Tequila Helsefordeler: Lavt sukkerinnhold og lavt karbohydratinnhold

Etter år brukt på universitetets campus, vilt netter og vitser om bakrus, er Tequila endelig til sin tid til å skinne. Han tar over høy klasse barer og pinterest feeds, ser han ut til overdådige netter og selv hans egne egen nasjonal dag.

Og C’Det er en grunn til hele buzzen. Den rene agave tequila er dårlig sukker, har ingen karbohydrater og (minus sukkerholdig juice miksere) er også ganske lavt kalori. Når det gjelder alkohol, er det ikke et dårlig alternativ.

Men det sa, til tross for det du kunne ha hørt eller seng, er det ikke en sunn drink. Her er sannheten på & # 8220; Ernæringsmessig verdi & # 8221; av tequila, sammen med noen ideer til sunnere måter å nyte. Gjør deg klar til å bytte margarita med sukker mango bombe med en kombucha mikser, alle.

Tequila vil virkelig nytte din helse?

Internett er fullt av varer som roser helsemessige fordeler av tequila. Verdipapirer hevder at & # 8220;Drikke tequila kan hjelpe deg å gå ned i vekt, & # 8220; & # 8221;Drikk tequila er bra for bein, & # 8220; og & # 8221;Et glass tequila hver dag kunne holde legen borte. & # 8220;

Jeg beklager å fortelle deg, men Tequila vil ikke styrke beinene dine eller vil få deg til å miste vekt magisk. Ingen studie funnet direkte fordeler med tequila forbruk hos mennesker.

Selvfølgelig har det vært utdanning som har vist potensielle egenskaper av helseforbedring i agaveanlegget og dets sukkerarter, kalt Agavini. Men drikke? Ikke så mye. Det er også nye ting å vite om sirup D & 8217; agave.

Derfor er Tequila ikke den sunne mirakuløse drikken som du leter etter: eiendommene som gjør agave tequila interessant for forskere er ikke til stede når de har blitt destillert i tequila.

Men likevel kan tequila være et sunnere valg enn andre cocktailer eller alkoholholdige drikker. Noen notat notat nøtter:

  • Tequila of Pure Agave (100% agave) er lavt sukker.
  • Har bare 69 kalorier For unse og uten karbohydrater takket være destillasjonsprosessen.

Slik liker du tequila uten å overskride den daglige grensen for sukker eller karbohydrater. Og som alltid, vær trygg og drikk i moderasjon.

Tips for en sunnere Tequila-cocktail

Del på Pinterest

Vi er ærlige: Det er ingen sunne alkoholholdige drikker. Selv om tequila er dårlig med sukker og karbohydrater, kan blender og forfølgere øke kaloriinntaket. De kan også lastes med sukker, fargestoffer og andre tilsetningsstoffer som ikke vil få deg til å tjene ernæringsmessige poeng. Måten du forbereder en drink er viktig.

1. Soda hopp

Sodaen, selv 100% juice, kan legge til spiseskjeer sukker til din drikke og kalorier unødvendig, spesielt hvis drikken din er for det meste brus med et sprut av tequila. Som fruktjuicer, selv diett drinker er ikke det beste valget.

Bland med Seltz Water eller Soda Club for å legge bobler uten søppel. Du kan også bruke glitrende mineralvann, men du kan endre smaken av cocktailen din på grunn av sitt mineralinnhold og natrium.

2. Si nei til margarita-blandingen

Margarita kjøpt i butikk eller serieprodukter kan være fulle av matfarger, sukker, tilsetningsstoffer, kunstige søtningsmidler og til og med mais sirup med et høyt fruktoseinnhold.

Den granittmaskinen på Margarita? Det er sannsynlig å være fullt av ting som du egentlig ikke vil drikke. Følg hjemmelaget margarita og steder hvor du kan se de virkelige ingrediensene som bartendere blander i glasset ditt.

3. Velg sølv tequila

Bruk transparente likører som tequila d’sølv for å unngå kongener, en forbindelse opprettet under alkoholholdig gjæring som var forbundet med posthumes av en mer alvorlig og mer holdbar bakrus.

Dette betyr ikke at du kan begynne å skyte eller gå tilbake for en tredje margaritet. Men sølv eller hvit tequila kan gjøre neste dag mindre smertefullt og være mindre slitsomt for kroppen din.

4. Bli ren

Den 100% Agave-baserte Tequila har ikke mange vanlige tilsetningsstoffer som andre varianter kan inkludere, for eksempel karamellfarging og frokostblandinger. Disse tilsetningsstoffene kan også øke sukker og kaloriinnhold.

Folk med en gluten eller hvete følsomhet kan drikke 100% agave tequila uten bekymringer fordi det er produsert uten frokostblandinger.

5. Dyppe

Drikke for mye kan forårsake alvorlige helseproblemer, men ikke engang overdrivende fra tid til annen, det er ikke det beste for deg. L’Alkohol er inflammatorisk, uansett hva du blander eller hva du drikker.

Drikkealkohol kan forårsake fordøyelsesproblemer, farlig påvirke blodsukkernivået og skade nervesystemet. Det kan også øke risikoen for kolonkreft, munn og bryst.

USA’Kostholdsretningslinjer for amerikanere Anbefaler til kvinner som drikker opp til en alkoholholdig drikke en dag og opptil to for menn. For chronicle, en drink regnes som en 12-unse øl, et glass 5 gram vin, et skudd fra 1.5 gram eller en blandet drikke som inneholder totalt 1.5 gram destillert likører som tequila, gin eller vodka. Ingen alkohol er over disse grensene eller uten bakrus.

Low Sugar Tequila Cocktail Oppskrifter

Del på Pinterest

Glitrende cocktail paloma

Denne forfriskningen sitrus er perfekt for nyttårsferier eller å slappe av ved bassenget i sommervarmen. Fersk grapefruktjuice, limejuice og # 8217; musserende vann danner hjertet av denne delikat glitrende drinken. Få oppskriften.

Kombucha Margarita

Ginger ingefær ingefær kombinerer med et sprut av tequila, lime og trippel sek for å gjøre denne margarita overbevisende og uten tilsatt sukker. Få oppskriften.

Cocktail d’solrik vinter

Hvis du liker soda clementine eller du kan rive en’hele pose med små frukter, denne cocktailen er for deg. Clementine, Triple Sec, Tequila og en Sprig of Marjoram Unite for en strålende vinter cocktail. Få oppskriften.

Ta bort

Husk, Kombucha Mixer eller Nei, ingen alkoholholdig drikke er sunn. Men hvis du vil ha en drink noen ganger, kan Tequila være et solid valg og lavt sukkerinnhold.

Mandy Ferreira er en forfatter og utgiver i Bay of San Francisco. Er lidenskapelig om helse, fitness og bærekraftig liv. Han er for tiden besatt av løpet, fra den olympiske løftet og yogaen, men svømmer, det går på sykkel og gjør praktisk talt resten det kan. Du kan holde tritt med henne på henne blogg Og Twitter.