Undertøy for perioden: 17 Alternativer for hver kropp

Del på PinterestDesignet av: Lauren Park

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Din favoritt undertøy virker som en forbrytelsesscene takket være en kontrakt? Absorbentene som beveger seg, de indre absorbenter som ikke gjør sminke og menstruasjonskopper som Colano er bare noen av grunnene til at så mange mennesker passerer til menstruasjonsundertøy.

Vi har samlet det beste undertøyet for perioden basert på vurderinger, til forskjellige menstruasjonsbehov og priser.

Prisklasse Guide:

  • $ (mindre enn $ 25)
  • $$ (mellom $ 25 og $ 40)
  • $$$ ($ 40 og utover)

For en intens flyt

Uansett om perioden er tung en dag eller den hele galne perioden, er disse alternativene designet for å administrere alt.

Mododi Classic Bikini (Heavy / Overnight Absorbency)

Pris: $$
Absorbency: Opptil 3-4 tamponger

Den klassiske modifodi bikini er tildelt som en intim høy absorpsjon mer gjennomgått av selskapet. De kan brukes uten noen sikkerhetskopiering i fluxens dager fra moderat til intens. Frihet!

De er komfortable og deres foringer kjemper lukter, absorberer fuktighet og er motstandsdyktige mot flekker.

Kjøp nå

THINX Super Hiphugger

Pris: $$
Absorbency: Opptil 4 tamponger

THINX HIPHUGGER er den bestselgende merkevaren og er endelig tilgjengelig i høy absorpsjonskapasitet.

Stilen er allerede en favoritt for daglig bruk fordi det er utrolig behagelig og beveger seg med deg. L’Høy absorpsjonsalternativ betyr at tunge strømning peeps kan endelig se hva det er.

Kjøp nå

Å ha på seg hver dag

Menstruasjon undertøy å ha på seg hver dag og en gjennomsnittlig strøm bør være seriøst behagelig. Vi fant noen alternativer som tilpasset kontoen og er komfortable for arbeid, spillet og alt annet.

Bambody hipster periode truser

Pris: $
Absorbency: Strøm fra lys til middels

Denne pantyen i perioden i bambus har alt du vil ha i daglige underbukser. Den er laget av pustende bambus, det er behagelig og er praktisk.

Basert på vurderinger, er det en favoritt av alle aldre for folk med lett flux til middels. Stilen gir god dekning uten å se ut som et par bestemor truser og mye tilbake beskyttelse for å sove.

Kjøp nå

Tynn bomullsbrudd

Pris: $$
Absorbens: Opptil 2 normale interiørabsorbenter

Basert på vurderinger, steg disse med ditt par favoritt sweatshirts når det gjelder komfort.

De er laget med 95% organisk bomull og 5% elastan, så de er pustende med tilstrekkelig elastisitet for å unngå feil. Bomullet er også veien å reise hvis du plutselig mye eller du har sensitiv hud.

Kjøp nå

For pretolescents og ungdom

Komfort og søthet er like viktig som å unngå typen menstruasjonslån som vil få deg til å frykte å krysse quaden.

Dette er kremet av undertøy D’ERA for tenåringer og ungdom.

Bikini proof knixteen & # 8220; oh-nei & # 8221;

Pris: $
Absorbens: Fra 1 til 3 ts

Knixteen er Knix Teenage Line og er fantastisk. Det sies at de virkelig lar deg flytte og gjøre dine ting, alt mens det ser søtt ut.

Truser er sømløse og utrolig komfortable, så du kan bære dem under noe. Basert på vurderinger, er de enkle å vaske og tørke raskt.

Kjøp nå

Rød av modifodi hipster bikini

Pris: $
Absorbency: Fra 2 til 3 tamponger

Yay for alternativer! Modibodi har også en linje med undertøy D’søt og behagelig periode for yngre menstruasjon.

De har utseendet og følelsen av et normalt undertøy og har en’moderat til tung absorpsjon. Dette er spesielt viktig fordi puberteten ofte betyr galne perioder, hvor som helst med stadig utviklende strømmer.

Kjøp nå

For A’nøytral alternativ sammenlignet med kjønn

Du vet sikkert allerede at produkter for menstruasjon kan være litt & # 8216; – OK, mye og # 8211; Kjønn fokusert. Imidlertid begynner et økende antall selskaper å tilby mer nøytrale stiler enn kjønn.

Lunads Boxer Kort

Pris: $$$
Absorbency: Opptil 2 tamponger

Dette foretrukket av mengden er en grunnleggende bokser som er tilgjengelig i nøytrale farger med et tapsikkert tapspanel og en gjenbrukbar innsats. Du kan også kjøpe flere innsatser for å tilpasse strømmen basert på strømmen.

Kjøp nå

Modifods Classic Boyshort

Pris: $$
Absorbency: 3 til 4 swabs

Denne grunnleggende shorts er stramt, men elastisk, slik at alle typer bevegelser. Det er en’moderat høyt absorpsjonsalternativ i en nøytral stil i forhold til sjangeren som ser ut til å ha noe, i henhold til anmeldelsene.

Gitt kvaliteten, er de også ganske praktiske.

Kjøp nå

Rød av changodes boyshort

Pris: $
Absorbency: Fra 2 til 3 tamponger

Helvete ja for en’nøytral alternativ sammenlignet med kjønn for tenåringer!

Selv om det er mange fargede alternativer, er dette undertøyet D & # 8217, er også tilgjengelig i svart og base grå. Linjen er komfortabel, diskret og arbeider for moderat til tunge strømmer, så du trenger ikke å bekymre deg for tap.

Kjøp nå

Å ha på seg over natten

Nøkkelen til å velge de riktige menstruasjonspanner i søvn er å lete etter noe med ekstra dekning og nok elastisitet til å være vedhengende, men komfortabel.

For en bedre natts søvn, bør disse gjøre sminke.

Knix Dream Short

Pris: $$
Absorbency: Opptil 3 pads

Disse super absorberende natt shorts gjør dobbeltarbeid som en periode undertøy som kan brukes under pyjamas eller natt shorts du kan riste som de er.

De har en integrert ekstra lang pute for større beskyttelse mens de sover. Å være sømløs, kan du sannsynligvis gjøre det om dagen under klær.

Kjøp nå

Lunads Maia Hipster

Pris: $$$
Absorbency: Opptil 2 tamponger

Folk elsker dem å sove og alt annet fordi de er så komfortable. Selv om de er hipster, få mye side og bakdeksel. Pustende stoff og åpne benet ben åpninger gjør dem ideelle for søvn.

Når det gjelder beskyttelsen mot natt skadelig programvare, lar en avtagbar polstret innsats mulighet til å legge til mer beskyttelse på de tyngste dagene eller før sengetid.

Kjøp nå

Å trene

Løft hånden din hvis du hoppet over en treningsøkt på grunn av syklusen!

Riktig undertøy for syklusen kan skape eller ødelegge treningen din. Disse alternativene lar deg flytte kroppen din og blø uten å etterlate Nient’annet enn svette.

THINX WORKOUT SHORTS

Pris: $$$
Absorbency: Opptil 2 tamponger

Nei C & # 8217, det er veien å komme seg rundt: disse er dyre. Hvis du liker å trene i shorts uten de fleste undertøy, er det vanskelig å finne noe som tilpasser seg kontoen så nær disse.

De ser ut som vakre sports shorts, men i virkeligheten er de syklusikkert shorts med innebygde og superabsorberende undertøy. Noen anmeldere finner dem så behagelig å bære dem selv når de ikke har syklusen. En annen bonus? De har en glidelås for nøklene.

Kjøp nå

Tynn air bikini

Pris: $$
Absorbens: opptil 1.5 tamponger

THINX Air Underwear-linjen er en av favorittene i treningsstudioet fordi den er laget av ultra tynn mikrorete og holder deg tørr (eller tørkeren mulig under syklusen, uansett).

Som andre tynnprodukter, de er dyre, men revisorene er entusiastiske om kvalitet.

Kjøp nå

Svømme

Vi kan ta et øyeblikk til å takke for syklusen-beviset badedrakter? Hva tid til å være i live.

Ruby elsker badetøy

Pris: $$ & # 8211; $$
Absorbency: Opptil 3 pads eller opptil 6 pads med ekstra fôr

Ruby Love har et stort utvalg av periodisikre badedrakter, inkludert bikini-truser, sett og heltall.

Når det gjelder beskyttelse mot tap, synes de å utmerke seg her også, holde opptil 3 blodputer. Du kan også legge til beleggsinnsatser for ekstra dekning.

Kjøp nå

For postpartum blødning

Blødning, tap fra blæren og sekresjonen er standardrenten etter fødselen. Mens de mesh buksene og store sykehusabsorbenter er funksjonelle, er de, vel, fryktelig.

De fleste høy absorbert menstruasjonsbrudd vil være bra for postpartum blødning, men CE N’Det er et par som synes å skille seg ut.

Knix Corelove Hi-Rise

Pris: $$
Absorbens: Ikke spesifisert

Disse er laget spesielt med liv og tap etter fødsel i tankene. De har delikat fløyelsete kompresjonsbånd for å støtte magen og nedre rygg. C’Det er også et ekstra langvarebeskyttet belegg.

Kjøp nå

For elskere av thong

En thong og menstruasjon kan virke som en katastrofe som venter på å skje, men til strømmen er for tung, bør disse alternativene fungere godt.

Knix vanntett Thong

Pris: $
Absorbens: Lysstrøm

Knix Thong er sømløs, hurtigtørking og utrolig behagelig. Noen revisorer rapporterer selv å trene under lettere flyt dager.

Kjøp nå

Tynn thong

Pris: $
Absorbency: opptil halvparten av verdien av en buffer

Hvis du foretrekker en periza med en ekstra touch, bør du vurdere dette Thinx Lace-alternativet. Bærene elsker utseendet og følelsen for de ultralette dagene eller som en sikkerhetskopi i de tyngste dagene når de har en kopp eller et internt absorberende.

Kjøp nå

Hvordan gjøre dem sist

Når du har funnet det perfekte paret, må du følge produsentens vaskeanvisninger. Mest anbefaler å bruke kaldt vann og mildt rengjøringsmiddel. Mens vasking i vaskemaskinen ser ut til å være fint for det meste, er den delikate syklusen foretrukket.

L’Vaskemaskintørking er forbudt, og legg eller henger for å tørke, avhengig av hva det står L & # 8217;.

Når det gjelder flekker, er de fleste menstruasjonsundertøy flekkbestandige, men nedsenker dem i kaldt vann så snart fjerne kan gi deg noe ytterligere forsikring.

4 yoga posisjoner for å lindre kramper