11 balsam for hudfusjoner av rose for å oppdatere huden

Mens skjønnhetsindustrien fortsetter å oppdatere sin teknologi og tilbyr en rekke nye innovative produkter, Rose & # 8211; Ja, blomsten som vanligvis er forbundet med romantiske bevegelser & # 8211; Det har blitt en uunnværlig ingrediens i mange artikler for hudpleie og skjønnhet. Imidlertid vil en reise inn i hagen ikke være nødvendig for å feie huden fra føttene.

Finn tid for en avtale med din favoritt kosmetikkbutikk.

Amanda Sipenock, merkevare og trener av frodige produkter, forteller oss at rose og fordeler kan bli infundert i oljer, essenser, infusjoner, blandinger av essensielle oljer og mer. Sipenock illustrert noen av hans favorittkvaliteter, og sitere kapasiteten til den rosa for å roe, berolige, fukte og tone huden.

; I århundrer L’rosevann har blitt brukt som en beroligende ingrediens for huden & # 8221; sier. De gamle grekerne og romerne innpodet rosenbladene i # 8217; vann, akkurat som å lage te, og det er fortsatt som vi gjør det i dag.& # 8221;

Vår moderne inntekt inkluderer mye mer Dell’rose vann fordi rosen kan være bedre for huden din enn noensinne. Nylige studier viser at hundens roseolje beskytter irritert hud, adresserer problemer som betennelse, oksidasjon og aldring. Hvis du ønsker å behandle arr og holde sårene rene, roser og # 8217 s Antiseptiske og antibakterielle egenskaper Du er også din venn.

Vitenskapen er imidlertid ikke definitivt & # 8211; Holistiske anmeldelser vis at rosen trenger videre forskning før den kan merkes som den hellige gral. Så i stedet for å kaste alle våre roser i en bukett, fordi du ikke kombinerer fordelene med andre fantastiske aktive ingredienser som Aloe, Glycerin eller Honey?

Tross alt, mengden av rose som faktisk vil oppdatere huden din, avhenger av nøyaktig produkt (kvalitet, produksjonsprosess og tapping) og hvorfra det også faller i # 8217; Liste over ingredienser: Noen merker kan kreve rose, men hvis Det er oppført nest siste, huden din kan ikke engang legge merke til.

Så for deg har vi eliminert tornene og evaluert som rosebaserte produkter som er verdt det virkelig verdt. Ny i verden av rose skjønnhet eller leter etter mer konsentrerte doser av kjærlighet til huden? Her er 11 produkter å velge mellom.

1. Fersk rose ansiktsmaske

Ta deg tid til å stoppe og lukte rosene, bokstavelig talt, med En ansiktsmaske infunderes med rosenblad.

Hvis huden din har et desperat behov for hydrering, gir masken, rik på beroligende ingredienser, inkludert rosevann, et raskt hydreringsforsterkning.

Kostnad: $ 62, Tilgjengelig på Sephora

Fordelaktige ingredienser

 • Rent rose vann, oppført sjette og åttende, for å berolige og tone huden
 • Aloe vera agurk og gel ekstrakt for en forfriskende og beroligende effekt
 • Porphyridium Cuentum, en type rød tang, for å fukte

2. Mario Badescu spray ansikt med aloe, urter og rose vann

Enten du bruker det før du fullfører sminkerutinen eller senere, vil denne ansiktssprayen øke lysstyrken din. Takket være ingredienser, inkludert Rosa, Aloe Vera og Gardenia, IL Mario Badescu ansiktsspray har blitt en av favorittene for sin evne til å til og med gjenopplive huden mer av.

For ytterligere bruk, ta en hode nikk fra makeup artister og sprut børstene for sminke med dette produktet før søknaden.

Kostnad: $ 7, tilgjengelig på Amazon

Fordelaktige ingredienser

 • Rose ekstrakt, fjerde klassifisert, for å fukte huden
 • timianekstrakt for å forlate huden frisk
 • Bladderwrack, A’Alga, forlater huden ekstremt myk

3. L’rose frøolje 100% vanlig organisk kald juice

Revisorene har vanligvis angitt dette produktet som en # 8220; Holy Grail & # 8221; observere at formelen i’100% hjørnetenes rose frøolje og # 8211; som er rik på fett, linole og linolensyrer som stimulerer huden & # 8211; Han klargjort deres akne, reduserte tørrheten og venstre sensasjon av mykere hud.

Advarsel, men noen brukere bemerket at produktet flekker når det ble brukt og andre har klaget over utbrudd sannsynligvis forårsaket av & # 8217;.

Kostnad: $ 9.80, Tilgjengelig på Sephora

Fordelaktige ingredienser

 • 100 prosent av hundens rosefrøolje
 • Rose olje for å redusere tegn på hud og foto energisk, i henhold til søket

4. Tonymoly I’M Real Rose Sheet Mask

Tilbring noen minutter til streaming av Netflix favoritter for å oppdatere ansiktet ditt. Inneholder rose ekstrakt, denne ansiktsmasken, som kan brukes i 20-30 minutter, ble opprettet for en rask gjenoppretting av huden hjemme.

Selv om det er raised for sin bekvemmelighet, vil du kanskje beholde D’øye de overskytende rester under fjerning. Noen revisorer bemerket at huden deres er klissete etter bruk. Hvis det er ditt tilfelle, hvitt på huden etter bruk eller glatte rester på nakken.

Kostnad: $ 3, tilgjengelig på Amazon

Fordelaktige ingredienser

 • Rose ekstrakt, oppført femte, for å belyse huden
 • Pearl ekstrakt for å legge lysstyrken på huden
 • Natriumhyaluronat og kollagen for en myk og myk boost

5. Frodig eau roma vann

De med sensitiv hud vil finne denne tonic, med vilje opprettet for å roe, en’utmerket tillegg til deres hudpleie rutine.

Hvis du har å gjøre med sensitiv hud, og du har flekker eller tørrhet, hevder revisorene at dette produktet har eliminert hudrødhet, det er ikke irriterende og føler seg delikat og lys når det brukes.

Kostnad: $ 10.95, Tilgjengelig på frodig

Fordelaktige ingredienser

 • Rose vann for å roe huden
 • Lavendel vann for å berolige den agitated huden

6. Original Retexturizing Mask med Rose Clay

Du kan egentlig ikke ha nok ansiktsmasker, spesielt når de er infundert med rosa.

Tilbring bare 10 minutter med denne masken til masken ALLE’leire, og du vil få viktige hudfordeler, inkludert reduserte porer, jevn hud og lett hudfarge.

Kostnad: $ 26, Tilgjengelig på Sephora

Fordelaktige ingredienser

 • Canolina og Bentonic Clay for en dyp rensing av huden
 • Rose ekstrakt for å belyse
 • Kanadisk pil, som kan berolige huden

7. Lancome scrub rose sukker

Bekjempelse av akne har aldri hatt en så søt lukt. Bruk denne skrubben til rosa infusjonssukker som en del av en konsolidert rutine. Basert på rosevann, som exfolierer og myker huden, sammen med salicylsyre, en populær ingrediens for å kjempe mot akne, har denne skrubben etterlatt mange revisorer en hud og soft, myk & # 8221;.

Oppmerksomhet, men sukkerskrubbe kan være skadelig for huden hvis de blir misbrukt. Tenk på dette produktet som en søt at du bare tillater deg en gang i uken.

Kostnad: $ 25, Tilgjengelig på Sephora

Fordelaktige ingredienser

 • Sukker å exfoliere huden
 • Rose vann, 17. i listen, for å exfoliere huden
 • Acacia kjære for å forlate huden myk
 • Salisylsyre for å bekjempe akne

8. Bio-Revearing Gel Mask Stem Celler Peter Peter Thomas Roth

Rik på rose vegetabilske stamceller og roseekstrakter, denne gelmasken gir forfriskende hudavlastning.

I tillegg til gjenoppliving av hudfarge, reduserer denne masken subtile linjer og rynker. Noen korrekturlesere med sensitiv hud oppdaget imidlertid at produktet har forårsaket rødhet.

Kostnad: $ 52, Tilgjengelig på Sephora

Fordelaktige ingredienser

 • Fem rosa plante stamceller (oppført av # 8217; åttende fremover): Rosa Commiphora, Pink Desert, Pink Damas, Blekrosa og Hvit Rose
 • Fire roseekstrakter (oppført av # 8217; ellevte fremover): Damascena rosa, hunden rose, hunden rose frø og rosenvann

9. Olje for næringsrik kropp på Dr. Dr. Hauschka

Ikke glem å belyse resten av kroppen din. Påfør denne oljen overalt for en øyeblikkelig glød.

I tillegg til å gi deg en jevn hud, oljen og # 8211; som inkluderer duftende notater av damaskroser og rose essensiell olje og # 8211; han vil puste sinnet. Dette er et rosebasert produkt som gir fordeler fra hodet til tå.

Kostnad: $ 29, tilgjengelig på Amazon

Fordelaktige ingredienser

 • Kroppsolje på rosen (andre listet): ekstrakter av damaskroser og rose essensiell olje og # 8211; beroliger huden
 • Jojoba olje for å forlate huden silkeaktig og myk

10. Face Oil Chantecaille Rose de Mai

På $ 185 er denne Rose de Nevera ansiktsoljen definitivt en galskap, men ifølge revisorene, verdt prisen.

Brukes alene eller med sminke, l & # 8211; Basert med hundesrosen, kvelden, rosa rose og rosa geranium & # 8211; Ta vare på mange vanlige hudpleieproblemer, inkludert tegn på Hud aldring og subtile linjer. Revisorene roste produktet for å gi dem en hud fra # 8217; se yngre og hans evne til å jobbe med hudtyper som strekker seg fra fett til den følsomme.

Kostnad: $ 185, Tilgjengelig på Chantecaille

Fordelaktige ingredienser

 • Pure Rose Extract de Mai (oppført sjette) for å redusere tynne linjer og belyse huden
 • Søt og squalene mandelolje for hydrering
 • Chilensk trebark til ensartet hudfarge
 • Parakress for å redusere rynker

11. Oljehår og kropp til Ouai Rose

Hvis morgenrutinen ikke inkluderer nok tid til en ansiktsmaske, bør denne Ouai-sprayen gjøre trikset. Som et multi-purpose skjønnhetsprodukt kan oljen påføres håret for en ekstra touch til tørkeren eller ansiktsdrekkede tråder for eksplosjon på huden.

Du vil kanskje overvåke mengden produkt du bruker. Revisorene la merke til at for mye olje gjorde sitt ubehandlede hår, og andre fant det tungt på huden.

Kostnad: $ 32, Tilgjengelig på Sephora

Fordelaktige ingredienser

 • Canine Rose Oil (oppført femte) for å redusere hudrødhet
 • Absinthe olje for hydrering av hud og hår
 • Karitéolje for hydrerende hud og tørr og av hår

Det er sikkert ingen mangel på fordeler med skjønnhetsprodukter å rose, og denne listen dekker ikke engang alle parfymeprodukter av Rose i omløp. Enten du har prøvd eller ikke et produkt fra vår liste eller funnet qualcos’andre som tiltrukket din oppmerksomhet neste gang, husk å kontrollere ingrediensene i hvert produkt.

En rose med andre navn kan fortsatt være en rose, men et produkt som hevder fordeler uten det, kan det ikke være verdt å betale.

Lauren Rearick er en freelance og lidenskapelig forfatter av kaffe. Du kan finne den på Twitter @Laurenelizrrr eller Sin nettside.