Slik senker du aldring på mobilnivået med øvelsen

Videre, hvordan å forvandle enhver øvelse til en HIIT-trening.

En ny forskning har oppdaget at i tillegg til alle de andre helsemessige fordelene du allerede vet om’trening, kan også hjelpe med aldring.

Men ikke alle øvelsene er de samme, i hvert fall i henhold til en ny studie på # 8217; europeisk hjertejournal.

Ifølge denne studien bør du legge til styrke og trening med høy intensitetsintervaller (HIIT) til rutinen din. Disse øvelsene opprettholder hjertefrekvensen høy og kan holde cellene yngre lenger. Forskere har bestemt ved å måle strukturene ALLE’ender av kromosomer, notater som Telomeri.

Takket være eldre forskning, vet vi at våre telomerer begynner å redusere med alderen i alderen. Også eldre mennesker med lengre telomeres opplever ikke vaskulær aldring så fort som folk med kortere telomerer. Dette betyr at deres årer generelt er i bedre forhold og er mindre i fare for sykdommer som hjertesykdom og hjerneslag.

Studie detaljer

  • Studien fulgte 124 personer som trente i 45 minutter, tre ganger i uken, i 26 uker.
  • Deltakerne ble delt inn i fire grupper: den aerobiske gruppen (kontinuerlig slag), HIIT-konsernet (programmet på 4 × 4-intervaller), motstandsgruppen (åtte øvelser basert på maskinen) og kontrollgruppen (ingen trening).
  • På slutten av de 26 uker hadde de i kontroll- og motstandsgrupper ikke endringer i lengden på Telomeri. Men de i aerobic og HIIT-grupper så en økning & # 8220; Dual & # 8221; lengde.

Forskerne oppdaget også at folk i Aerobic og HIIT-grupper har opplevd flere telomeraseaktiviteter. Dette er prosessen som forårsaket forlengelsen av deres kromosomer.

Det er verdt å merke seg forskjellige ting om denne studien:

  • Det måler ikke respiratoriske fordelene, som er det som gjør at du ikke føler deg pusten når du går opp en trapper rampe.
  • Lengden på telomerer er ikke den eneste faktoren som forklarer aldring.

Også, det ville ikke være eksakt å si at det bare er aerob eller hit øvelsen for å forårsake denne endringen i sunne aldringsfaktorer. Disse øvelsene bidrar til å spille en rolle i å stimulere nitrogenprotoksid, som bidrar til å holde mitokondriene sunne og opprettholde mekanismene for å kjempe eller flykte i kroppen.

Selv om studien ikke har funnet anti-aging fordeler fra’motstandstrening, betyr dette ikke at det ikke er noen fordeler i vektløfting. Aldring, kroppen din vil ha en redusert muskelmasse. Dette kan øke risikoen for:

  • faller
  • frakturer
  • Redusert funksjon
  • L’osteoporose
  • død

Hvis noe, vurder denne studien som en påminnelse om å opprettholde en balansert tilnærming til # 8217; trening. Prøv en blanding av aerobic og motstand: Kjør tirsdag og øker vekter på torsdag.

Start din respektive telomeri rutine når som helst

Hvis du aldri har vært en gym fan, er aerobic og hit treningsøkter en fin måte å komme i gang. Tross alt så studien en vekst i vilkårene for middelaldrende deltakere telomeres selv uten treningsbakgrunn. Tips: Nesten alle treningsøkter kan bli HIIT-trening bare ved å skape intensitetsintervaller.

Aerobic treningsøkter hit versjon svømming raskt svømmer for 200 meter og hvile i 1 minutt jogging høyt knær i 30 sekunder, hvile for 10 lav-effekt kardio rutiner Reve repetisjoner i 30 sekunder, hvile i 1 minutt elliptisk rask pedal i 30 sekunder, så brems ned til 2-4 minutter4 × 4 (fire øvelser, fire runder)

HIIT gir korte perioder med intens drift etterfulgt av en periode med gjenoppretting eller enklere. Seven-minutters hit treningsøkter er vanlige, selv om du bør utføre øvelsen basert på kroppens behov og evner.

Som du føler deg mer komfortabel med trening, konsentrert på konstruksjonen av musklene med vekter eller # 8217; motstandsøkt.

Emily GADD er en forfatter og utgiver som bor i San Francisco. Tilbring sin fritid å lytte til musikk, se på filmer, kaste bort livet på Internett og gå til konsertene.