Varmepute under graviditet: Det er trygt?

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Den lettelse som en enkel termoform kan føre til ulike smerter og smerte i kroppen er fantastisk. Men hva skjer hvis du er gravid?

Ryggsmerter, ømme ledd eller muskelspasmer på ca. 8217; magen kan trøst trøstet med en elektrisk tallerken eller er farlig for din fremtidige baby?

Det er et godt spørsmål. Tross alt, anbefaler vi gravide kvinner for å unngå langvarig eksponering for boblebad og badstuer. En økning i intern kroppstemperatur kan øke risikoen for noen feil ved fødselen og spontan abort.

Her er hva du bør vite om «8217; bruk av varmeplater under graviditet.

Hva en termoform er nødvendig under graviditeten?

Bruk varmen eller pakkene med isen er vanlige metoder for å behandle muskler og kombinere smerte. Begge metodene er ikke-invasive og oppretter ikke avhengighet. Generelt, tilbakevendende smerte som ryggsmerter, hofter eller ledd du kan prøve under graviditeten, bør behandles med varme.

Varmebehandling åpner blodkar, økende blodstrøm og bringer nye oksygenbeholdninger og næringsstoffer. Dette bidrar til å redusere ledsmerter og lindrer smerte i muskler, sener og leddbånd. Varmen til en termisk vikling kan også øke bevegelsesfriheten ved å redusere muskelspasmer. Totalt sett er det en god måte å finne smertelindring under graviditeten.

Tette og smerter går hånd i hånd med graviditet. I følge American Gravident Association, Nesten hver kvinne bør forvente en viss grad av ryggsmerter under graviditeten.

Du kan prøve igjen smerte og bekkenet under graviditet av følgende grunner:

 • Økning i hormonelle nivåer: Kroppen din forbereder seg på fødsel med frigjøring av hormoner som hjelper ligamentene til å myke og leddene for å løsne. Som et resultat, kan ryggen din ikke være godt støttet. Dette kan være ubehagelig og / eller smertefullt.
 • Flytte tyngdepunktet: Når livmoren din ekspanderer for å ønske deg velkommen til ditt voksende barn, endres tyngdepunktet ditt. Din holdning kan følge L’Eksempel.
 • Vektøkning: Som tallene på skalaen øker, har ryggen mer vekt å opprettholde.
 • Kompromittert holdning: L’Tilpasning til det nye skjemaet kan føre til en dårlig holdning. Ting å sitte eller stå for lenge, eller til og med bøye seg, de kan forverre ryggsmerter og hofter.

Muskelkramper er et annet symptom på graviditet for noen kvinner. Disse ufrivillige muskelspasmer manifesterer seg raskt og kan være smertefullt.

Nesten halvparten av alle gravide vil oppleve muskelkramper før eller senere. Mens de fleste av dem forekommer i bena, kan de også forekomme i ryggen, i # 8217; magen og til og med i hender og føtter.

En termoform er trygt under graviditeten?

En elektrisk tallerken er et godt alternativ for midlertidig lettelse hvis du må håndtere rygg eller bekken eller hvis du føler muskelkramper. I motsetning til et badestamp eller en badstue, L’bruk av en elektrisk plate på isolerte deler av kroppen vil ikke øke kroppstemperaturen.

For å lindre smerte, kan du også prøve en elektrisk temperatur eller en termisk wrap som passer for mikrobølgeovn. Følg disse retningslinjene når du bruker en elektrisk tallerken under graviditet:

 • Ikke bruk en varmeenhet direkte på huden. Det er best å pakke det først i et tynt håndkle eller bruke det over klærne.
 • Ikke bruk varme i mer enn 20 minutter, som er det normale livet til syklusen av de fleste varmeelektroder.
 • Hvis din Thermoform har temperaturinnstillinger, bruk L’lavere innstilling som gjør at du føler deg bedre.
 • Unngå å sovne med Thermoform.

Snakk med legen din dersom du har spørsmål eller tvil om sikkerheten til en bestemt termoform eller termisk wrap som passer for mikrobølgeovn.

Det er trygt å bruke en elektrisk tallerken på min gravid mage?

Mens l’bruk av en elektrisk tallerken for midlertidig å gjenopplive ledsmerter, på hofter og rygg er ikke et problem under graviditeten, unngå å bruke en på AND’Abdomen. Det kan være mange årsaker til magesmerter under graviditet, inkludert smerte i runde leddbånd, gass og hevelse og forstoppelse. I noen tilfeller kan magesmerter være et symptom på en mer alvorlig tilstand.

Du bør straks konsultere legen din dersom du føler deg ubehag eller smerte, abdomen sammen med noen av disse symptomene:

 • identifikasjon eller blødning
 • feber
 • frysninger
 • vaginale tap
 • Følelser av fantastisk
 • smerte eller ubehag under vannlating
 • Kvalme og oppkast

I stedet for å bruke en elektrisk tallerken, prøv å behandle det absolutte abdominal ubehag ved å nedsenke deg selv i et varmt bad eller bytte posisjon. For eksempel, sitte hvis du stod eller lå hvis du satt.

Kommende trinn

Det er godt å bruke en elektrisk tallerken for å finne lettelse fra smerter knyttet til graviditet og ryggsmerter, hofter og ledd. Men unngå å bruke det i mer enn 20 minutter. Start med den laveste innstillingen og sørg for at du ikke sovner med den. Du kan også prøve en varm pakke for mikrobølgeovn eller vaskevann.

Unngå å bruke oppvarmingsenheter på # 8217; Abdomen. Selv om det er normalt å prøve litt abdominal ubehag, vær oppmerksom på advarselsskiltene på et problem.

Vennligst kontakt legen din dersom du har spørsmål eller tvil på bruk av termhold under graviditet.

Spørsmål:

Hva er andre sikre rettsmidler for smerte og smerte under graviditet?

Anonym tålmodig

TIL:

For å lindre symptomene på de fleste smerter og smerter i graviditet, kan du vanligvis starte med hvile. Å komme opp er en god måte å starte. Et varmt bad beroliger vanligvis muskelsmerter og ryggsmerter. Selv enkle strekkøvelser eller til og med yoga uten komplikasjoner kan hjelpe. Muskel rubbings og massasjer (hvis ikke for kraftig) kan være nyttig for spesifikke områder av bekymring. Forbli aktiv er veldig nyttig i svangerskapet, men ikke overdrive det er nøkkelen. Endelig anses paracetamol (Tylenol) som er veldig trygt å bruke under graviditet hvis det tas som angitt, hvis disse andre tiltakene ikke forbedrer symptomene.

Michael Weber, MDSvarene representerer meninger fra våre medisinske eksperter. Alt innhold er strengt informativt og bør ikke betraktes som et medisinsk rådgivning.Del på Pinterest