Drikk en kopp sellerijuice for en hydrering og en antioksidantstrykk

Del på PinterestAlexis Lira Design

Selleriet får ikke mye anerkjennelse i tillegg til salater og maur på en koffert, men skal.

Fordeler med selleri

  • Utmerket kilde til vitaminer og fibre
  • Lav på’glykemisk indeks
  • Inneholder kraftige antioksidanter
  • Inneholder antiinflammatoriske egenskaper

Selv om selleriet er grovt 95 prosent av vannet, Det er en rekke grunner til at denne grønnsaken skal være en del av din daglige rutine.

For det første er selleri rik på næringsstoffer, som kalium, kalsium og vitaminer, og er rik på et myriade av antioksidanter. Faktisk inneholder en enkelt stamme av selleri i det minste 12 forskjellige antioksidanter, inkludert vitamin C, beta-karoten og flavonoider.

La oss nå snakke om fordøyelsen. På grunn av det moderate innholdet av sellerifibre (1.6 gram for 1 kopp stengler), selleri støtter et sunt fordøyelsessystem og fremmer regelmessighet. Dessverre, klemmer selleriet en del av fiberinnholdet.

En diett rik på fiber kan hjelpe til med forebygging av diabetes. Selleriet har også en veldig lav glykemisk indeks, som kan bidra til å holde blodsukkeret under kontroll. I en studere, Det ble funnet at selleri har en positiv effekt på blodsukkernivået i eldre frivillige med prediabetes som konsumerte 250 milligram (mg) av selleriblad, 3 ganger om dagen.

Selleriet har også antiinflammatoriske egenskaper, takket være innholdet i overflod av flavonoider. Av denne grunn kan denne grønne grønnsaken beskytte kroppen mot inflammatoriske tilstander som leddgikt og osteoporose og # 8217.

Munching selleri stilkene er ikke for alle, og det er derfor å klemme det er en annen flott måte å samle noen av sine ernæringsmessige fordeler.

Hvis du ikke bryr deg om smaken av sellerijuice, legg til et halvt grønt eple under klemme og en fersk sitronsaft (komplett oppskrift nedenfor). Dette vil revidere smaken av sellerijuice og vil legge til en PO & # 8216; av naturlig søthet.

Ingen juicer? Ikke noe problem. Selleriet kan legges til smoothies eller smoothie alene i en høyhastighets blender med en PO & # 8216; av filtrert vann og filtrert med en gasbind eller en fin strikket silen før servering.

Det foreslås å konsumere et 16 gram glass selleri juice hver morgen i minst en hel uke for å samle mange av fordelene.

Sedainer juice

Hovedbestanddel: Selleri

Ingrediants

  • 1 haug med selleri (ca 8-9 gjennomsnittlige stengler), rene og rene
  • 1/2 grønn eple, valgfritt
  • 1 spiseskje. Frisk, valgfri sitronsaft

Bruksanvisning

  • Pass selleri og grønt eple i en juicer. Legg til sitronsaft.
  • Denne juice skal serveres frisk. Legg til isen hvis du ønsker det.
  • Tiffany The Forge er en profesjonell kokk, oppskrift utvikler og matforfatter som kjører bloggen Pastina og bakverk. Hans blogg fokuserer på ekte mat for et balansert liv, sesongmessige oppskrifter og tilgjengelige helsetips. Når han ikke er på kjøkkenet, elsker Tiffany Yoga, utflukter, reise, organisk hagearbeid og går ut med sin Corgi, Cocoa. Besøk det på bloggen din eller opp Instagram.