Alternative behandlinger for schizofreni

Beskrivelse

Schizofreni er en kronisk hjernesykdom. Det kan forårsake mange symptomer, inkludert:

  • hallusinasjoner
  • paranoia
  • Ruptur fra virkeligheten
  • Aktivitetsplate eller redusert evne til å uttrykke følelser

Behandlingen inkluderer vanligvis antipsykotiske stoffer. Det kan også inkludere gruppe eller individuell terapi, psykutdannelse og rehabilitering. Behandlinger av komplementær og alternativ medisin (CAM) er A’annet alternativ som folk elsker å utforske.

Vilkår / # 8220; komplementær & # 8221; og & # 8220; alternativ & # 8221; De brukes ofte utveksling. Men disse ordene beskriver faktisk to forskjellige typer behandling. Begrepet & # 8220; komplementær & # 8221; refererer til un-hovedbehandlinger som brukes sammen med tradisjonelle behandlinger. En behandling & # 8220; alternativ & # 8221; Det er når FNs tradisjonelle tilnærminger brukes i stedet for tradisjonell medisin.

Narkotika er viktige i ledelsen av schizofreni. Komplementære behandlinger bør ikke erstatte legeens omsorg. Snakk med legen din før du bruker en hvilken som helst CAM-behandling for å se om det er trygt.

Vitamin behandling

Ifølge den ikke-profittgruppen Mat til hjernen, Personer med schizofreni har ofte lavt blodnivå av folsyre eller vitamin B9. L’Inntak av folsyre kosttilskudd kan bidra til å redusere symptomene. Ved 2014 Forskning gjennomgang bemerker at enda andre B-vitaminer, inkludert B12 og B6 vitaminer, kan være nyttige. Flere studier har brukt en kombinasjon av disse vitaminene.

Forskningsanmeldelse undersøkte også noen små studier som tyder på vitaminer C og og kan være nyttig. Men revisjonen konkluderte med at videre forskning er nødvendig. Noen studier har koblet mangelen på vitamin D, spesielt alle’begynnelsen av livet, med schizofreni. Det er ikke klart hvis folket han allerede har blitt diagnostisert, drar nytte av # 8217; å ta vitamin.

Fiskeolje kosttilskudd

L’Fiskolje er en rik kilde til omega-3 fettsyrer. Disse næringsstoffene er kjent for å redusere kroppens betennelse. L’Betennelse kan spille en rolle i mange psykiske sykdommer, inkludert schizofreni. I en studere involverer 81 unge menn med høy risiko for schizofreni, de som antok at fiskeolje kosttilskudd var mindre sannsynlig å utvikle tilstanden. Resultatene er lovende, men videre forskning er nødvendig.

Det er ikke klart om fiskeolje kosttilskudd forbedre symptomene hos personer som allerede har blitt diagnostisert med schizofreni. Men det kan være andre fordeler. Forbedringen av hjertesykdom er en av disse. For eksempel, filen National Alliance på psykisk sykdom Se på at folk med schizofreni er i størst risiko for metabolsk syndrom. Dette øker i sin tur risikoen for hjertesykdom. Noen mennesker kan bestemme seg for å prøve omega-3 fettsyrer bare for hjertehelsemessige fordeler.

Glycin

Glycin er et konstitutive element i proteinet eller en aminosyre. Fungerer med glutamin, som hjelper i hjernens funksjon. Noen utdanning De fant at høye doser glycin kan øke effektiviteten av antipsykotiske legemidler som brukes til å behandle schizofreni. Men det er unntak. Glycin kan faktisk redusere effektiviteten av clozapinet stoffet.

Glycin kan også redusere negative symptomer på schizofreni, for eksempel L’flat hengivenhet eller depresjon. Videre forskning er nødvendig for å bestemme de potensielle fordelene med glycin.

Diett management

Det ble oppdaget at en glutenfri diett reduserer symptomene på schizofreni i noen utdanning. Imidlertid ble fordelene bare opprettet i en bestemt undergruppe av mennesker. Gluten er en komponent av noen korn, spesielt kornet. Forskning & # 8211; Undersøkelser Selv på ketogene dietter viste lovende resultater. Et ketogent kosthold er en diett rik på fett og dårlig karbohydrater som også inkluderer høyprotein matvarer. Men endringer i kostholdet gjør ikke alltid forskjellen for folk med schizofreni. Videre forskning er nødvendig for å avgjøre om det er et forhold mellom kosthold og schizofreni.

Snakker alltid med legen din før du gjør viktige endringer i kostholdet ditt. En diettendring bør ikke brukes til å erstatte legemidler.

Ta bort

Hvis du lider av schizofreni, kan komplementære og alternative behandlinger være et alternativ for deg. Men det er viktig å snakke med legen din før du prøver nye behandlinger. Vitaminer og naturlige kosttilskudd kan forstyrre noen rusmidler. Noen alternative behandlinger er ikke basert på solide tester. De kan også være farlige. Pass på at du spør legen din om sikkerheten til enhver ny behandling du vurderer.