Teething kutan utbrudd: symptomer, bilder, hjemme rettsmidler

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Teething forårsaker en’utslett?

De nye melkstennene kommer vanligvis ut av tannkjøtt mellom 6 og 24 måneder. Og med de nye tennene kan det komme mye mer bukt, noe som kan irritere barnets følsomme hud og forårsake en / 8217; utslett. Dette utslettet er kjent som pliktutslett eller gravdespill fra Bava.

L’utslett oppstår fordi fragmenter av mat, spytt og konstant fuktighet irriterer barnets hud. Hvis du kombineres med hyppige gnidninger på huden forårsaket av klemmer, klær og spill, kan barnet ditt utvikle et vedvarende utslett, selv om det er ufarlig.

Hvordan identifisere en’teething hudutslett

Barnet ditt vil trolig dykke mye i de to første årene av livet. Barn begynner ofte å kaste rundt 4-6 måneder, mer eller mindre samtidig når den første tannen kommer. Kan utvikle en’utslett når som helst. L’Rash seg selv vil ikke avgjøre når barnets tenner begynner å vises.

L’utslett kan vises hvor Burr samles, inkludert:

Hvis barnet ditt bruker en pacifier, kan du også se en klynge av hudutbrudd på huden som berører pacifieren.

L’Teething-utbruddet forårsaker vanligvis flate eller litt hevede røde flekker med små fremspring. Huden kan også bli sprukket. L’utslett kan gå og komme i uker.

Andre teething symptomer er:

Teething forårsaker ikke feber. Hvis barnet ditt har feber eller gråter mye mer enn vanlig, ring barnets lege. De kan sørge for at barnets feber ikke blir verre og kontrollerer andre problemer.

C’er en sammenheng mellom symptomene på kulde og teething?

På ca 6 måneder, L & # 8217, passiv immunitet som et barn mottar fra sin mor forsvinner. Dette betyr at barnet ditt kan være mer sannsynlig å samle bakterier i denne perioden. Dette sammenfaller også med øyeblikket når tennene kan begynne å sprekke.

Ekspertspørsmål og svar: Teething og Diaré

Bilder av pliktutslett

Når å se en lege i tilfelle av pliktutslett

Noen ganger en’burgus utslett kan virke meslinger eller sykdom av hender, føtter og munn. Vanligvis har barn med disse sykdommene feber og virker syke.

Det er viktig å skille L’utslett fra A’annen potensiell tilstand. Mange kutane utbrudd er ikke alvorlige, men det er fortsatt en god ide å kontakte din sønns lege for å bekrefte hva som er hudutslettet.

En’utslett som krever en’øyeblikkelig oppmerksomhet er peteches ledsaget av feber. Disse er flate, røde og spisse poeng som ikke blir hvite når du tjener dem. Blodkarene brister og krever umiddelbart medisinsk behandling.

Kontakt din sønns lege hvis L’Burgus Rash:

Barnets lege vil regelmessig undersøke barnets tenner og tannkjøtt under besøk til sunne barn.

Hvordan behandle utslett hjemme

Den beste måten å behandle en’utslett med bukt er å holde det rent og tørt. Også l’anvendelse av en helbredende balsam på huden kan hjelpe.

Emollient kremer gir en barriere av vann; vann for å holde det tørre området og forhindre at bavaen fra barnets hud. Eksempler på mykende kremer Du kan bruke på’Ditt barns utslett er:

Et naturlig produkt med en PO & # 8216; av voks d’bier kan også gi lignende beskyttelse. Ikke bruk duftende lotioner på # 8217; utslett.

Å bruke en mykende krem, tørker du straks burr og bruker krem ​​flere ganger om dagen. Du kan forenkle prosessen ved å behandle barnets smørutslett på en hvilken som helst bleieendring, siden du allerede har alle nødvendige aksjer.

Hvis L’utslett er seriøs, barnets lege kan gi deg flere forslag.

Hvordan håndtere smerte under tennene

Det er motstridende tester hvis tennene forårsaker smerte hos nyfødte. Hvis det gjør det, er det generelt bare når tannen svinger tannkjøttet og noen ganger i noen dager før eller etter.

I tillegg til å redusere ubehag forårsaket av teething, kan du også hjelpe barnet ditt å håndtere smerte og ubehag de kan utlede fra’tennerutbrudd som følger som følger:

Teething gels anbefales ikke. De inneholder ofte usikre ingredienser og gir bare et minimum og midlertidig lettelse.

Hvordan forhindre utslett;

Du kan ikke forhindre at barnet ditt drikker, men du kan hindre at baven forårsaker en’hudutslett som holder babyens hud ren og tørr. Her er noen forslag til å huske på:

Outlook

Hvert barn kan krysse tennene episoder til det utvikler en komplett serie med 20 melk tenner. L’utslett er et vanlig symptom på bava overskyet forårsaket av teething. Det er ikke alvorlig og bør ikke skade barnet ditt. Du kan behandle ham hjemme eller ringe legen hvis det blir verre.