Tørre øyedråper: Hva er alternativene dine?

Behandle med tørre øyne

Tørre øyne kan være et symptom på en rekke forhold. Stå på alle «8217; åpne på en blåsig dag eller fikse datamaskinen for lenge uten å blinke den kan tørke øynene. Du kan også prøve tørre øyne ubehag på grunn av et helseproblem eller et nytt stoff du bruker. Når du befinner deg, må du møte den brennende følelsen av tørre øyne, alt du vil, er en PO & # 8216; av lettelse.

Heldigvis finnes det en rekke øyedråper som kan gi umiddelbar hjelp. Det er også noen produkter som du sannsynligvis ikke bør unngå til fordel for de sikreste og mest effektive. Før du leser de beste dråpene for øynene dine, ta et øyeblikk å lære hva det forårsaker tørrhet i øynene og hva du bør se etter i de beroligende øyedråper.

Årsaker til tørt øye

Øynene dine tørre når tårene dine ikke gir nok fuktighet for å holde dem smurt og komfortable. Dette kan skyldes utilstrekkelig lakrimalproduksjon. En mangel på fuktighet kan også være relatert til kvaliteten på tårene dine. Uten nok fuktighet, kan hornhinnen irritere. Hornhinnen er det gjennomsiktige dekselet på forsiden av øyets forside, som inkluderer iris og eleven. Normalt dekker tårene hornhinnen hver gang du slår øyelokkene, og holder det smurt og sunt.

Alle typer biologiske og miljøforhold kan forårsake tørt øye. Disse kan inkludere:

  • gravid
  • Kvinner som mottar hormonutskiftningsterapi
  • Tar noen decongestants, antihistaminer og blodtrykksmedisiner, som kan forårsake tørt øye som en bivirkning
  • Bruk kontaktlinser
  • Kirurgi av Laser Eye, som LASIK
  • Øye tretthet forårsaket av en flashfødte utilstrekkelig
  • sesongmessige allergier

Det er også mange andre årsaker. Sykdommene i immunsystemet, som lupus, kan forårsake tørt øye, så vel som øye- eller hudsykdommer rundt øyelokkene. Selv tørre øyne har en tendens til å være mer vanlig med L’alder.

De beste øyedråpene kan avhenge av hva dine øyne er tørre.

OTC Håndtak vs Prescription Killar

Over disken

De fleste teller øyedråper (OTC) inneholder fuktighetsmidler (stoffer som bidrar til å holde fuktighet), smøremidler og elektrolytter, som kalium. OTC-alternativene for tørre øyne er tilgjengelige i tradisjonelle øyedråper, samt gel og salver. Gel og salver har en tendens til å bli i øynene lengre, så de anbefales for nattbruk. Anbefalte geler inkluderer Gental Strenge Tørrøye og CellVisc Refresh.

Resept

Reseptbelagte øyedråper kan også inkludere legemidler for å behandle kroniske øyeproblemer. Cyclosporin (restase) er et reseptbelagte øyedråpe som behandler betennelsen som forårsaker øyetørrhet. Denne typen betennelse kommer vanligvis fra en status kjent som tørket keratokonjunktivitt, også kalt Dell & # 8217 syndrom;. Dråpene brukes vanligvis to ganger om dagen for å øke tårerproduksjonen. Cyclosporin anbefales for L’langsiktig bruk. Det er bare tilgjengelig på medisinsk resept og kan forårsake bivirkninger.

Klio med konserveringsmidler vs øyedråper uten konserveringsmidler

Med konserveringsmidler

Dråpene er tilgjengelige i to former: de med konserveringsmidler og de uten. Konserveringsmidler legges til pakkene for å forhindre bakterievekst. Noen mennesker finner dråpene med irriterende øye konserveringsmidler. Generelt er de ikke anbefalt for personer med mer alvorlig okular. DROPS med konserveringsmidler inkluderer hyotears, berolige langvarig og øyehjelp.

Konserveringsmiddel gratis

Drops uten konserveringsmidler anbefales for personer med moderat eller alvorlig tørking av okular. Noen ganger er de pakket i engangsbeholdere. Hvordan du kan forvente, de er også dyrere. Noen eksempler på ikke-konserveringsmessige dråper inkluderer oppdatering, teratar og systane ultra.

Hvis øynenees tørrhet er resultatet av en reduksjon i oljelaget i tårer, kan legen anbefale dråper som inneholder olje. Rosacea i øyelokk, for eksempel, kan redusere oljeinntaket av oljen;. Noen effektive olje øyedråper inkluderer SYSTANE Balance, Sooth XP og Refresh Optive Advanced.

Få tørre øyne seriøst

Noen produkter eliminerer midlertidig rødhet fra øynene, men de behandler ikke årsakene til øyet tørrhet. Hvis målet ditt er å behandle øynene dine, unngå dråpene som lover å fjerne rødheten, for eksempel visin og klare øyne.

Generelt kan mange årsaker til liten øyetørrhet behandles med øyedråper, geler og salver otc. Men som nevnt ovenfor, kan tørre øyne være et resultat av alvorlige helseproblemer. Du bør vurdere din øyehelse hvert år. I tillegg til å ha sett utsikten, fortell legen din dersom du manifesterer tørr øye. Å vite årsaken til tørrhet vil hjelpe deg og legen din gjør det beste valget av øyedråper og andre behandlinger.

Det er mange produkter som er tilgjengelige for å behandle tørrhet, men få et øye legens råd er det beste trinnet du kan gjøre for å ha mer komfortable øyne.