Spis med høyt blodtrykk: 9 mat og drikke å unngå

Høyt blodtrykk

Om lag 103 millioner amerikanske voksne har høyt blodtrykk (hypertensjon), ifølge American Heart Association. Hvis du har høyt blodtrykk, kan du gjøre det lavere blodtrykk spiser Sunn diett.

Et sunt kosthold understreker:

Mange mat og drikke kan hindre deg i å senke blodtrykket. Her er ni eksempler på ting å begrense eller unngå hvis du har høyt blodtrykk.

salt

Del på Pinterest

salt Og natrium er dårlig når det gjelder å holde Høyt blodtrykk Og hjertesykdom.

De 2015-2020 Kosttilskudd for amerikanere antyder at personer med høyt blodtrykk begrenser natriumens daglig rekruttering for bare 1500 milligram (mg). I følge Mayo Clinic, Den midterste amerikaneren spiser på ca 3.400 mg per dag, mer enn dobbelt så stor som kvantitet.

De Mat og Drug Administration Det sier at ca 75 prosent av natriumamerikanere spiser på en dag kommer fra bearbeidede matvarer og salt lagt til mat i restauranter og andre cateringøvelser. Det er ikke det de legger til bordet med en salt shaker.

Noen av de mest saltede pakket matene inkluderer:

  • spekemat
  • frossen pizza
  • Vegetabilsk juice
  • hermetisert suppe
  • Tomatprodukter i boks eller flaske

Spekemat

Del på Pinterest

Kjøttpålegg og maskinert lunsjer De kan være ekte bomber til natrium. Disse kjøttet er ofte krydret, krydret og bevart med salt.

En 2-unse del av noen spekemat Det kan inneholde 500 mg natrium eller mer. Hvis du har en tyngre hånd med kjøttpålegg, får du enda mer natrium. Legg til brødet, ost, Krydder og krydder pickleOg din enkle sandwich kan raskt bli en natriumfelle.

Frossen pizza

Del på Pinterest

Alle pizzaer kan være et dårlig valg for folk som ser på sitt natriuminntak. Kombinasjonen av ost, kjøttpålegg, tomatsaus og skorpe gir meget natrium. Den frosne pizzaen er spesielt farlig for personer med hypertensjon.

For å holde pizzaens smak en gang tilberedt, legger produsentene ofte veldig salt.

En del av en frossen ost eller Kjøtt og ost Pizza kan holde mer enn 700 mg natrium, noen ganger enda mer. Tykkere er skorpen og flere krydder du har, jo høyere natriumnivå.

pickle

Del på Pinterest

Bevaring av mat krever salt. Hindrer mat fra forfall og holder det spiselig lenger. Imidlertid kan salt også ta den mest uskyldige agurk og slå den til en natriumsponge.

Lengre grønnsakene er plassert i # 8217; boksing og bevaring av væsker, mer natrium kan samle seg. En’hele syltet lans kan inneholde så mye som 390 mg natrium. Imidlertid er redusert natriuminnholdsalternativer tilgjengelig.

Hermetisert supper

Del på Pinterest

De er enkle og enkle å forberede, spesielt når du har liten tid, eller du føler deg ikke bra. Imidlertid er hermetikkesupper rik på natrium. Buljonger og kjøttkraft i eske og pakket Det kan også være skadelig for blodtrykket.

Noen supper kan ha Nesten 900 mg natrium i en enkelt del, som er generelt 1/2 kopp.

Hvis du spiser hele kan, vil du ta mer enn 2000 mg natrium. Lav og redusert natriuminnholdsalternativer er tilgjengelige. A’bedre alternativet er å holde saltet under kontroll ved å forberede suppen med lav natriumrecept.

Tomatprodukter i boks eller flaske

Del på Pinterest

Regel, Tomatprodukter Med det tilsatte saltet er problematisk for personer med hypertensjon. De fleste hermetiserte tomatsauser, sauser for pasta og tomatjuicer er rike på natrium.

En 1/2 kopp del av klassisk marinara saus kan ha 400 mg natrium eller mer. En kopp tomatjuice kan nå mer enn 600 mg natrium.

Du kan ofte finne lave eller reduserte versjoner av natrium av alle disse artiklene. Hvis du ønsker å senke blodtrykket, velg disse alternativene eller friske tomater, som er rike på lycopen. Disse intelligente valgene har mange fordeler for hjertes helse.

Sukker

Del på Pinterest

Du vet sikkert allerede Overdreven sukker L’Rekruttering har vært knyttet til økte vektøkningssaker og fedme. Men du visste at en’høyt sukkerinntak er også koblet til # 8217; hypertensjon?

Sukker, spesielt sukkerholdige drikker, bidro til en økning i fedme Hos folk i alle aldre. L’Hypertensjon er mer vanlig i overvektige eller overvektige mennesker.

For tiden har Institutt for USAs landbruk ikke en anbefalt daglig grense for sukker.

De American Heart Association Anbefal kvinner å begrense sukkerinntaket på 6 ts, eller 24 gram, per dag. Menn skal være begrenset til 9 ts, eller 36 gram, en dag.

Kylling skinn og pakket mat

Del på Pinterest

Personer med hypertensjon bør reduseres mettet fett og unngå Trans. Elementer rik på mettet fett inkluderer:

Transfett er naturlig funnet i små mengder fett kjøtt og meieriprodukter. Imidlertid er de viktigste bidragsyterne for transfett pakket og tilberedt mat. Disse inneholder generelt også høye mengder sukker og andre lavfibre karbohydrater.

Transfett er opprettet i en prosess som kalles hydrogenering, hvor flytende oljer er infundert med luft for å produsere en solid olje. Hydrogenerte oljer øker holdbarheten og stabiliteten til pakket mat. Forskning & # 8211; Undersøkelser Viser at hjertesykdom blir verre når fett er erstattet med bearbeidede karbohydrater og sukker.

Konsumere for mange mettet fett og trans øker din LDL kolesterol (dårlig). LDL høye nivåer kan forverre høyt blodtrykk og kan muligens føre til utvikling av koronar hjertesykdom.

For å redusere disse risikoene, må du ikke øke sukkerinntaket. Bytt også dyr, mettet og transfett med vegetabilske fettstoffer, for eksempel:

alkohol

Del på Pinterest

Mengde fra liten til moderat av alkohol kan senke blodtrykket, men å drikke for mye alkohol kan øke den. Drikke også kan også øke risikoen for mange tumorer, Selv om du bare drikker av og til.

Sekund Mayo Clinic, Drikker mer enn tre drinker i en økt kan forårsake en midlertidig topp blodtrykk. Gjentatt forbruk kan føre til langsiktige blodtrykksproblemer.

L’Alkohol kan også forhindre at blodtrykksmedisiner du kan ta jobbe effektivt. Også alkoholen er rik på kalorier, det må metaboliseres av leveren og kan føre til en vektøkning. Hvis du er overvektig eller overvektig, er du mer sannsynlig å ha høyt blodtrykk.

Hvis du drikke for ofte eller Jeg trenger hjelp til å kutte, Snakk med legen din.

Intelligente matstrategier

Hvis du har blitt diagnostisert med høyt blodtrykk, kan noen intelligente matstrategier hjelpe deg med å forhindre topper av blodtrykk. De kan også redusere blodtrykket.

Gjør noen enkle utvekslinger, som å se etter alternativer med redusert natriuminnhold, uten natrium eller uten transfett, kan hjelpe deg med å redusere det du ikke trenger og finne bedre alternativer.

Fyll tallerkenen din med minst 50% frukt og grønnsaker. For svært få kalorier, gir de Kalium & # 8211; som kompenserer for effekten av natrium og # 8211; fiber, Antioksidanterog en serie andre næringsstoffer.

Dessuten, bete Og granateple juice har vist seg å redusere blodtrykket på grunn av Dell’høyt nitratinnhold. Du kan drikke dem regelmessig.

Det er viktig å huske at å spise med høyt blodtrykk betyr ikke privat. Det handler om å spise intelligent og ta sunne beslutninger for kroppen din.

De Dash diett (kosttilskudd til å stoppe hypertensjon) har vist seg å være effektiv for å redusere og håndtere høyt blodtrykk.

Denne terapeutiske kostholdet legger vekt på frukt og grønnsaker på hvert måltid. Inkluderer også Fiberrike matvarer Som valnøtter, bønner Og Helkorn.