Babymoon: Cos & # 039; er og hvordan å planlegge en?

Del på Pinterest

At du venter på ditt første barn (eller andre eller tredje) livet ditt kommer til å være opp ned, i positiv forstand! Du og din partner forbereder deg på å merke pliktene til bleier, fly nocturnes og kanskje barnehage skoler.

Da, mellom L’spenning og nervøsitet av en nybegynner & # 8211; og den mentale forberedelsen til kaoset som snart vil forekomme & # 8211; En pre-child ferie (også kjent som babymoon) kan være akkurat det legen bestilte.

Aldri hørt om en babymoon? Her er hva du trenger å vite for å nyte litt & # 8216; av ro før fødselen til et nytt barn.

COS’er en babymoon?

En bryllupsreise ligner en bryllupsreise, som det er en feirende ferie. Men i stedet for å tilbringe tid alene med din ektefelle etter gift deg, nyter du kvalitetstid sammen før fødselen til et nytt barn. Denne trenden har vokst i popularitet. Fordi vi er ærlige, når et barn kommer, er det ofte få muligheter til å nyte en ferie.

Månedene som følger fødselen til et nytt barn, er en rullelengde. Formålet med en babymoon nyter en siste skål eller en’eventyr før fødsel.

Noen par planlegger en babycoon før fødselen til sin første sønn, for å lage en stue. Men selvfølgelig er det ingen regel som sier at du kan «bare» 8221; Lag en babymoon med ditt første barn & # 8211; eller bare hvis du er en del av et par. Du kan gjøre det for hver graviditet, eller helt alene, hvis du ønsker det.

Du kan planlegge en uke med ferie eller forkorte det med en helg. Eller, hvis du ikke har lyst til å reise langt, planlegg et opphold hjemme. L’ideen er å nyte et romantisk og avslappende øyeblikk med partneren din, eller et forfriskende og tilfredsstillende øyeblikk av seg selv, uansett hvor du er.

Når du skal lage en babymoon?

Det er ingen stive regler om når du lager en babymoon. Med vennlig hilsen, kan du planlegge denne turen eller tiden når du vil, selv i tredje kvartal. Du vil imidlertid også nyte bryllupsreise, så på en eller annen måte er timingen alt.

For den mest minneverdige opplevelsen, prøv å planlegge en bryllupsreise når du føler deg bedre, som for mange kvinner er i andre kvartal. Morgen kvalme kan være et dyr i første kvartal og # 8217; Det siste du vil ha, er å tilbringe en syk ferie.

Det er også en god ide å planlegge en barnemåne før tredje kvartal, når du sannsynligvis vil føle deg trøtt og ubehag. Også, C’er alltid risikoen for tidlig levering eller begrensede reiser, som kan kaste en engelsk nøkkel i en tredje kvartals ferieplan.

Hvor du skal gå?

Det gode med en babymoon er at turen kan være enkel eller forseggjort. Kanskje du og din partner du alltid har snakket om å gå til Europa. Du kan føle at det er nå eller aldri igjen.

For de fleste foreldre som venter, er det helt godt å besøke et annet land under graviditet, bare vær forberedt og sørg for at du kontakter legen din først for å få råd om hvordan du skal være sunn.

Avhengig av helsen din, og hvis du har en høyrisiko graviditet, kan legen din gi deg råd til å holde deg nærmere hjemme.

Hvis du tenker på en internasjonal reise, spør legen din hvordan du skal forberede seg på lange flyreiser, og hvis du er trygg på å reise i visse deler av verden, før du gjør din reservasjon. Du må unngå noe land med en Jika-epidemi. Dette er et virus som overføres av mygg og, hvis det er inngått under graviditet, kan barnet ditt bli født med forsinkelser i utvikling og uregelmessigheter i hodestrukturen.

Zika-viruset har blitt rapportert i mange land rundt om i verden, inkludert USA. Før du gjør reiseprogrammer, sjekk med Sentre for kontroll og forebygging av sykdommer (CDC) For å sikre at det ikke er noen og nåværende Zika-epidemi i landet som interesserer deg å besøke.

Videre, unngå å reise i høyrisikoområder av malaria. Kan forårsake malaria under graviditet spontanabort, for tidlig fødsel, Til og med dødfødt. Malaria er en sykdom som er farlig for livet som sprer seg gjennom en smittet mygg. Malary Mygg finnes i mange deler av verden, inkludert Brasil, Kamerun, Haiti, Honduras og andre land.

Hvis du er bekymret for å bli syk eller å ha andre komplikasjoner under ditt fravær, se etter en staycation i stedet. Bestill et rom i ditt hjem og bli turist i byen din. Bor i nærheten av en badeby? Hvis ja, se om du kan få et rom med utsikt over havet. Eller bestill et sted i en lokal bed and breakfast eller resort.

Å finne et hotell i nærheten av hjemmet kan være billigere enn å reise i A & # 8217;. Bor i nærheten av hjemmet betyr at du ikke trenger å bekymre deg for flybillett, bilutleie og andre utgifter.

Enda billigere? Blir hjemme. Nøkkelen er å gjøre det spesielt, så i stedet for å håndtere dine vanlige saker hjemme, ta tiltak for å gjøre ferien i rommet. Kaster en sjokolade på puten, slapp av i dressing kappe og la samtalene dine passere sekretariatet.

Opphold er en stor sparing penger, som lar deg forberede deg økonomisk for din nye ankomst, men å nyte kvalitetstid med partneren din.

Hvorfor gjør en babymoon?

Ikke å sette et negativt lys på # 8217; ha et barn, men når din glede kommer, kan du kanskje ha oss litt og før du kan tilbringe ny tid alene med partneren din. Og vi er ærlige, kostnaden for en nyfødt kan påvirke din tilgjengelige inntekt, noe som gjør det vanskeligere å planlegge lekkasjene / # 8211; Herfra The Gjennomsnittlig av en bryllupsreise.

Dette er en flott tid ikke bare å koble til med partneren din, men også for å frigjøre ditt sinn og slappe av. Bruk denne tiden til å konsentrere seg om # 8217; en på # 8217; andre uten arbeid eller andre distraksjoner.

Hvis du går inn i foreldre alene, vil det være alvorlige forespørsler fra deg når barnet ditt kommer. Dette er en flott mulighet til å feire de nye eventyrene som kommer mens du tar vare på deg selv og dine behov, en viktig ferdighet for NewmaMme.

Hva å gjøre i bryllupsreise?

Det er ingen rett eller feil måte å nyte en bryllupsreise. For å gjenta, opprettholder noen par enkle ting og spiller turist i byen din. I all sannsynlighet er det forskjellige attraksjoner på en’nå med bil fra ditt hjem som du kan utforske.

  • Gi en’se på en statspark og nyt en enkel naturlig sti.
  • Besøk et museum eller galleri.
  • Lei en hytte i en innsjø.
  • Lag et par massasje.
  • Bestill i en restaurant du har hørt bra eller oppdag sjarmen til en nærliggende by.

Uansett hva du gjør, sørg for at du har L’mulighet til å slappe av. Hvis du planlegger et opphold fordi du føler deg mer komfortabel i din plass, finner du måter å nyte et romantisk og avslappende øyeblikk hjemme.

  • Ligger med fjernkontrollen eller en god bok.
  • Binge se en ny serie.
  • Ripassa navnene på barn med partneren din.
  • Kjøp elementer for nyfødte.
  • Dekorer barnehagen din.
  • Cook og lag måltider hvis du nærmer deg utløpsdatoen.
  • Start umiddelbart for å beskytte huset mot barn.

Ikke c’det er en feil måte for babymoon. Det handler om å finne det rette alternativet for deg.

Forslag til babymoon

Når du er engasjert i en babymoon, er det noen forslag til å gjøre reisen under graviditet A’morsom opplevelse.

  • Hvis du reiser med fly, bestill en non-stop flytur og anser destinasjoner med korte flytider. Graviditet kan være ubehagelig og utmattende, spesielt i de følgende månedene, så mindre tid på å bruke i luften, bedre.
  • Hvis du reiser hjem, sjekk din helseforsikring for å se hva slags dekker deg selv fra staten du har. Det ville ikke skade å finne ut hvor L’akutt hjelp nærmere destinasjonen, og hvis det er leverandører på nettet, hvis nødsituasjoner oppstår.
  • Hvis du reiser All’utenlands, kan helseforsikringen din ikke gi dekning utenfor USA. Deretter vurderer kjøpet av en’reiseforsikring, hvis du må se en lege mens du er i et fremmed land.
  • Ta det med ro. Distribuere hovedaktivitetene på flere dager og hyppige pauserprogram for å unngå L & # 8217;.
  • Vær realistisk om budsjettet ditt. Forståelig, vil du ha det gøy, men dette er sannsynligvis ikke den beste tiden å samle gjeld. Organisere en babymoon som du har råd til.

Ta bort

En babymoon er en utmerket tid til å forvente at foreldrene gjentar og slapper av på før et nytt barn kommer. Så hvis du er i stand til å unnslippe i noen dager eller mer, sjekk budsjettet ditt for å se hva slags førbarnsferie skjer før utløpsdatoen.