Toning trening for kvinner: de beste treningskursene for styrke

Hvis variasjonen er saltet, inkorporere en rekke nye treningsøkter vil gjenopplive din vanlige rutine og vil hjelpe deg med å oppnå dine trenings- og vekttapsmål. Overraskende muskler med forskjellige typer trening kan være nøkkelen til å få en tonic kroppsbygning, som hindrer utbrenningen eller platået i & # 8217;.

L’Regelmessig trening er viktig for å holde hjertet ditt sunt, din akutte hjerne og overskytende kilo på Bada. Studier viser Hva å være aktiv kan hjelpe deg med å leve lenger og Forhindre mange kroniske sykdommer.

Men for å virkelig se tydelige endringer, vil kardio alene ikke kutte den. En styrketrening er nødvendig. Faktisk, ifølge Mayo Clinic, Du kan øke stoffskiftet og brenne ekstra kalorier som bare tjener magert muskelmasse.

En dag d’I dag er det en rekke toning kurs som passer for kvinner av ulike nivåer og interesser.

Barer

Del på Pinterest

Det er ikke nødvendig å være en profesjonell danser for å skape lange og tynne muskler.

Bar Lessons Mix Yoga Elements, Pilates og Funksjonell trening, sammen med flere tradisjonelle bevegelser som dansere vet, som Plié og Stretching.

Bruker små repeterende bevegelser og pulser, kjent som Isometriske bevegelser, Ta noen av kroppens største muskler. Disse inkluderer lår, skinker og kjerne. Isometriske bevegelser er effektive fordi det kontrakterer en bestemt muskel opp til # 8217; utmattelse, noe som fører til bedre stabilitet og generell styrke. Du vil også legge merke til en bedre holdning og fleksibilitet.

Ingen spisse sko er nødvendig!

Leksjonene å prøve inkluderer:

Førstegangs tjeneste

Del på Pinterest

Ikke la navnet skremme deg.

Mange av disse militære inspirasjonsleksjonene er laget for kvinner. Med en hektisk rytme og en gruppe kameratskap, er disse leksjonene en fin måte å brenne kalorier og bygge muskler på. Generelt er det en blanding av sportsøvelser, kardiovaskulær trening og høy intensitetsbevegelser som knebøyene med hopp. Øvelser tar sikte på å forbedre balansen, koordinering og selvfølgelig styrke.

Cardio-komponenten har den ytterligere fordelen med å øke hjertefrekvensen. Leksjoner kan variere fra gruppesamter til ALL’åpen i en park, med innendørs økter som inneholder mer utstyr som frie vekter og medisinske baller. Uansett, du er sikker på å få en morder trening.

Selv om oppstartsleiren ikke er for de svake i hjertet, har endorfinutladningen som følger med disse konkurransedyktige stil treningsøktene en kvalitet som skaper avhengighet, så vel som resultatene.

Leksjonene å prøve inkluderer:

Vinyasa yoga

Del på Pinterest

Se etter en treningsøkt som beroliger deg mens du toner kroppen din?

Den dynamiske og flytende stilen til Vinyasa Yoga kunne gjøre for deg. Vinyasa er et sanskrit-term som betyr «Movement synkronisert med pust & # 8221;. Grunnlaget for leksjonen kombinerer de forskjellige posene for styrkingskraft med pusten din.

Noen leksjoner av Vinyasa holdes i oppvarmede studier, som kan nå 90 grader. Noen klasser innlemmer ekstra håndvekter for å øke styrken. Yoga poserer som hunden og krigeren nede bidrar til å bygge magre muskler, forbedre balansen og fleksibiliteten.

Deretter C’er den ekstra sinn-kroppsfordelen. Studier har vist at yoga kan endre ditt genuttrykk for å forbedre immuniteten, redusere stress og betennelse og hjelp med mange andre kronisk helse problemer.

Leksjonene å prøve inkluderer:

3 yoga posisjoner for å øke styrke

Pilates

Del på Pinterest

Denne kjernebaserte treningen vil justere stillingen din og styrke kjernen din. Det er også påvist at det er lett på leddene, eliminerer trykk fra ryggen og knærne.

Leksjonene kan tilbys på en matte eller på en reformeringsmaskin, som gir presis motstand gjennom fjærer og stropper. En typisk pilates leksjon vil inkludere toning øvelser som en dynamisk oppvarming kalt jeg hundre. Dette er en utfordrende opplæring både for abdominals og lunger mens du koordinerer pusten med bevegelsen av kjernen og hånden.

Studier viser at Pilates virkelig gjør det jobbe abdominalene. Et studio i 2012 i Medisin og vitenskap i sport og i # 8217; trening Han fant ut at han kunne styrke den rette muskelen i’magen opp til 21 prosent i stillesittende kvinner som ikke praktiserer Pilates. Selv styrking av kjernen din med Pilates kan hjelpe deg smerte i korsryggen.

Leksjonene å prøve inkluderer:

Snurre rundt

Del på Pinterest

Spin leksjoner har utviklet seg for å være mye mer enn en enkel stroke Stantia på en sykkel.

De moderne spin leksjonene inkluderer vekter, side crunches og jevn styrke band for å legge til et element for å styrke overkroppen til denne populære kardio leksjonen. Boutique-studier stikker på nasjonalt nivå som legger til koreografiske bevegelser, morsom musikk og gode rom for en dansestyrende atmosfære.

Disse leksjonene kan være tilfredsstillende utmattende, og tilbyr en kardio- og styrketrening samtidig, for ikke å nevne komponenten brenner kalorier. Estimat av eksperter Som brenner overalt mellom 400 og 600 kalorier for trening.

Leksjonene å prøve inkluderer:

Kettlebell

Del på Pinterest

Du har kanskje sett dem i treningsstudioet, og du lurte på hva du skal gjøre med de veiene som håndteres som folk synes å svinge.

Men du visste sikkert ikke at disse vekter er en morsom og funksjonell trening som brenner mange kalorier.

En av de viktigste forskjellene mellom kettlebells og normale vekter er at du svinger kettlebells for å skape og kontrollere momentumet. Dette betyr at det virkelig gjør blodet ditt, det opererer både ditt anaerob og aerobic system og omslutter styrke og kardio i en treningsøkt for hele kroppen. De fleste klasser som inkorporerer denne typen vekt inkluderer knebøy med kettlebell og sving med kettlebell, blandet med hjerteintervaller.

Leksjonene å prøve inkluderer:

  • Kettlebell Power A equinox, nasjonalt

HIIT

Del på Pinterest

For de som har liten tid, kan leksjonene som inkorporere treningen med høye intensitetsintervaller, eller hei, gi maksimum for pengene dine.

Vanligvis varer mellom 10 og 15 minutter, det som mangler til disse treningsøktene over tid kompenserer i intensitet. Tenk: Burpees, Sprints, Samble og More. Designet for å øke hjertefrekvensen, gjør deg svette og trene din styrke på en gang, studier viser at HIIT kan gi en større innvirkning på elliptisk.

Men gå utover ditt komfortområde kan være maksimal tilfredsstillelse.

Leksjonene å prøve inkluderer: