Type 2 diabetes og lær: bilder, dermopati, infeksjoner og mer

Under type 2 diabetes

Hudproblemer er ofte de første synlige tegnene på diabetes, ifølge American Diabetes Association (ADA). Type 2 diabetes kan forverre eksisterende hudproblemer og til og med forårsake nye.

Type 2 Diabetes er en kronisk metabolsk tilstand som påvirker måten kroppen din bruker glukose (sukker). Dette skjer når kroppen ikke normalt reagerer på insulinet eller ikke produserer nok insulin for å opprettholde et normalt blodsukkernivå.

Selv om det er mer vanlig hos voksne, kan noen barn og ungdom ha type 2 diabetes. Risikofaktorer for tilstanden inkluderer overvekt, en familiehistorie av diabetes, en historie med svangerskapsdiabetes og inaktivitet.

Selv om det ikke er noen kur, kan noen mennesker styre deres type 2 diabetes som spiser godt og gjør trening. Også blodsukkerovervåking er viktig.

Noen ganger er vedlikeholdet av en sunn vekt ikke nok til å håndtere denne tilstanden. I disse tilfellene vil en lege fastslå at farmakologisk inngrep er nødvendig.

Insulininjeksjoner, ikke-insulin orale og injiserbare legemidler er noen vanlige behandlinger for diabetes.

Årsaker til hudproblemer relatert til diabetes

Den langsiktige typen 2 diabetes med hyperglykemi, eller høyt blodsukker, har en tendens til å være forbundet med dårlig sirkulasjon, noe som reduserer blodstrømmen til huden. Det kan også forårsake skade på blodårene og nerver. Selv evnen til hvite blodlegemer for å bekjempe infeksjoner, reduseres mot et høyt nivå av blodsukker.

Nedgangen i blodsirkulasjonen kan føre til endringer i hudkollagen. Dette endrer konsistensen, L & # 8217, utseende og helbredende kapasitet i huden.

Skader på hudceller kan til og med forstyrre din evne til å svette. Det kan også øke følsomheten din til temperatur og trykk.

Diabetisk nevropati kan forårsake en reduksjon i følsomhet. Dette gjør huden mer gjenstand for sår som kanskje ikke oppfattes og så kommer til din oppmerksomhet på et senere tidspunkt.

Bilder av hudproblemer relatert til type 2 diabetes

Symptomer for å holde D’øye

Ifølge en nylig, mellom 51.1 og 97% av personer med diabetes vil oppleve et forhold av den tilhørende huden Gjennomgang av litteraturen.

Av denne grunn bør personer med type 2 diabetes være oppmerksom på:

 • Endringer i huden deres
 • Lesjoner eller irritasjoner i huden som omgir insulininjeksjonssteder
 • kutt eller sår som er sakte å helbrede, siden sakte helbredende sår ofte blir innganger for sekundære infeksjoner
 • Kutt eller sår som ser smittet ut

Bakterielle og soppinfeksjoner

Typer av hudsykdommer forårsaket av diabetes påvirker vanligvis bakterielle eller soppinfeksjoner.

Bakterielle infeksjoner

Bakterielle infeksjoner er vanlige for alle. Imidlertid er disse typer infeksjoner spesielt problematiske for personer med type 2 diabetes.

Disse hudforholdene er ofte smertefulle og varme til berøring, med hevelse og rødhet. De kan øke i størrelse, tall og frekvens hvis blodsukkernivået er kronisk høyt.

De vanligste bakteriene som forårsaker at hudinfeksjoner er Staphylococcus eller Staphylococcus og Streptococcus eller Streptococcus.

Alvorlige bakterielle infeksjoner kan forårsake dype vevsinfeksjoner kalt karboner. Disse må kanskje bores av en lege og avløp. Hvis du mistenker at du har en [8217; bakteriell infeksjon, informer legen din umiddelbart slik at du kan bli behandlet med antibiotika.

Andre vanlige bakterielle infeksjoner inkluderer:

 • Kok opp
 • Orzaioli eller infeksjoner rundt øynene
 • Follikulitt eller infeksjoner i hårsekkene
 • Infeksjoner rundt negler og føtter

Svampinfeksjoner

Selv soppinfeksjoner forårsaket av spredningen av sopp eller gjær, er vanlige for alle mennesker med diabetes. Dette gjelder spesielt hvis blodsukkeret ikke er godt kontrollert.

Gjærinfeksjoner virker områder med rødt, pruriginøs og hovent hud som er omgitt av blærer eller tørre skalaer. Vektene er noen ganger også dekket med en hvit eksos som minner om ricottaen.

Gjærsmushroom trives i følgende områder:

 • I varme hudfolder
 • under brystet
 • Alle’inguine
 • under armhulene
 • I munnen av munnen
 • Under penispreparasjon

Vanlige hudirritasjoner som fots d’atlet, kløen i’atlet og ringorm er fungale infeksjoner. De kanhy, spre og forverres hvis ikke behandlet med reseptbelagte legemidler.

Visste du? Mest spesifikke hudirritasjoner for personer med type 2 diabetes er relatert til endringer i små blodkar. Disse gir næring til hudvev.

Diabetisk dermopati

Også kjent som & # 8220; flekker på shinings & # 8221; det særegne tegn på diabetisk dermopati er lysebrune scaly patcher, som ofte forekommer på skinner. Disse flekkene kan være ovale eller sirkulære.

De er forårsaket av skade på små blodkar som gir næring og oksygenvev. Dette hudproblemet er ufarlig og krever ikke behandling. Det forsvinner imidlertid ikke, selv når blodsukker er kontrollert.

En større forekomst av denne tilstanden observeres hos personer som også har retinopati, nevropati eller nyresykdom.

Diabetisk lipoidal nekrobiose

Selv lysebrune, ovale og sirkulære flekker er et karakteristisk tegn på diabetisk lipoidal nekrobiose (NLD).

Denne tilstanden er mer sjelden enn diabetisk dermopati. I tilfelle av NLD, er patchene imidlertid ofte større og lavere enn det nedre nummeret. Over tid kan NLD-hudflasker virke skinnende med en rød eller lilla grense. De er vanligvis pruriginøse og smertefulle.

Inntil sårene er åpne, er det ikke nødvendig med behandling. Det påvirker voksne kvinner oftere enn menn og har en tendens til å manifestere seg på bena.

Digital sklerose

Denne hudtilstanden får huden på hendene, fingrene og føttene blir tykke, spente, voksete og potensielt stive i leddene.

Et høyt nivå av blodsukker kan øke risikoen for å utvikle digital sklerose. Lotioner, fuktighetsgivende kremer og regulerte blodsukkernivåer kan bidra til å forhindre eller kurere tilstanden.

Granulom anulare spredt

Scan Granuloma spredt (GA spredt) vises som overflødige fremspring eller hudfarge som ligner kutane utbrudd, vanligvis på hender eller føtter. Disse dossi kan være pruriginøse.

De er ufarlige og narkotika er tilgjengelige for behandling.

Acanthosis Nigricans (AN)

L’Acanthosis nigricans (A) er en tilstand av huden hvor garvede, brune eller grå områder av huden som er hevet på de følgende delene av kroppen, er synlige:

 • halsen
 • L’inguine
 • Armhulene
 • Albuene
 • knærne

Denne tilstanden påvirker generelt overvektige mennesker og er en indikator på motstand mot insulinet. Noen ganger går det bort når en person mister vekt.

Diabetisk blærer

Selv om sjeldne, folk som har type 2 diabetes og skade på nerver, kan også få blærer som virker forbrenninger. De helbreder vanligvis om noen uker og ikke vondt.

Blærene av denne typen forekommer vanligvis bare hvis blodsukkeret ikke er kontrollert.

Behandlingsalternativer

Selv om det ikke er noen behandling for diabetes, finnes det en rekke behandlingsalternativer som inkluderer benkbehandlinger og reseptbelagte, alternative rettsmidler og livsstilsendringer som kan bidra til å håndtere tilstanden.

OTC rettsmidler

OTC-rettsmidler er tilgjengelige for enkelte typer hudforstyrrelser assosiert med type 2 diabetes. Disse rettsmidler inkluderer:

 • Antifungals uten resept, for eksempel clotrimazol (LotriMin AF, MyCellex)
 • Aktuelle steroidmedikamenter, som de som inneholder 1% hydrokortison

Medisin på resept

Noen hudforhold er seriøse nok til å be om medisinsk behandling og reseptbelagte legemidler. Reseptbelagte legemidler og tilgjengelige behandlinger inkluderer:

 • Antibiotika, topisk eller muntlig, for å behandle hudinfeksjoner
 • sterkere antifungale legemidler
 • Insulin terapi for å justere opprinnelsen til hudsykdommer

Alternative rettsmidler

For de som ikke er interessert eller ikke krever reseptbelagte legemidler, er alternative rettsmidler tilgjengelig for å behandle hudproblemer knyttet til type 2 diabetes. Disse alternative rettsmidler inkluderer:

 • Borotalco på det punktet hvor huden berører andre deler av huden, som under dvergen eller bak knærne
 • Lotion formulert for tørr hud, som kan redusere kløe
 • Aloe vera brukt lokalt (ikke muntlig)

Før du bruker noe naturlig eller alternativt middel, kontakt legen din. Selv naturlige urte kosttilskudd kan forstyrre stoffene du for tiden antar.

Endringer i livsstilen

Selv om det noen ganger kommer genetikken og andre faktorer til å spille, være overvektige og inaktive kan påvirke diabetes.

Dette er noen livsstilsendringer som kan hjelpe deg med å håndtere diabetes:

 • Følg et sunt kosthold, inkludert å spise mer frukt, grønnsaker og integrert frokostblandinger
 • opprettholde et treningsprogram, sikte på 30 minutter med kardio, 5 dager i uken
 • Glykemi overvåking

Lære hvordan kroppen din reagerer på visse matvarer og narkotika, kan du bedre lære å holde et sunt blodsukkernivå.

Livsstilsendringer som kan hjelpe spesielt med hudproblemer knyttet til type 2 diabetes, inkluderer:

 • Unngå og aktivt forhindret tørr hud
 • unngå å skrape tørr hud, som kan skape skader og tillate størrelsen på infeksjoner
 • Behandle kuttene umiddelbart
 • Hold hjemmet ditt fuktig i tørre måneder
 • unngå varme bad eller dusjer, da de kan tørke huden
 • Kontroller føttene dine daglig, spesielt hvis nevropati er tilstede med redusert følsomhet

Hver person er annerledes, så sørg for at du kontakter legen din før du endrer diett eller treningsprogram.

Outlook

Det er en god del av hudsykdommene forbundet med type 2 diabetes, noen mer alvorlige enn andre. Takket være ulike typer narkotika, kan alternative rettsmidler og livsstilsendringer, personer med type 2 diabetes redusere ubehag og alvorlighetsgrad av forholdene.

Mens noen hudforhold knyttet til type 2 diabetes er for det meste ufarlige og forsvinner, kan noen være mye farligere. Hvis du har en forverring av en ny hudtilstand som er oppført ovenfor, må du sikre en avtale for å se legen din så snart som mulig.