Nakke linjer: årsaker, behandling og forebygging

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Nakke linjer eller nakke rynker er som enhver annen rynke du kan se rundt munnen, øynene, hender eller panne. Selv om rynker er en naturlig del av’aldring, kan noen faktorer som røyk eller # 8217; langvarig eksponering for ultrafiolett stråler (UV) bli verre.

En viss mengde rynker på nakken er uunngåelig. L’forlengelse av nakkelinjene og andre tegn på aldrende hud er delvis bestemt av Genetikk. Det er imidlertid produkter du kan prøve og livsstilsendringer du kan gjøre for å redusere utseendet deres;.

Fortsett å lese for å finne ut hva som forårsaker halslinjene og hva du kan gjøre for å få dem til å forsvinne.

solenergi eksponering

Nakken er en del av kroppen ofte glemt. Mens mange mennesker er grundig i # 8217; anvendelse av SPF på ansiktet, overser ofte nakken.

La nakken bli utsatt og ikke beskyttet mot solen, kan forårsake prematur rynker.

Genetikk

Genetikk spiller en viktig rolle på hvordan og når huden din vil vokse. Du kan imidlertid redusere tegnene på halslinjene fuktighetsgivende, ikke røyke og ha på seg solkremet.

Gjentatte bevegelser

Gjør en bevegelse igjen og igjen, for eksempel klemme øynene dine, vil du oversette til rynker. Vær oppmerksom på hvor ofte du ser på bunnen eller siden, som Gjentatte bevegelser kan forårsake nakkelinjer.

Slik reduserer og forhindrer nakkelinjer

Vær oppmerksom på hvordan du holder telefonen

Du har kanskje hørt om & # 8220; tekst nakke & # 8221;, som er en smerte eller en nakke ømhet forårsaket av titt på telefonen din. Visste du Denne repeterende bevegelsen Det kan også forårsake nakkelinjer?

Alle rynker er delvis forårsaket av gjentatte bevegelser. Det er derfor folk som røyker ofte rynker rundt munnen, for eksempel.

Den konstante bevegelsen for å se på telefonen kan forårsake nakkefoldet. Over tid blir disse foldet til permanente rynker.

Når du bruker telefonen, prøv å plassere den foran ansiktet ditt og se rett frem. Alle’Start kan virke litt og # 8216; rart, men denne modifikasjonen av livsstilen kan forhindre dannelsen av nakkelinjer.

Prøv vitamin C-serumet.

Vitamin C har antioksidantegenskaper som er gode for huden.

Noen studier Vis at vitamin kan faktisk invertere noen av skadene forårsaket av UV-stråler og andre miljøfaktorer inaktiverende frie radikaler. Reduksjonen av rynker i studien ble observert på 12 uker, så hold deg til serum i minst 3 måneder.

Bruk solkrem

TIL 2013 studie Han har vist at den vanlige bruken av solkremer kan senke tegnene på «8217; hud aldring. Bærer en SPF på minst 30 per dag og sørg for at du bruker på nytt minst hver 2-3 timer.

Ikke røyking

Røyking er en av de viktigste årsakene til å være for tidlig aldring. Tobakk røykskader kollagen og nikotin bringer til smale blodkar, noe som betyr at huden mottar mindre oksygen og vil se eldre og mer rynket.

TIL 2013 studie utført på identiske tvillinger funnet at de som røykt hadde mange flere rynker enn deres tvilling, røyker han ikke.

Selv om det for tiden røyk, a 2010 studio Han oppdaget at å stoppe røyking, huden vil forynge og virke yngre enn 13 år gammel.

Hvis du for øyeblikket er røyk, snakk med legen din til et program for å slutte å røyke for å hjelpe deg med å stoppe.

Påfør en retinoidkrem

Retinoider er avledet av vitamin A. Jeg er en av de mest studerte og berømte anti-aging ingrediensene. Noen produkter har en høyere retinol-prosentandel: 2% er den høyest tilgjengelige uten medisinsk resept.

Det er bedre å starte med en liten mengde noen få dager. Ellers, L’ingrediens kan forårsake ekstrem tørrhet og peeling. Med fem former av retinol å velge mellom, er det en god ide å snakke med legen din om den rette for deg.

Fuktighet

Mange husker å fukte ansiktet, men det er lett å glemme nakken. Noen fuktighetsgivende produkter er laget spesielt for nakken.

TIL 2015 Studio Han viste at en uspesifisert nakke krem ​​har en & # 8220; rask og kontinuerlig kapasitet & # 8221; å forbedre tegn på aldring & # 8220; selvoppfattet & # 8221; På nakken, inkludert rynker og subtile linjer.

Fuktighet i huden vil gjøre det virke mer kjøttfullt, slik at rynker er mindre synlige og kan også bidra til å forhindre dannelsen av fremtidige plater.

Se etter en fuktighetskrem som inneholder hyaluronsyre, som a 2014 Studio Funnet å få en & # 8220; statistisk signifikant fuktighetsgivende effekt & # 8221;. L’Hyaluronsyre er også tilgjengelig i et injiserbart fyllstoff den foreløpige forskningen har funnet effektive for å redusere horisontale nakkelinjer.

Fuktighetsgivende kremer opprettet spesielt for å sikte på nakken linjene inkluderer:

  • Neostrata Skin Active Triple Firming Cream Neck
  • Er klinisk neckerfektkompleks
  • Tarte maracuja nakkebehandling
  • Stivectin-TL Firming Neck Cream
  • Pure Biology Neck Firming Cream

Eksperimentere med patcher på nakken

På samme måte som stoffmasker for ansiktet, er det patcher og masker som du kan kjøpe spesielt for nakkelinjene.

Ikke c’det er mye vitenskap å si at de jobber, men anekdotisk, folk rapporterer at 8217; bruk av en nakkeplaster (som dette) forbedrer utseendet, hudens tekstur og reduserer # 8217 8217 ; aspekt av tynne linjer.

Mange av flekkene på markedet er laget av 100% silikon, som bidrar til å tiltrekke fuktigheten fra det nedre laget av huden, repullping således L’aspektet av eksisterende rynker.

Lage Botox injeksjoner

Flere og flere mennesker vender seg til Botox halskjede Som et middel til å bekjempe den normale aldring og rynker forbundet med teksten på nakken. Studier har vist det Botox har også muligheten til å lindre kronisk nakke smerte.

Botox er en type botulinumtoksininjeksjon. Fra et strengt kosmetisk synspunkt blokkerer Botox-handlinger de kjemiske signalene fra nerver som sier til musklene for å kontrakt, ifølge Mayo Clinic. Dette gjør huden jevnere.

Botox vil vare ca 3 eller 4 måneder, avhengig av noen faktorer, som L’alder og # 8217; hud elastisitet.

L & # 8217;

Nakke linjer og rynker er en vanlig del av’aldring. De er forårsaket delvis av tap av hudelasticitet og fra eksponering for UV-stråler over tid. Du kan også legge merke til for tidlig rynker som et resultat av å se på telefonen gjentatte ganger, røyking eller ikke bruke solkrem.

Det er mange fuktighetsgivende kremer på markedet som sies anekdotisk bidrar til å redusere nakkelinjene utseende. Botox og fyllstoff av hyaluronsyre er flere invasive prosedyrer som også midlertidig kan korrigere de tynne linjene midlertidig.