Skjegg vekst: raskere og tykkere

Beskrivelse

Venter på at skjegget vokser, ser mye ut som å se gresset som vokser. Dette kan være frustrerende hvis du prøver å gjøre et tykt skjegg vokse.

Mer ung, mer tid du kan ta for å nå skjeggmålene dine. Hårene på menns ansikt begynner å komme inn i puberteten. Mange menn vil vise frem l’begynnelsen av mustache og noen kvist av hår på haken år før resten av skjegget begynner å dukke opp.

Noen menn ser deres fulle skjegg ankommer når de er 18 eller 19 år gamle. Andre kan fortsette å ha vekstområder spredt opp til halvparten av ventilasjonene og til og med senere.

Noen menn kan aldri få skjegget av sine drømmer. Genetikk og hormoner spiller en viktig rolle i å bestemme hvor raskt og helt skjegget ditt vil vokse på slutten. Selv helse og livsvaner kan spille en rolle.

Ansiktshårveksten er i stor grad presset av testosteron, et hormon. Testosteronnivåer kan variere. For menn i alderen mellom 19 og 38, er det normale intervallet Fra 264 til 916 Nanogrammer av Deciliter (NG / DL). Dette representerer ca. 3. til 98 prosent for testosteron.

Å ha et lavt nivå av testosteron kan negativt påvirke skjeggveksten. For menn med klinisk Lav testosteronnivå, L’integrator integratori under tilsyn av en lege kan bidra til å øke veksten av skjegget. Hvis testosteronet ditt er i det normale området, er det mest sannsynlig L’integrere inntaket vil ikke hjelpe.

Du kan også være genetisk forhåndsbestemt for et skarpt skjegg, selv om testosteronet ditt er normalt. Dette skyldes i stor grad genetiske variasjoner, etnisiteter og arv.

Husk at arve gener fra begge foreldrene. Din fars skjegg kan indikere hvordan din vil være, men det samme kan være den for din mors bestefar.

Fullheten av skjeggveksten kan også påvirkes av testosteron. C’Noen tester Den lineære hårveksten, eller hastigheten som skjegg vokser, bestemmes av mengden av dihydrotestosteron (DHT) produsert.

DHT er et testosteron biprodukt, aktivert av et enzym i sebaceous kjertlene i hårfollikkelen. Skjegg vekst priser kan variere sterkt. Når din skjeggvekstmodell er blitt fullstendig etablert, kan du merke at skjegget ditt vokser om 1/2 tommer i måneden.

Forslag til skjeggvekst

Din generelle helse påvirker alt, inkludert skjegget ditt. Du kan ikke endre genetikken, men det er livsvaner som kan gjøre deg sunnere og hjelpe deg med å få et fyldigere skjegg raskere.

Trening

L’Øvelse forbedrer blodstrømmen, noe som bidrar til å stimulere veksten av hårfollikelen. Til og med øvelser som vektløfting og # 8217; styrketrening kan midlertidig øke testosteron. Prøv å variere treningsøkter du spiller og # 8217; nå av dagen når du gjør dem. Testosteronnivåer naturlig flytende hos unge menn i løpet av dagen, med topper om morgenen og faller om ettermiddagen.

Kosthold

God mat som følge av et sunt og balansert kosthold kan dra nytte av skjegg og kropp. Det er viktig å holde kroppsmasseindeksen i det normale området siden da L’fedme kan senke testosteron.

Noen næringsstoffer, som sink, Det kan også være nyttig for testosteronnivåer. Et sunt kosthold vil ikke avbryte genetikken, men det kan hjelpe ditt eksisterende hår til å bli sunnere og skinnende. Inkluderer følgende:

Vitaminer og kosttilskudd for skjeggvekst

Mange kosttilskudd er spesielt rettet mot skjeggvekst. Når det gjelder dietten, er det ingen mirakuløs omsorg som kan avbryte arven.

Hvis du ikke klarer å få alle næringsstoffene du trenger gjennom kostholdet, ta et supplement eller et multivitamin komplett med jern og sink kan være like nyttig.

søvn

Søvn er viktig For optimal generell helse. Det kan også være nyttig for skjeggvekst.

Testosteron i systemet ditt er hovedsakelig utgitt under søvn. Ikke nok hvile, Søvnapnéog fragmentert søvn kan påvirke denne prosessen negativt.

TIL Liten studio Det fant at daglige søvnrestriksjon reduserte testosteronnivået i friske unge menn. En annen studie fant Testosteron nivåer topp rundt alle’begynnelsen av den første Rem sove Sykle og bli på det nivået til du våkner opp.

Vaske og fuktighetsgivende

Holde huden ren og fuktig og skjegg kan ha en positiv effekt på’ser skjegg.

Hold porene åpne exfoliant ditt ansikt. Dette vil bidra til å fjerne døde hudceller og rusk rundt hver hårfollikkel. Det vil også bidra til å redusere Ingrown Hairs å skje under skjegget ditt.

Balms uten skylling designet spesielt for et skjegg kan hjelpe til med å mate hår, holde dem myke og hydrert. Dette vil eliminere skjegg flass Og gjør ditt tykkeste skjegget ditt. Du kan oppleve kremer, oljer og lotioner å se hvilke som er best for deg hudtype og skjegg.

Myten om barbering

Barbering skjegget er nyttig for å gjøre det ensartet og rent. Barbering gjør imidlertid ingen skjegghår vokse raskere. Tykkes det heller ikke.

Lysere vekstvekst

Hold skjegget rent og hydrert gjør at det ser mer tykt ut. Det er imidlertid ikke noe spesifikt regime som har blitt vitenskapelig forsøkt å tykke skjegghåret. Aneekdotiske tester indikerer det Olje d’oliven Og avokado olje Som potensielle fortykningsmidler for skjegget.

Det er imidlertid mulig at disse rike fuktighetsgivende kremer på samme måte som balsammen uten å skylle, holde de hårløse hårene matet, noe som gjør dem ser mer tykke og tykke ut.

Minoxidil (Rogaine) Det er et produkt som er utformet for å stimulere hårveksten på hodebunnen. Selv om det også kan fungere på ansiktet, er det ikke antatt å bli brukt til dette formålet. Kan ikke engang være praktisk å bruke på denne måten, siden det må forbli på huden i omtrent fire timer om gangen.

Ta bort

Hastigheten som skjegget ditt vil vokse, så vel som dens fylde, er i stor grad bestemt av genetikk. Testosteron og DHT spiller også en viktig rolle.

Sunt opphold gjennom kosthold og # 8217; trening kan også hjelpe skjegget til å være sunnere. Selv nok sove og opprettholde god hygiene kan hjelpe.