Tilbake Sex: De beste stillingene for ryggsmerter

Del på PinterestIllustrasjon av Alexis Lira

Ryggsmerter kan gjøre sexet mer agonizing av ecstasyen.

utdanning over hele verden oppdaget de at de fleste med ryggsmerter gjør mye mindre sex fordi utløser eller forverrer deres smerte. Bevegelser Slik skyver du eller arkiverer ryggen, eller til og med bare støtte vekten din, kan gjøre sexet ditt.

Den gode nyheten er at vitenskapen har skuldre & # 8211; Word Game & # 8211; og steder har blitt identifisert for ulike typer ryggsmerter.

Endringer i de vanlige stillingene, hvordan du legger til en pute for støtte eller prøve en ny posisjon kan gjøre en forskjell.

Fortsett å lese for å finne ut hva de beste stillingene er for ryggsmerter og andre forslag som kan hjelpe deg med å gjøre sex igjen.

Posisjoner for å prøve

Det er ingen magisk posisjon som fungerer for hver person med ryggsmerter. For å finne den beste beliggenheten for deg, er det viktig å forstå ryggen din.

Husk å gjøre ting rolig, hør på kroppen din og kommuniser med partneren din.

Nå, la oss snakke om sexposisjoner uten smerte. Følgende stillinger har vist seg å være mer behagelig for folk med ryggsmerter, basert på en studere Publisert i 2015.

Forskere undersøkte bevegelsene til vertebral-kolonnen på 10 heteroseksuelle par under en penetrativ rapport for å bestemme de beste seksuelle stillingene for ryggsmerter basert på typen smerte og kjønn.

La oss sette oss på jobb!

Doggy stil

Doggy stil bør være behagelig for de som har smerte når de bretter fremover eller sitter i lange perioder.

Hvis du er på den delen av mottakere, kan det være nyttig å støtte deg med hendene i stedet for å gå ned på albuene dine.

Det kan også være et godt alternativ hvis du føler smerte selv når du bøyer alle’tilbake eller incharts.

Del på Pinterest

Misjonær

Misjonæren er veien å reise hvis noen form for spinalbevegelse forårsaker smerte. Personen på ryggen kan løfte knærne og legge et håndkle eller en rullet pute under nedre rygg for større stabilitet.

Personen som utfører penetrasjon, kan bruke hender som en støtte og ligge eller knelte på partneren.

Del på Pinterest

Side ved side

Sideposisjonene var de anbefalte stillingene for alle som hadde ryggsmerter. Det viser seg at det ikke virker for alle slags ryggsmerter.

Side sammen med # 8217; en foran # 8217; mer er mer praktisk for folk som finner smertefullt sitte opp i lange perioder. Hvis du har smerte når du inhart, anbefaler vi at du hopper over dette.

Del på Pinterest

Klemmer i sengen

Dette er A’andre steder som lenge har blitt anbefalt for sex med ryggsmerter, men det er ikke for alle. Med en liten retusjering kan skjeen være komfortabel for noen intolerante mennesker til forlengelsen.

Tenk det som en skje bakfra, med personen som gjør penetrasjon som ligger på en side bak partneren.

Del på Pinterest

Andre forslag

I tillegg til å velge riktig posisjon og tilstrekkelig støtte ryggen din, er det mange andre ting du kan gjøre for å forbedre sex med ryggsmerter. Her er noen å vurdere:

 • Endre stillingen din. Med mindre en stilling forårsaker en sterk smerte, prøv å endre stillingen litt for å se om det hjelper. Noen ganger er en liten endring i din stilling eller plassering av partneren din alt du trenger.
 • Lag et bad eller en varm dusj før … Seksuell intimitet. Et bad eller en varm dusj kan bidra til å lindre avhandlingsmusklene og hjelpe deg med å slappe av før oralsex, vaginal eller anal. Det bidrar også til å øke blodstrømmen og gjør preliminaries utmerket hvis du liker et bad sammen.
 • Ta en smertestillende før’seksuell aktivitet. L’antakelse av en benk anti-inflammatorisk (OTC) før engasjerende i enhver seksuell stilling kan lindre smerte og # 8217; betennelse. Disse inkluderer ibuprofen og naproxen. L’Acetaminofen kan også hjelpe med smerte, men ikke L’betennelse.
 • Bruk en smertestillende krem ​​først. Påfør en krem ​​eller en salve for aktuell smerte på ryggen din før’Seksuell utforskning kan bidra til å redusere smerte og # 8217; betennelse. Pass på at du bare vasker hendene nøye etter å ha brukt den for å unngå kontakt med de mest delikate kroppsdelene & # 8211; Ahi!
 • Flytt med hofter og knær. I stedet for å flytte ryggraden, flytte med hofter og knær. Minimere tilbakebevegelser kan hjelpe deg med å unngå smerte under samleie.
 • Å kommunisere. Vær ærlig med partneren din om din smerte og hvordan det påvirker din evne til å ha eller nyte seksuelle aktiviteter, er grunnleggende. Dette sikrer ikke bare at du vet at motviljen din har sexpenetrasjon, har ingenting å gjøre med dem. Det lar deg også jobbe sammen om hvordan du kjører seksuell berøring for begge.
 • Finn andre måter å tilfredsstille deg. Snakk med partneren din fra andre måter å gi deg hverandre når ryggen gjør vondt. Oralsex, sensuell massasje og # 8217; utforskning av gjensidige erogene områder er noen ideer.
 • Bruk en pute. Prøv å plassere en pute under nakken, ryggen eller sidene. En liten pute eller et rullet håndkle kan bidra til å stabilisere og støtte ryggraden i forskjellige stillinger.

Behandle ryggsmerter etter sex

Når du er i lidenskap, kan du fortsatt ende opp med litt & # 8216; av smerte, uansett hvordan du prøver å unngå det. Med mindre smerten din er seriøs, bør du være i stand til å få lettelse hjemme.

Hvis ryggen din gjør vondt etter den seksuelle aktiviteten, kan du prøve følgende:

 • Planlegg smertestillende stoffer
 • Varm og kald terapi
 • Epsom saltbad
 • massasje

Bunnlinjen

Ryggsmerter kan gjøre sexploring tutt’annet enn hyggelig, men noen stillinger har vist seg å fungere bedre enn andre for ulike typer ryggsmerter.

En forståelse av smerten og bevegelsene som utløser det, så vel som en ekstra støtte fra en pute, kan gjøre en forskjell.

Vær ærlig med partneren din om smerten din. Juster posisjonene og stillingen etter behov for å gjøre samleieomfattende.