Wax D & # 039; hårbier, barbs og frykt: Hva å vite og hva du skal unngå

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Siden antikken var voks d’bier var en grunnleggende kosmetisk ingrediens. Har mange hudbruk, men det kan også være nyttig for håret ditt.

Fra # 8217; hydrering til vedlikehold av flyturer på plass, kan den naturlige formelen gjøre mirakler både for hodet og for håret håret. Merkelig, det kan også oppmuntre hårvekst samtidig og hjelpe med hårfjerning.

Her er alt du trenger å vite om # 8217; bruk av voks d’bier på hår og skjegg.

Cos’er voks d’bier?

The Wax D’Bees er produsert av arbeideren bier som danner en honningkake Å bevare honning for kolonien.

Fuktighetsgivende vitamin er Den ligger i voksen D & # 8217; Sammen med små mengder antibakterielle midler.

Dette naturlige produktet har en lang medisinsk historie. I # 8217; det gamle Egypt var Pleide å behandle brannsår, Sår og leddsmerter. Også en kjent kinesisk medisin bok Han oppførte det som en hovedbestanddel med påståtte fordeler for kosthold og # 8217; kutan aldring.

I motsetning til noen naturlige ingredienser, har Wax D’API det Få muligheter for irriterende eller tette huden, noe som gjør det til et trygt valg for de fleste.

Hvordan har håret ditt fordel?

The Wax D’Bees kan hjelpe hår på mange måter.

Fuktighet

En av de største fordelene er fuktighet. Innholdet av vitamin A i Wax D’API bidrar til å fukte håret, mens dens generelle formel holder denne & # 8217;.

Glatt og rett

Folk som har problemer med å håndtere hår, bruker også voks d’bier å glatte tråder, holde stilen intakt og glatt håret. Det er spesielt nyttig for naturlig hår og sammenflettet og sammenflettet stiler.

Forsegler ledningene

Dens evne til å forsegle trådene gjør vokset d’bier en god måte å skjule de dobbelte tipsene, selv om den eneste måten å bli permanent å bli kvitt de doble spikene, er kuttet dem.

Fremmer hårvekst

The Wax D’Bees kan også brukes til å fremme hårvekst. EN 2016 studio fant at en hårvoks som inneholder voks d’bier har betydelig økt hårlengden etter daglig bruk i 30 dager. Imidlertid inkluderte formelen andre ingredienser, så det er vanskelig å si om årsaken var voks d’bier.

Soothes forholdene i hodebunnen

The Wax D’Bees kan også ha en positiv effekt på hodebunnen. Forskning & # 8211; Undersøkelser Han viste at han kan berolige symptomene på hudsykdommer som psoriasis, eksem og flass.

Bruk voks d’bier for håret ditt

Den beste måten å bruke voks d’bier på håret er med hender. Også l’applikasjon når håret er vått eller vått hjelp.

Her er noen andre forslag.

 • Mindre er bedre. Bruk minimumsbeløpet av voks D’Bee du kan få det ærlig og akkumulere sakte opp for å få det ønskede utseendet.
 • Gni først på hendene. Før du bruker det på håret, gni det i hendene for å få best mulig effekt.
 • Prøv å ikke bruke det hver dag. Dette vil raskt føre til produktakkumulering som kan være vanskelig å fjerne.
 • Bruk en silke eller sateng skjerf om natten. Ikke bare vil dette redusere frekvensen som du må bruke voks d’bier, men vil også holde håret ditt glatt.
 • Fjern den riktige måten. The Wax D’Bees er vanskelig å eliminere. En av de enkleste måtene å fjerne en stor mengde er med olje D’litt varm oliven. Påfør oljen på håret og la dem suge i noen minutter, vask deretter håret med oppvaskmiddel for å fjerne L & # 8217;. Følg med en kombinasjon av sjampo og fuktighetsgivende balsam. Andre fjerningsmetoder inkluderer fortynning av eplecidereddik i vann eller natriumbikarbonatbruk.

Du kan kjøpe voks d’rene bier eller et hårprodukt som inneholder det. Hvis du velger Quest’se etter en naturlig formel som inneholder ekstra vitaminer for maksimale fordeler.

Bruk voks d’bier for frykt

The Wax D’Bees er en venns hånd for dreadlocks. I de tidlige stadiene vil den klebrige Bava holde frykt på plass, spesielt når håret ditt ønsker å gjøre noe annet enn det.

Slik lager du dreadlocks ved hjelp av Wax D’API

 • Før du begynner, sørg for at håret ditt har vært fri for sjampo og balsam i minst 24 timer.
 • Skiller hår i seksjoner som tilsvarer størrelsen på den fryktede du vil ha. Sett en elastikk for hår ved foten av hver for å holde dem på plass.
 • Dekk deretter hele delen av hver enkelt seksjon med voks d’bier ruller opp håret blant håndflatene. Du vil kanskje også kamme håret ditt senere, opp igjen hver seksjon med Wax D’API.
 • Fortsett å rotere seksjonene i samme retning når du kan. Og ikke vask håret ditt i omtrent en uke for å tillate dreadlocks å bli permanent.
 • 100% Murray Pure Australian Australian API kan ikke være Pure Wax D’API, men anbefales fortsatt for denne teknikken.

  Wax D’Bee for Barbs

  Voks, balsam og oljer er grunnleggende for å holde skjegget myke og skinnende. Voksene spesielt brukes også til å forme barbene i ønsket form.

  The Wax D’Bees er en viktig ingrediens både i voks og i Bals. Bidrar til å fukte håret ditt og holde dem fast på plass. The Wax D’bier kan til og med fungere som en tetningsmasse, avvise smuss og smuss hver dag.

  Du kan opprette voks eller skjeggbalsam eller kjøpe en klar versjon.

  DIY BEARD BALM Oppskrift

 • Sett en voks D’bier, to gram shea smør og tre gram av en vektorolje i et svært lavt fokus kjøkken badekar.
 • Blandes så ofte og sørg for at ingrediensene ikke blåste. Når de ble til væsker, fjern tanken fra brannen.
 • Før blandingen begynner å styrke, legg til noen dråper essensiell olje for å forlate voksen med en deilig duft. Du trenger vektoroljen lagt til tidligere tilsatt Fortynn den andre oljen og unngå hudirritasjonen.
 • Bland blandingen godt og hell den i en metallblære. Dekke den øvre delen og la hvile for en natt.
 • DIY WAX WAX Oppskrift

 • Ta en’ox av voks D’bier og sette den på ovnen over middels varme. Så snart det begynner å smelte, senk flammen opp til slutten av fusjonsprosessen.
 • Legg til en luktfri oljellaggregat i et kar. Fortynn noen dråper essensiell olje med den valgte vektoroljen og legg den til karet.
 • Hold blandingen til samme varme i WAX D’API. Når alt virker som et sted, kan du legge til en PO & # 8216; av rå harpiks eller pulverisert for en mer stiv stil, men dette er helt valgfritt.
 • Til slutt, ta voksen D’løs Bee og legg den til i blandingen, og sørg for at tanken er igjen over lav varme. Bland godt før du henter inn i en metallbakpanne og la kule for en natt.
 • For å bruke en av disse, gni bare produktet på hendene og distribuere det jevnt på skjegget. Hvis du bruker voks, former hårene med fingertuppene.

  Det er viktig å fjerne Wax D’API riktig for å unngå hindring av porene. Invester i en høy kvalitet sjampo som den helt naturlige formelen av professor Fuzzworthy eller Beard Wash of Viking Revolution.

  Wax D’API for hårfjerning

  I tillegg til å fremme hårvekst, kan Voks D & # 8217, bier også brukes til å fjerne det. Det er en av de vanligste ingrediensene i depilatory voks.

  Kommersielle voks kombinerer ofte voks d’bier med harpiks og olje. Du kan også bruke voks d’rene bier for hårfjerning hjemme.

  DIY hårfjerning med voks d’bier

 • For å forberede voksvoksdiffifikasjonsblandingen, ta et par voks teskjeer. (Du kan kanskje ha litt & # 8216; mer hvis du skal prøve en betydelig mengde hår.)
 • La meg komme seg helt før du fjerner fra varmen. L’flytende voksapplikasjon på huden kan forårsake dårlig brenning, så vent til voks D’Bee begynner å størkne før de gjør det.
 • Prøv en liten mengde alle’inne i håndleddet ditt. Hvis det fortsatt er for varmt, venter det fortsatt litt og # 8216;. Når den nådde den perfekte temperaturen, legg den til på et tykt lag på ønsket område med en voksestang.
 • Gjelder i retning av hårvekst. Vent på at det skal avkjøles og herdes før du tar et hjørne og trekker det ut. Gjør det i motsatt retning til veksten av håret ditt.
 • Deretter, berolige huden ved å bruke en ikke-komedogen fuktighetskrem.
 • Hvis du ikke vil lage en av deg, er det mange profesjonelle formler rundt som Satin Glatt Honey Wax og Gigi All Purpose Honee Wax.

  Negative aspekter av voks d’bier

  Selv om Wax D’API har mange fordeler, det er noen negative aspekter å vurdere.

  Voksakkumulering

  En av de største problemene med voksen D’API er at den lett kan akkumulere i håret ditt. Dessuten kan det være utrolig obstinert bli kvitt.

  The Wax D’Bees smeltet ikke i vannet, så ethvert forsøk på å fjerne det med en rask dusj. Bruk i stedet tricket på # 8217; olivenolje for å oppløse voksen.

  Slik fjerner du Wax D’Haired bier

  En av de enkleste måtene å fjerne voks D’API som har akkumulert i håret, er med olje D’litt varm oliven. Påfør oljen på håret og la dem suge i noen minutter. Vask deretter håret med oppvaskmiddel for å fjerne gjenværende fett. Følg med en kombinasjon av sjampo og fuktighetsgivende balsam.

  Klebrig rester

  The Wax Residues D’bier igjen kan ikke bare være en smerte for hår, men også for klær og møbler. Barnvev kan lett flekke og fjerne dem kan være vanskelig.

  Slik blir du kvitt den klissete resten:

 • Skynd The Wax D’bier plasserer en pose full av isbiter over flekken eller setter klær i fryseren.
 • Skrape voks d’Api herdet med en smørkniv.
 • Plasser flekken mellom to pads av absorberende papir. Gni et jern igjen over middels varme på absorberende papir for å oppløse og absorbere voks.
 • Fortsett å påføre jern til flekken forsvant. Påfør deretter en flekkfjerner før vask som vanlig.
 • L & # 8217;

  Det største rådet på voks d’bier? Mindre er bedre. Sette for mye, og du kan bruke mye tid på å prøve å bli kvitt deg.

  Når det er sagt, har denne helt naturlige ingrediensen mange bruksområder. Så hvis du er på utkikk etter en modell som modell og fukter, og det er fri for kjemikalier, kan Voks D’Bier kan være riktig for deg.