11 Oppskrifter av Apple Cider eddik for helsen og 4 metoder for

Også, fire advarsler å huske før du hopper i full fart på ACV-toget.

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Apple eddik (ACV) er en av de spennende ingrediensene for velvære som folk gjentatte ganger sverger. Overrasker ikke årsaken, skjønt.

Det er nesten som den hellige gral av hjemmemedisiner: For eksempel sies det at en dose av det bidrar til å øke energien, kontrollere blodsukker og fremme vekttap. På topisk nivå kan ACV bidra til å forbedre håret skinn, samt tekstur og tone i huden ved å eliminere uønskede utbrudd.

Blandet med andre gode ingredienser for deg som sitronsaft eller # 8217; oliven D’ACV kan være en kraftig tilbakekalling for din daglige rutine. Her er 11 enkle måter å forbedre helsen din med ACV.

1. Problemer med rå fôr fordøyelse? USA ACV i dressingen for salaten

Det er noen grunner til at ACV kan hjelpe med fordøyelsesproblemer, ifølge ernæringsfysiolog Rania Batayneh, Mph, forfatter av bestselger av & # 8220; den ene en dietten & # 8221;.

Den første er takket være de antibakterielle egenskapene til ACV-ACV, som kan hjelpe vanlige tarmproblemer som kan skyldes bakterier, som diaré. Som gjæret mat inneholder ACV også probiotika som bidrar til å regulere en sunn fordøyelse generelt.

Prøv det

 • Bland ACV med eplecider og Dijon sennep i en panne over lav varme.
 • Legg til l’oliven til blandingen og tiltaket sammen med noen av dine favorittgrønnsaker.

Kombinasjon av en ACV-basert krydder med grønnsaker gjør dobbelt plikt for fordøyelsen, siden det er fiber i grønnsaker og probiotika i # 8217; ACV kan øke helsen til’fordøyelsessystemet 8221; understreker batayneh.

2. Du ønsker å bremse din appetitt? Forbered en daglig ACV Tonic

Noen ganger er den vanskeligste delen av omkalibrering av spisevaner begrensningen. Ifølge Batayneh, drikke ACV kan & # 8220 være utrolig nyttig når du prøver å spise mindre og miste vekt & # 8221;. Refererer til A studere Som fant den 8217; ACV kan undertrykke hjerneområder som sjekker appetitten, noe som resulterer i reduksjon av kalorier som forbrukes over tid.

Prøv det, basert på vitenskapen

 • Første runde: Fortynn 15 ml (ml) av ACV i 500 ml vann og drikk hver dag i 12 uker.
 • Ifølge Round: Fortynn 30 ml ACV i 500 ml vann og drikk hver dag i 12 uker.

L’ACV kan også hjelpe med fettakkumuleringen, takket være en spesiell komponent: L’eddiksyre. I Studier på rotter, Denne syren har vist seg å hjelpe redusere fett.

Etter slike positive resultater fra dyreforsøk, a 2009 studie undersøkt 122 personer med fedme og funnet at daglig eddikforbruk reduserer fedme og bidrar til vekttap.

3. Du trenger naturlig energi? Sip en ACV-blandet te om morgenen

Kaffe? For Batayneh er en te med ACV et utmerket alternativ til andre koffein og høy kalori drikke som melk og brus.

I tillegg til fettvern, har A-eddiksyre også forbedret måten musemuskler leveres med energiressurser. Det foreslås å fungere på en lignende måte for mennesker.

Forsterker morgendrinken din

 • Batayneh foreslår å kombinere 2 spiseskjeer ACV, 2 ss sitronsaft, 1 spiseskje kanel og en klype cayenne pepper i et glass varmt vann. & # 8220; nipper det kan hindre deg i å nå flere tunge drikker eller snacks tidlig om morgenen når du trenger en sfærdet energi og sier.

Sitronsaft har mange ernæringsmessige fordeler, men det spesifikke søket som forbinder sitroner til vekttap er dårlig. Men drikker det Fire gram limonade om dagen Det anbefales å hjelpe med nyberegning av nyreberegning. Når det gjelder cayenne pepper og kanel, har begge ingredienser som gir terapeutiske fordeler for å bidra til å øke stoffskiftet og redusere betennelse.

Ikke mesteren rens

Selv om denne drinken ser veldig nær Master Cleanse Diet, anbefaler vi absolutt ikke Berla som et erstatningsmåltid eller i et forsøk på detox. Det er bedre å drikke sammen med et måltid eller som en morgen tonic.

4. Sår hals? ACV-blanding og honning i en beroligende blanding

Med antibakterielle og antivirale egenskaper kan ACV være utrolig nyttig.

Når det er sagt, er det ikke mange vitenskapelige tester til støtte for # 8217; Bekreftelse om at honning og ACV-te vil helt eliminere ondt i halsen. Teorien er at 8217; ACV arbeider for å bekjempe bakterier mens honning kan hjelpe deg med å undertrykke hosting opp og hals.

3 måter å prøve det på

 • I en stor kopp varmt vann, bland 1 spiseskje ACV med 2 spiseskjeer honning for tonic for halsen.
 • For noe bedre, prøv ingefærte med 1 eller 2 teskjeer ACV, honning og kokosnøttolje.
 • Gjør gargards fra 1 til 2 teskjeer ACV med varmt saltvann i 20-30 sekunder to eller tre ganger om dagen. Påta.

Hvis sår halsen fortsetter i dager, bør du konsultere en lege. De kan foreskrive antibiotika hvis det er en bakteriell infeksjon på 8217;.

5. Administrere insulinnivåer? Drikk ACV med vann og et måltid eller en matbit

For personer med diabetes, inkorporere ACV kan være et nyttig skritt i å håndtere tilstanden. & # 8220; det antas at & # 8230; L’eddiksyre kan redusere omdannelsen av komplekse karbohydrater i blodsukkeret «forklarer batayneh. Dette gir mer tid til fjerning av sukker fra blodet, slik at kroppen kan holde blodsukkernivåene konstant og begrense toppene.& # 8221;

Det er imidlertid ikke for mange søk for å støtte det helt En studie fra 2007 Med 11 deltakere fant at folk med type 2 diabetes som hyret 2 spiseskjeer ACV med en ost snack før sengetid våknet opp med mye lavere blodsukkernivåer.

6. Bekymret for kolesterol? Prøv denne oppskriften på ACV eggsalat

& # 8220; epler og eddik sammen i form av ACV og gir selvsagt seg til lavere triglyserid og kolesterolnivåer og forklarer Batayneh. EN 2012 studie Han fant ut at ACV kan kunne redusere dårlig kolesterol sammen med triglyserider hos personer med høyt kolesterolnivå.

Hovedårsaken er at eddiksyre i # 8217; Apple eddik er det som gjør det effektivt i # 8217; lavere lavdensitetskolesterol (LDL).& # 8221;

Selv om testene for å støtte disse uttalelsene er for det meste anekdotiske, kan kombinasjonen av ACV med andre helsealternativer for hjertet bare hjelpe! Oppbevar kolesterol under kontroll og triglyserider er en naturlig måte å redusere risikoen for hjertesykdom.

Sub ACV for majones i avokado Eggsalat

 • Denne avokado egg salat Remix er en flott mulighet til å få en del av sunn ernæring for hjertet. I stedet for majones som en bindemiddelbestanddel, bruker han avokado for kremos og ACV; ACV for surheten. Konsistensen av’avokado blandet med ACV vil bidra til å få den kremete konsistensen som gjør salaten av så deilige egg!

Bare quest’år en studie har oppdaget at moderat eggforbruk faktisk kan redusere risikoen for kardiovaskulær sykdom. Videre er avokado også kjent for å inneholde sunne fettstoffer som kan bidra til å redusere risikoen for hjertesykdom.

7. Anslå hjelp? Kombinere L’ACV med andre antitumor matvarer

C’er en teori om at ACV kan hjelpe deg med å gjøre blodet ditt alkalisk, som kan forhindre veksten av kreftceller. Det er imidlertid ikke et komplett skjold mot kreft siden kroppen din generelt er i stand til å opprettholde en ganske balansert pH.

Det er viktig å ikke behandle ACV som den eneste behandlingssyklusen. I stedet, stole på det for sine andre fordeler, for eksempel energi. De få studiene som viser at forskjellige typer eddik kan drepe kreftceller, er for det meste dyreforsøk.

Prøv det med andre matvarer som hindrer kreft

 • Brokkoli. Prøv dette Brokkoli salat med cider krydder. Brokkoli inneholder svovhurapan, som har vist seg å redusere størrelsen og antallet Brystkreftceller så vel som drep Prostata kreft hos mus.
 • Olje d’oliven. Behold dette Vinaigrette ACV i kjøleskapet. L’oliven var også forbundet med forebygging av kreft. En flott anmeldelse av 2011 Han viste at de som konsumerte en større mengde olje D’oliven hadde en lavere risiko for å utvikle fordøyelses- eller brysttumorer sammenlignet med de som konsumerte lavere nivåer.
 • Peanøtter. Matbit Marine salt og ACV mandler. Nøtter kan være forbundet med redusert risiko for både dødsfall knyttet til kreft og kolon endetum tumorer, bukspyttkjertel og # 8217; endometrium.

8. Du har hodepine? Lag en pakke med ACV

I likhet med fordelene med ondt i halsen, er ACVs evne til å redusere hodepine for det meste anekdotiske. Selv om dette trikset ikke fungerer for alle, kan du dra nytte av # 8217; ACV hvis du har hodepine fra:

 • Fordøyelsesproblemer
 • Blodsukker topper
 • Kaliummangel

Ikke bare for å innta ACV hjelper, men også en kald pakke kan lindre hodepine.

Prøv det

 • Skyll en kald ACV-klut i noen minutter og klem det før du bruker det på pannen.
 • Legg til to dråper av en antidoloristisk essensiell olje, som roseoljen, for en ekstra trykk.

9. Øke håret skinn med ACV hår skylling

En av de mest markedsførte skjønnhetsfordelene i ACV er evnen til å øke håret skinn. ACV kan brukes som hår skylling for å øke skinnet midlertidig smigrende cuticle & # 8221; sier batayneh. Den eddende pH kan lukke hårklassen som forhindrer crepe-effekten og favoriserer en glatt glans.

Prøv det (med forsiktighet)

 • Fortynn ACV med vann og spray blandingen i hendene.
 • Pass blandingen på vått hår.
 • La det hvile i maksimalt fem minutter og deretter skylle.
 • For å unngå den gjør-det-selv-banen, har DPHue Hair Care-merket sitt eget hår skylling alle’eple cider eddik, som du kan få fra Sephora for $ 15.

USA sparsomt: Batayneh understreker at du ikke bør bruke ACV som skyller mer enn tre ganger i uken, eller kan begynne å tørke håret ditt. Siden pH i’ACV er så annerledes, det kan gjøre håret ditt skjøre og gjøre dem ugjennomsiktig.

10. Fjern flass som gjør en ACV-spray

Hvis din flass er resultatet av en YEAV-infeksjon, kan ACV være et økonomisk hjemmemedisin som det har antifungale egenskaper. L’ACV-syre kan gjøre det vanskelig å vokse og spre sopp.

Prøv det

 • Bland like deler av ACV og vann i en sprøyteflaske for å spre seg på hodebunnen etter sjampoen.
 • La for å handle i ca 15 minutter før skylling.
 • Gjør det omtrent to ganger i uken, og du vil legge merke til en betydelig reduksjon i uønskede hvite flak.
 • Avbryte umiddelbart i tilfelle irritasjon.

Ikke prøv dette hvis din flass er forårsaket av en tørr hodebunn. En ACV vask kan ytterligere tørke hodebunnen og forverres flass.

11. Forbered en potion mot akne med ACV

Som nevnt ovenfor har ACV antibakterielle fordeler takket være sin eddiksyre. Videre inneholder den også små mengder sitronsyre, melkesyre og serifinsyre. Disse antibakterielle syrer har blitt vist å drepe P. Acnes, bakterien som forårsaker utbrudd.

I tillegg til syrer som dreper bakterier, understreker Batayneh at noen hevder at de astrende egenskapene til # 8217; ACV kan bidra til å bekjempe akne. & # 8220; Men, advarer, & # 8220; Dette har ikke vært vitenskapelig prøvd & # 8221;.

Selv om ACV inneholder alle de rette egenskapene, har ingen direkte søk blitt utført på denne ingrediensen som aktuell behandling. Selv om syrer kan være en god ting, kan for mange irritere huden og kan forårsake kjemiske forbrenninger på noen mennesker. Rådfør deg med en hudlege før du prøver ethvert hjem middel: Noen kan være mer skadelig enn nyttig.

Hvis du prøver å prøve en helt naturlig behandling som ACV, husk å fortynne ingrediens før du bruker det direkte på huden.

Prøv det

 • Bland en del av ACV og tre deler vann for å starte. Hvor mye vann bruker avhenger av følsomheten til huden din.
 • Oppbevar blandingen i en flaske og rist før … bruk. Påfør ansiktet med en bomullsdisk.
 • La hvile i 5-20 sekunder, skyll deretter med vann.
 • Du kan også bruke grønn te i stedet for’som grønn te foreslått å bidra til å kontrollere oljeproduksjonen. Imidlertid anbefaler vi deg å eliminere denne blandingen etter to dager for å unngå bakteriell vekst.

4 ting å aldri gjøre med ACV

Gjør aldri det

 • Drikke uten å fortynne det.
 • Begynn å ta så mye som mulig.
 • Påfør direkte på huden, spesielt i lang tid.
 • Bland med andre sterke og irriterende ingredienser.
 • 1. Skyte rett

  Uansett hvordan du legger til ACV i kostholdet ditt, må du aldri drikke det direkte. Dette vil mest sannsynlig forårsake skade.

  & # 8220; det er så syre, kan faktisk forårsake skade på tennene emalje, alle «esophagus eller mageforing, spesielt med kronisk bruk & # 8221, advarer Batayneh. & # 8220; Alltid fortynn det alltid.& # 8221; Den sikreste metoden hvis du drikker det, ifølge Batayneh, det blander 10 deler vann eller te i hver del av ACV.

  2. Begynn å ta mye

  Når du introduserer ACV til ditt daglige inntak av inntak, må du starte sakte og hele tiden. «Se hvordan kroppen din reagerer og # 8221, sier Batayneh. & # 8220; og hvis du tolererer det bra, til slutt kan du jobbe opp til en skje.& # 8221;

  Han sier å endre størrelse hvis han føler en magesmerter eller brennende følelse. Hvis du er nervøs eller usikker, kontakt lege før du introduserer den i din rutine.

  3. Påfør den direkte på huden

  Hvis du bruker ACV lokalt, er det noen ting å vite. Først bør du aldri sette den direkte på huden din. Det er en kraftig ingrediens, så du bør alltid fortynne det med litt og vann når du bruker den som en tonic eller skylling.

  Prøv alltid en testpatch

  • Etter å ha fortynnet ACV-ACV for å skape en god og tålelig balanse, lage en testplaster for å sikre at huden din kan klare det som en behandling for akne, selv når den er fortynnet.
  • ; Lag en oppdateringstest på # 8217; underarmen før du bruker det hele ansiktet for å se hvordan huden din vil reagere & # 8221;, anbefaler Batayneh.

  4. Bland det med andre irriterende aktuelle ingredienser

  Folk med sensitiv hud bør være skeptisk til’acv. L’eddiksyre og astringent egenskaper kan irritere huden.

  Imidlertid blander et nei-nei for alle hudtyper det med andre aggressive aktuelle ingredienser som salicylsyre eller benzoylperoksid. Det er svært sannsynlig at en dårlig irriterende reaksjon oppstår hvis du gjør det.

  ACVs ros

  Er tryggere å tenke på ACV som en liten tilbakekalling i stedet for et mirakel. Til små doser, det kan være utrolig gunstig og deilig. I store mengder kan det være farlig og skadelig for helse. Det kan til og med irritere huden eller ødelegge tennene emalje.

  Men med så mange fordeler, er det ikke overraskende at mange mennesker er adressert til DCV for deres lidelser, men det er også like viktig å holde fakta i første omgang.

  Hvis du er interessert i å øke den anbefalte dosen av to spiseskjeer, snakk med en profesjonell før du går videre med full fart. Tross alt, C’Det er en grunn til at ACV er kjent for å være en ingrediens i den hellige gral: bare en liten & # 8216; å føle effektene.

  Emily Rekstis er en skjønnhets- og livsstilsforfatter basert i New York som skriver for mange publikasjoner, inkludert storist, racked og selvtillit. Hvis du ikke skriver til datamaskinen, vil du sannsynligvis finne den på en Mafia-film, spise en burger eller lese en New Yorks historiebok. Se på noe annet arbeid på Sin nettsideeller følg den Twitter.