Vokse et unikt barn: 9 tips for foreldre

Del på Pinterest

Jeg har alltid ønsket fem barn, en støyende og kaotisk familie, for alltid full av kjærlighet og spenning. Det skjedde aldri for meg at en dag jeg kunne ha hatt bare en.

Men nå, her er jeg. En steril enslig mor for et barn, åpent for ideen om å ha mer, men også realistisk om det faktum at muligheten aldri kan dukke opp. Datteren min kunne bare være bare en tross alt.

Så jeg gjorde min forskning. Som de fleste foreldre hørte jeg alle de negative stereotypene rundt de unike barna, og jeg ønsket å gjøre alt som var i min makt for å hjelpe datteren min til å unngå den skjebnen. Som førte meg til disse ni forslagene som jeg har tenkt å basere mitt unike barns foreldrefilosofier.

1. Det kan aldri være nok spilldatoer.

Et 2004-studio publisert i Journal of Marriage and Family Han fant at bare barn har en tendens til å ha & # 8220; mer knappe sosiale ferdigheter & # 8221; Sammenlignet med sine jevnaldrende med brødre.

Men dette betyr ikke at din eneste er bestemt til å mislykkes. Utsett sønnen din til en rekke sosiale sammenhenger og gi dem muligheten til å samhandle med sine jevnaldrende, siden anbudsalderen kan bidra til å motvirke en del av det underskuddet.

2. Tillat frihet.

Med flere barn har foreldrene en tendens til å være litt & # 8216; tynnere. Som betyr at barn med brødre ikke har mamma eller pappa som flyr over det hvert minutt.

Dette kan faktisk være en god ting for utviklingen av den personlige uavhengigheten og lidenskapene. Begge attributter bare barn kan ikke ha så mange muligheter til å utvikle seg. Jeg vet at med meg og datteren min, er vår dynamikk så ofte mot verden som noen ganger glemmer jeg å ta et skritt tilbake og la det fly alene.

Å tvinge meg til å gi deg den plassen, er den eneste måten det vil utvikle sine vinger.

3. Oppmuntre individualisme.

Sekund Susan Newman, Forfatter av «Saken for det eneste barnet», det er mer sannsynlig at barn med søstersøster sopris og tilpasningsmuligheter. Dette kan gjøre dem mer utsatt for like press på hele linjen.

Å motvirke det, ros sønns individualisme siden anbudsalderen. Hjelpe dem å sette pris på # 8217; være unikt, i stedet for en del av mengden.

4. Slå på lidenskapene.

Ønsker å drepe noen få duer med en bønne? Involver barna dine i aktiviteter utenfor hjemmet.

Dette vil ikke bare gi dem muligheten til å sosialisere med sine jevnaldrende, men det vil også hjelpe deg med å finne ut hvilken av disse aktivitetene som kan være lidenskapelig. Dette kan lyse litt & # 8216; av individualitet og selvfølelse som bare kan tjene til fordel for alle barn, men kanskje fremfor alt.

5. Gjenspeiler sunne relasjoner.

Ifølge en 2013 Ohio State University Studere, de eneste har en tendens til å ha større sjanse for skilsmisse.

Forskere har teoretisert at dette dateres tilbake til de reduserte sosiale ferdigheter. De eneste som bare ikke trenger å lære å kompromittere på samme måte som de gjør barn med brødre. Resultatene av studien fant at med hvert barn mer opp til syv år, økte beskyttelsen mot fremtidig skilsmisse. Men bare fordi C & # 8217, det er et forhold, betyr det ikke at du skal føle deg under press for å få flere barn.

Tross alt er det mange andre faktorer som kommer inn i fremtidig skilsmisse. En måte å hjelpe kunne være å reflektere et sunt konjugal forhold bare for deg. Eller se etter andre par i din forstørrede familie og i din vennekrets som kan fungere som en modell.

6. Nekter å falle.

Alle foreldre sliter med impulsen for å beskytte sine barn. Men bare de eneste, spesielt, må lære å håndtere konflikter uten foreldrenes forstyrrelser. Dette betyr at du går tilbake når du noterer at barnet ditt er pouting fordi hans tur på # 8217; Swing ble hoppet over til lekeplassen. Og når din skolealdersønn kommer fra deg for råd om en tvist med venner, betyr det å tilby det rådet, men ikke la deg bli ytterligere involvert.

Når det er mulig, la deg løse konflikter selv, fordi du ikke vil være der for å løpe bort når du er voksne.

7. Fremme L’empati.

Selvfølgelig er barn med brødre sannsynligvis tvunget til å tenke på andres behov oftere enn de ikke er alene.

Men det er andre måter å forvandle barnet til en empatisk person, og du kan skape muligheter til å bygge den bevisstheten om andre. Du frivillig et sted som en familie, for eksempel, eller hjelper venner med et godt trekk. Snakker om kompromisset, indikerer eksempler på empati når du ser det og gjenspeiler disse atferdene du vil ha din sønn å lære.

8. Være stemmen av grunn.

Onlies pleier å være perfeksjonist, alltid på jakt etter godkjenning.

I de fleste tilfeller vil de trolig være deres verste kritikere. Det er noe å være oppmerksom på når du er sint på dårlig stemme eller lav ytelse på feltet. Dette betyr ikke at du ikke kan uttrykke din skuffelse, fordi du åpenbart burde. Men det betyr å lytte til sønnen din og avkorte noen angrep av negative taler.

Det kan være øyeblikk der de trenger deg til å rekonstruere dem, i stedet for å samle skuffelsen de allerede prøver.

9. Ikke godta sprøytenarkomanen.

Det er så mange misforståelser om kampene til unike barn og så mange stereotyper som ingen foreldre til et barn bare vil tro på.

Men C’Det er også mye positiv forskning å vurdere. Det viser seg at de er ikke så Som alle tror, ​​for eksempel, og har en tendens til å gjøre det Gjør det bedre på skolen Sammenlignet med barn med brødre.

Så prøv å ikke bli for mye fra hva alle andre har å si om hvem som vil bli din eneste. Barn er unike og forskjellige, uansett hvor mange brødre kan ha eller ikke. Og ingen studie kan definitivt fortelle deg noe om hvem som vil være din en dag.