt naturlige. L’salve inneholder mandelolje, protein og til og med vitamin D, som virker for å myke og rekonstruere barnets hud. Noen revisorer delte at deres testrør hadde harde granulater i blandingen. Mens denne salven hevder å være trygg for klut bleier, noen rapport som etterlater en hvit rest som er vanskelig å vaske uten å fjerne.

Pris: $ 1.96 l’oz

Kjøp Natural Pomade for Burt Bleapers’S Bees

2. Helbredende salve for barn Aquafor

Aquaphor er en multifunksjons salve som kan brukes til bleiedermatitt, hakkede kinn, kutt, riper, brannsår, eksem og annen hudirritasjon. Det er også nyttig å forhindre bleiedermatitt før du begynner å beskytte huden. Faktisk er det klinisk demonstrert som lindrer bleiedermatitt innen seks timer fra # 8217; applikasjon. Noen revisorer delte at salven er ganske fettete. Det er imidlertid flott for sensitiv hud fordi den er duft uten konserveringsmidler og uten fargestoffer.

Pris: $ 0.91 l’oz

Kjøp Aquaphor Healing for barn

3. Triple Paste

Når andre behandlinger for bleie dermatitt mislykkes, trippel lim test. Denne medisinske salven er hypoallergen, uten parfyme og ubetinget garantert & # 8221; Å behandle babyens rå hud. Den aktive ingrediensen er sinkoksid, som virker for å avstøte huden fra huden og skape en sikker helbredende barriere. Vurderinger er ekstremt positive, selv om noen kunder delte at han bare ikke fungerte for sine barn.

Pris: $ 1.62 l’oz

Kjøp Triple Pasta

4. Earth Mama Angel Bottom Balm

Jord Mama Angel Bunnbalsam av amerikansk produksjon ble formulert av en sykepleier og er uten giftstoffer, olje, mineralolje, vitamin E, ftalater og parabener. Løsningen er naturlig antibakteriell og antifungal med organiske urter og essensielle oljer som calendula. Balmen tillater huden å puste, i stedet for å skape en barriere som ellers kunne felle bakterier mot huden. Hevder også å være trygg for bruk på klutbleier. Selv om de fleste revisorer er begeistret for denne balsammen, delte noen at det ikke gjorde mye for å hjelpe barnets hudutslett. Det er også en av de dyreste produktene på denne listen.

Pris: $ 4.45 l’oz

Kjøp Earth Mama Angel Bottom Balm

5. Babyganics Diaper Dermatitt Cream

Vegetabilske ingrediensene er også i sentrum av Babyganics Diaper Rash Cream. Løsningen inneholder sinkoksid, kalendula, aloe og jojobaolje. Disse ingrediensene virker både for å behandle og for å hindre bleiedermatitt. Som med mange andre naturlige produkter, har denne krem ​​ikke blitt testet på dyr. Flere revisorer delte at produktet ikke går på huden jevn, og det er ikke helt ofte eller ganske varig for å fullføre jobben. Noen sa også at deres barn hadde en bivirkning (brennende) til ingrediensene.

Pris: $ 1.70 l’oz

Kjøp Babyganics Diaper Rash Cream

6. Butt Boudreaux pasta

Barnelege anbefalte Boudreaux Butt Pasta er et populært valg blant nye foreldre. Den har en lett å bære og fjerne formulering sammen med en hyggelig duft som ikke overvelder barnet. Det er ikke den mest naturlige av gruppen, med borsyre, ricinusolje, mineralolje, hvit voks og vaselin i listen over ingredienser. Imidlertid er det effektivt og inneholder en solid prosentandel av sinkoksid. Hvis du er bekymret for noe av innholdet i din klassiske pasta, tilbyr Boudreaux også en helt naturlig krem ​​som inneholder et stort 40% sinkoksid.

Pris: $ 1.05 l’oz

Kjøp Boudreaux Butt Paste

7. Desitin rask lindring

Desitin bleie kremer har lenge eksistert. Det raske avlastningsfirmaet ble stemt som det nye utgivelsesnummeret 1 fra Amazon og med en god grunn. I en klinisk studie hadde 90% av barn med bleiedermatitt en bemerkelsesverdig lettelse innen 12 timer fra # 8217; bruk av denne krem. Ingrediensene virker umiddelbart mot betennelsen som forårsaker rødhet, varme og smerte. Det skjer også for å være en av de mest praktiske alternativene i denne listen. Flere personer som klager på at produktet ikke har en sikkerhetsforsegling.

Pris: $ 0.72 l’oz

Kjøp desit Rapid Relief Cream

8. Weleda sensitiv omsorg bleie krem

Welaldas sensoriske omsorg bleier krem ​​er laget med hvite mauve blomster. Er en av de dyreste alternativene i denne listen, men er laget med voks D’Fair Trade Bees og sinkoksid for farmasøytisk bruk. Det er også uten syntetiske konserveringsmidler, parfymer og olje og formulert spesielt for den følsomme og atopiske huden til barn. Når det gjelder effekten, tilordner de fleste revisorer til dette femstjerners produktet.

Pris: $ 4.29 l’oz

Kjøp WELDA Sensitive Care Diaper Cream

9. Salve&D

Med & D’S Behandlingskrem, kan du stoppe en bleiedermatitt i sporene med et kraftig sinkoksid. Den inneholder også dempeticon for å behandle kløe og aloe å hydrere. Kremet skaper en barriere mellom våte bleier og barnet ditt, så huden har sjansen til å helbrede. L’Selskapet tilbyr også en kremforebygging for daglig bruk som inneholder lanolina. Til noen revisorer ikke som begge produktene inneholder paraffiner, som er mulige kreftfremkallende stoffer i henhold til Helseavdeling og menneskelige tjenester.

Pris: $ 1.45 l’oz

Kjøp A + D’S Treas og Forhindre Cream

10. Cetaphil baby bleie lindringskrem

Cetaphil’s bleieavlastningskrem er en’et annet mer naturlig alternativ. Hans aktive ingredienser inkluderer sinkoksid og organisk kalendula, sammen med B5-vitaminer og E. Du vil ikke finne parabener, mineraloljer eller fargestoffer i blandingen, og det er hypoallergenisk for de mest følsomme skinnene. Revisorene deler at denne krem ​​fungerer bra for mildløse forebygging og kutane utbrudd, men gjør ikke mye for de verste irritasjonene.

Pris: $ 2.40 l’oz

Kjøp Cetaphil Diaper Relief Cream

11. Salve for bestemors bleie dermatitt el

L’salve for bestemors bleie erytem og får høy score for å være trygge for klut bleier, bli rengjort og bli produsert i USA. Selv om dette merket ikke inneholder sinkoksid, inneholder den vitamin E, lanolin og rav vaselin, som brukes som helbredende og beskyttende midler. Selskapet deler at løsningen fungerer bra også for eksem, varmeutslett, mindre brannsår, melkeaktig skorpe og mer. Noen kunder er ikke fornøyd med innholdet i vaselin siden det er et oljeforbiprodukt. Andre viste at, til tross for de positive uttalelsene og vurderingene, var deres vaskbare bleier ikke gode med bruk.

Pris: $ 3.10 l’oz

Kjøp l’salve for bestemorens bleiedermatitt og

Når å se barnelege

Pass på at du raskt endrer barnets bleie når det er vått eller skittent, for å forhindre mer tilgjengelige hudutslett. Du kan også prøve noen forskjellige merker av Pomads for bleiedermatitt for å se hvilke som fungerer best på barnets hud. Hvis barnets utslett av barnet ditt fortsetter og ikke svarer på endringer i vane eller kremer, bør du ringe legen din. Noen hudpresentasjoner, som for eksempel av en Geast, Impetigo, Seborré eller A’allergisk utbrudd, krever mer spesifikk behandling. Av og til kan noen matvarer eller medisiner mate situasjonen, så det er bedre å behandle hovedårsaken og ikke bare symptomene. Selvfølgelig, hvis du merker en motsatt reaksjon på kremer og salver for bleier, bør du ringe barnets barnelege umiddelbart.