Antibiotika for influensa: Arbeid for å lindre symptomer?

Beskrivelse

L’INFLUFFER (& # 8220; A.

Sykdommen kan være en betydelig vekt i denne perioden, og forårsaker ikke bare tapte dager med arbeid og skoler, men også opptak.

For eksempel, i 2016-2017 influensasongen, den Sentre for sykdomskontroll og forebygging Anslår at det har vært mer enn 30 millioner tilfeller av innflytelse i USA. Dette har ført til over 14 millioner medisinske undersøkelser og 600.000 sykehusinnleggelser.

Så hva du kan gjøre for å bekjempe L’påvirke når du har # 8217; du har? Legen din kan foreskrive antibiotika for å kurere den?

Antibiotika er ikke en effektiv måte å behandle innflytelsen på. Fortsett å lese for å finne ut hvorfor.

Hvordan antibiotika fungerer

Antibiotika er narkotika som brukes til å behandle bakterielle infeksjoner.

På slutten av 1800-tallet begynte forskerne å observere at noen kjemikalier var effektive i behandlingen av infeksjoner. Da, i 1928, oppdaget Alexander Fleming at en sopp kalt Penicillium notatum hadde forurenset en av hans belagte bakterieavlinger. Svampen forlot en sone uten bakterier i # 8217; området der det vokste opp.

Denne oppdagelsen vil til slutt bringe utviklingen av penicillin, det første naturlige antibiotikumet som skal produseres.

I dag er det mange typer antibiotika. De har flere måter å bekjempe bakterier på, blant annet:

 • Hindre at bakterielle celler er tilstrekkelig å vokse sin cellevegg
 • Hemmer produksjonen av protein All’indre av bakteriecellen
 • Hånder syntesen av bakterielle nukleinsyrer, som DNA og RNA

Antibiotika behandler bakterielle infeksjoner, men de er ikke effektive mot virus.

På’påvirkning

L’influensa er en viral sykdom forårsaket av viruset til Dell & # 8217;.

Det diffunderer hovedsakelig gjennom respiratoriske dråper som frigjøres i luften; luft når en infisert person hoster eller nyser. Hvis du inhalerer disse dråpene, kan du bli smittet.

Viruset kan også spre seg hvis du kommer i kontakt med forurensede gjenstander eller overflater, for eksempel dørhåndtak og kraner håndtak. Hvis du berører en forurenset overflate og deretter berører ansiktet ditt, munnen eller nesen din, kan du bli smittet.

Sykdommen forårsaket av influensavirus kan variere fra mild til alvorlig og inkluderer symptomer som:

 • feber
 • frysninger
 • hoste
 • Cola eller overbelastet nese
 • sår hals
 • Muskel smerter og sorger
 • tretthet eller tretthet
 • hodepine

Fordi innflytelsen er en viral sykdom, hjelper antibiotika ikke å kurere det.

Tidligere kan du ha fått antibiotika når du hadde innflytelse. Dette var imidlertid sannsynligvis fordi legen mistenkte at jeg hadde utviklet en «8217; sekundær bakteriell infeksjon.

På antibiotikaresistens

Motstanden mot antibiotika er når bakteriene tilpasser seg og blir antibiotikaresistente. I noen tilfeller kan bakterier til og med bli resistente mot mange antibiotika. Dette gjør noen infeksjoner ekstremt vanskelig å behandle.

Motstanden kan oppstå når bakteriene gjentatte ganger blir utsatt for det samme antibiotika. Bakterier begynner å tilpasse seg og bli sterkere for å motstå effekten av # 8217; antibiotika og overleve. Når bakterielle stammer som er resistente mot antibiotika, kan de begynne å spre og forårsake vanskelige infeksjoner som skal behandles.

Dette er grunnen til L’antakelse om unødvendig antibiotika for en viral infeksjon på 8217 kan gjøre mer skade enn godt. Legene prøver å foreskrive antibiotika bare hvis du har en bakteriell infeksjon på 8217, som krever behandling med disse stoffene.

Antibiotika er aldri nyttige når du har L & # 8217;?

En av de mulige komplikasjonene i innflytelsen er utviklingen av A’sekundær bakteriell infeksjon, inkludert:

 • Ører infeksjon
 • bihulebetennelse
 • Bakteriell lungebetennelse

Mens A’bakteriell infeksjon i’øre eller bryst kan være en liten komplikasjon, er lungebetennelse mer alvorlig og kan be om sykehusinnleggelse.

Hvis den utvikler en «8217, sekundær bakteriell infeksjon som en komplikasjon av innflytelsen, vil legen foreskrive antibiotika for å kurere den.

Antiviraler for behandling av innflytelsen

Selv om antibiotika ikke er effektive mot innflytelsen, er det antivirale stoffer som legen kan foreskrive innen en viss tidsperiode.

Hvis disse stoffene startes innen to dager fra utviklingen av influensasymptomer, kan de bidra til å gjøre symptomene mindre alvorlige eller forkorte sykdommen.

Antivirale stoffene som er tilgjengelige for behandling av innflytelsen inkluderer:

 • Oseltamivir (Tamiflu)
 • Zanamivir (relenza)
 • Peramvir (Rapivab)

C’Det er også et nytt stoff kalt Baloxavir Marboxil (Xofluza). Dette antivirale legemidlet ble opprettet av A’japansk farmasøytisk selskap, godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) i # 8217; oktober 2018 og er nå tilgjengelig for behandling av personer i alderen 12 som har hatt influensasymptomer for ikke mer enn 48 timer.

Noen antivirale legemidler, inkludert oseltamivir, Zanamivir og Permivir, virker ved å hindre riktig frigjøring av viruset fra en infisert celle. Denne inhiberingen forhindrer at de nyopprettede virale partiklene passerer langs luftveiene for å infisere sunne celler.

Legemidlet har nettopp blitt godkjent over, Xofluza, virker ved å redusere virusets evne til å replikere. Men vanligvis er de ikke nødvendige for å overvinne innflytelsen og ikke drepe viruset til & # 8217;.

Det er ikke et antiviralt stoff som de som er angitt ovenfor, men vaksinen mot sesongens innflytelse er tilgjengelig hvert år, og er den beste måten å unngå å få innflytelse på.

Andre anti-influensa behandlinger

Utenfor’inntak av antivirale legemidler, den beste måten å gjenopprette fra # 8217; influensa er å la «8217; infeksjonen gjør sitt kurs på den mest flytende måten mulig. Følgende ting kan hjelpe deg med din gjenoppretting:

Hvile

Pass på at du sover mye. Dette vil hjelpe kroppen din til å bekjempe infeksjonen.

Hydrater

Drikk mange væsker, som vann, varm buljong og juice. Dette bidrar til å forhindre dehydrering.

Ta benk smertestillende midler

Narkotika, som L’Ibuprofen (Motrin, Advil) eller Paracetamol (Tylenol), kan hjelpe med feber, muskelsmerter og smerter som oppstår ofte når du har L & # 8217;.

Ta bort

Hver vinter, # 8217; infeksjon med viruset til’påvirkning forårsaker millioner av tilfeller av innflytelse. Fordi innflytelsen er en viral sykdom, er antibiotika ikke et effektivt middel for å kurere det.

Hvis du startet i løpet av de to første dagene av sykdom, kan antivirale stoffer være effektive. Kan redusere symptomene og redusere sykdomstiden. Vaksinen mot sesongens innflytelse er også et effektivt middel for å unngå å få innflytelse i første omgang.

Hvis du utvikler A & # 8217, sekundær bakteriell infeksjon som en komplikasjon av innflytelsen, kan legen foreskrive det riktige antibiotikumet for å kurere det.