Sleep Clean: Det er den nye, rene spisestuen?

I dag er det ikke nok å gi opp sukker, på drinker Dell’happy hour og favorittpakket mat i helse navn. Ren søvn er den nye, rene spisningen, i hvert fall ifølge søvnguruer Gwyneth Paltrow Og Arianna Huffington.

I de siste ti årene har måten vi tenker på søvn helt forandret. Mangel på søvn en gang var et tegn på ære og produktivitet. Men nå har det blitt en sosialt skammelig uttalelse som du ikke tar vare på deg selv. Akkurat som om vi tillater oss fra brownies biter, måten vi sover, er plutselig åpen for dømmekraft og uønsket råd.

Vi vet alle at mangel på søvn forårsaker kaos på kroppen vår, ytelse og evne til å tenke og er knyttet til kroniske sykdommer som depresjon, hjertesykdom og diabetes.

Men tydeligvis ga vi ikke engang vår elskede tid på Netflix eller begynte å slukke under våre skrivebord for en rask lur. Mer enn 25 prosent av amerikanerne regelmessig ikke sov nok og tre fjerdedeler av oss har ofte problemer med å sovne.

Paltrow, en av de største tilhengerne av ren spising, diskuterer regelmessig på nettstedet hans, Goop. Han sier at ren søvn er enda viktigere enn rent å spise. Kanskje for en god grunn. Sover nok er en grunnleggende komponent for god helse. Men dette er virkelig den neste store helsetrenden? Her er sannheten.

Så, så’er akkurat ren søvn?

Ren sovende har ingenting å gjøre med en dusj før du går til sengs eller med ferske vaskerom (og sier seg selv om det, det er ikke engang hva du synes det er). I stedet er det vaner og atferd som kan forbedre søvnkvaliteten og hjelpe deg med å føle deg bedre hvile.

Ideer på basen av ren søvn er absolutt ikke nye. Sleeping Clean er faktisk bare en ny term for & # 8220; søvn hygiene & # 8221; Og det følger de fleste av rådene vi har hørt mer og oftere, og at vi generelt fortsetter å ignorere.

Slik sover du?

Akkurat som ren spising, er ren søvn åpen all’tolkning. Paltrow har sitt regime og hans forslag, men i virkeligheten er det enkle vaner å forbedre søvn, som å holde seg borte fra skjermer for en’nå før du går i seng og sover i et helt mørkt rom. Her er COS’andre er viktig:

Sov nok: The National Sleep Foundation anbefaler at voksne sover fra syv til ni timer per natt, men Gwynnie skyter for 10.

Spis ren, sove ren: Før du utveksler kål smoothies med en enklere måte for maksimal skjønnhet og helse, bør du vite hva du skal sove rent, i det minste som det ser Paltrow, inkluderer ren å spise som en av hovedprinsippene. I sin nye bok, & # 8220; Goop Clean Beauty & # 8221; Goop Publishers anbefaler å helt eliminere sukker, alkohol, ettermiddag og kveld koffein og sen kveld snacks, alt i navnet på en bedre søvn.

Ingen pisolini: de foreslår også å våkne opp og sove i synkronisering med solen og ta bare en lur hvis du allerede sover godt. Det er ikke tillatt å døse hvis du ofte har problemer med å sovne.

Opprett dine ritualer: Paltrow er flott i søvnritualer. Fra å ta et bad for å nyte en massasje ved foten på tre minutter før han går i seng, planla han L’hele kvelden. (Fordi du går til sengs på egen hånd, var det ikke helt vanskelig, nå kan du legge til spabehandlinger til din nattlige jonglering for å vaske oppvasken, sette barna til sengs og til slutt gjenopprette arbeids-e-postene.)

Gå frakoblet: Paltrow antyder deaktivering av Wi-Fi om natten og legg telefonen i flymodus.

Hva er virkelig problemet med kobberpute?

Selv om det ikke er et grunnleggende prinsipp om ren søvn, anbefaler Paltrow putecaser kobber infused å sove seriøst og forhindre rynker. Men du kan spare $ 60. Ikke c’det er fortsatt et avgjørende søk på fordelene med disse putevarene utenfor noen veldig små utdanning. Du kan ha lykke til Sov på baksiden Og aldri gjøre en’ansiktsuttrykk.

Bunnlinjen

Du har rett til å være litt & # 8216; skeptisk på en metode godkjent av # 8217; noens selskap som også selger vaginale vekter basert på jadeegg. Men hør Paltrow: Sleep Good har gode råd.

Det er ikke en hemmelighet av disse tider at en nattrutine kan hjelpe deg med å sove bedre, men faktisk legge til side tid og holde det er alt A & # 8217;. Du kan ikke sette en timer for fotmassasje, men i det minste gå til sengs og våkne samtidig hver dag er et godt utgangspunkt.

Selv om vi alle må innrømme det, har teknologien vår stor innvirkning på vår søvn. Hvis den kalde kalkunen er for mye, kan du bestille din vilje for et par dager i uken eller for nettene før en god presentasjon. Du vil være bedre minst en del av uken, og du vil ikke gå glipp av & # 8220; The Walking Dead & # 8221;.

Hva du spiser, påvirker også søvn. Drikker som inneholder koffein og mat som kaffe og noen sjokolade og alkohol kan forstyrre søvn. En lettere middag kan også gjøre det lettere å sove. Men dette betyr ikke at du nødvendigvis må følge det strenge kostholdet til Paltrow.

Før utmattende og kjøp av den nyeste metallinfuset pute, prøv å drikke en eller to glass D’vann om morgenen for å rehydrere huden og kroppen i stedet.

Og for å få de beste resultatene, ikke glem å fortelle verden som #sleptclean.