5 vegetabilsk-baserte matvarer for å hjelpe deg med å utvikle magert muskelmasse

Selv om det alltid har vært en lidenskapelig trening, er min personlige favorittaktivitet vekter. For meg er ingenting sammenlignbart med følelsen av å være i stand til å heve noe som du ikke kunne før.

Da jeg passerte for første gang til et vegetabilsk-basert diett, hadde jeg tvil om at plantebaserte matvarer ville vært tilstrekkelig til å støtte mengden trening jeg gjør, spesielt når det gjelder å bygge magert muskelmasse.

All’Start var jeg skeptisk, men etter litt & # 8216; Jeg oppdaget at det ikke er så vanskelig å sette sammen måltidene som ikke bare hjalp meg med å bygge muskler, men de hjalp meg med å gjenopprette raskere og flere nivåer energi.

Kort sagt, L’plantebasert kraft er ekstremt kompatibel med trening, som jeg diskuterte før. Alt du trenger er en PO & # 8216; av utdanning og tenkning ut av diagrammene for å maksimere fordelene sine.

Og her kan jeg hjelpe til med å tilby litt inspirasjon.

At du er ny på treningsstudioet eller en ekspert idrettsutøver, hvis du prøver å adoptere en vegetabilsk-basert diett, men du er bekymret for muskelmasse, jeg har din dekning.

Nedenfor er fem av mine favoritt vegetabilske matvarer som kan hjelpe til med å gjenopprette og bygge magert muskelmasse.

Poteter

Det er viktig å holde kaloribehovet i tankene når du spiser for vekst og muskelutvinning. Potetene er et perfekt alternativ for dette. De er rike på karbohydrater, som gir en kilde til energi som trengs.

Jeg elsker søte poteter spesielt fordi de er satrende, søtsaker og rik på antioksidanter. Enhver potet du velger, jeg foreslår at du spiser det før / # 8217; treningsøkt for energi eller etter gjenopprettingsøkten.

Prøve:

 • En potet lastet med bønner, mais og saus
 • A’potetsalat med grønnsaker og sennep (Hopp over majones!)

Belgfrukter

Legumene er A & # 8217, utmerket kilde til jern og protein. Prøv å konsumere dem etter treningen for å rekonstruere karbohydratreserver og gi en kilde til protein for å fremme muskelvekst.

Deres høye fiberinnhold hjelper næringsopptaket, siden fiberen er forbundet med vedlikehold av sunne tarmbakterier, som fremmer optimal fordøyelse. Dette maksimerer næringsverdien av maten du spiser.

C’Det er også en stor familie av bønner og linser å velge mellom. De kan brukes i en rekke forskjellige retter, så du vil sikkert finne en smak og et måltid du liker.

Prøve:

 • En suppe av røde linser for å matche til måltidet etter treningen
 • En bønne burrito, inkludert en kilde til hele korn (tenk på quinoa eller stavet)

Integrert frokostblandinger

Integrale korn er sunne karbohydrater for hjertet, noe som gjør dem allerede en seier i boken min. De inneholder også proteiner og noen kilder er rike på antioksidanter.

Hele planter har ofte flere fordeler og integrerte kornblandinger er et perfekt eksempel. Konsulent før’Trening for A & # 8217, utmerket energikilde.

Prøve:

 • Integrale havre med blåbær
 • Integral toast med avokado

Valnøtter og frø

Valnøtter og frø er rike på protein og kalorisk tett. Bare en palmen av valnøtter, for eksempel, har mer eller mindre 5 gram protein. Hvis du ønsker å legge til en enkel kilde til kalorier til kostholdet ditt, er valnøtter og frø som skal gjøre det.

Fett i valnøtter og frø øker også liposoluble vitaminmuttere absorpsjon på, D, K og, så det er fordelaktig å inkludere dem i et måltid rik på næringsstoffer.

Prøve:

 • Pistasjenøtter hoppet over i salat
 • Almond smør belagt på integrert toast

Rister

Selv om dette er mer et måltid eller en matbit som en bestemt mat, virket det for meg at smoothies fortsatt fortjente en omtale. Etter min mening er Mania of Smoothies i Health World godt grunnlagt. Smoothies er utrolig allsidige og gir en ernæringsmessig knyttneve. Og de riktige komponentene gjør det til det perfekte forhåndsaktivitetsalternativet.

Forslag til forberedelse av smoothies:

 • Start med en grønn bladbase. Vil være Øke produksjonen av nitrogenoksid, som forbedrer blodstrømmen (L’utvidet nitrogenoksid eller åpner blodkar).
 • Legg til bær fordi de er rike på antioksidanter, utvider livsstil Dell’nitrogenoksid.
 • Legg linfrø eller hampfrø for å inkludere en kilde til fett og proteiner.
 • Legg til en annen type frukt for søthet og karbohydrater som trengs for energi;.
 • Inkludere l’tørr havre for en ekstra kostnad for fiber.
 • Til slutt, inkludere vegetabilsk melk eller vann.
  • Hedgehog kål, jordbær, mango, havre, linfrø, kokosnøtt vann
  • Spinat, ananas, blåbær, hampfrø, mandelmelk

Prøv disse kombinasjonsboksen:

Vegetabilske-baserte alternativer for å bidra til å bygge muskler er uendelige

Som du kan se, er det uendelige vegetabilske alternativer for å maksimere treningen din og bygge muskler. Husk at nøkkelen til å bygge muskler er øvelsen. Pass på at dietten din holder deg sterk og energisk og bruker nok kalorier for å opprettholde muskelveksten.

Sara Zayed startet Posifitivy Instagram i 2015. Mens du arbeider på heltid som ingeniør etter eksamen, mottok Zayed vegetabilsk-basert ernæringsbeviset fra Cornell University og ble en sertifisert ACSM personlig trener. Han dro fra sitt arbeid for å jobbe for Ethos Health, et Lifestyle Medical Office, som en lege skriver i Long Valley, NJ, og som nå går på fakultetet for medisin. Han løp til åtte halv maraton, en komplett maraton og tror fast på kraften i integrert mat, vegetabilsk ernæring og livsstilsendringer. Du kan også finne den på Facebook og abonner på henne blogg.