Risiko årsaker og faktorer for ADHD

Hvilke faktorer bidrar til # 8217; ADHD?

Underskuddsforstyrrelsen av oppmerksomhet og hyperaktivitet (ADHD) er en neurocomportational lidelse. Det vil si at ADHD påvirker måten som en persons hjerne behandler informasjon. Påvirker følgelig atferd.

Om 5 prosent Barn i USA har L’ADHD i henhold til sentrene for sykdomskontroll og forebygging (CDC).

Den eksakte årsaken til denne tilstanden er ukjent. Forskere mener at genetikk, ernæring, problemene i sentralnervesystemet under utvikling og andre faktorer spiller en betydelig rolle i henhold til Mayo Clinic.

Gener og adhd

Det er åpenbare bevis på at en persons gener påvirker ADHD. Forskere har oppdaget at ADHD er tilstede i familier i Twin og familiestudier. Det ble oppdaget som påvirker de nære slektningene til mennesker med ADHD. Du og dine brødre er mer sannsynlig å ha L’ADHD hvis din mor eller far CE L & # 8217, de har.

Ingen har ennå ikke vært i stand til å finne ut nøyaktig hvilke gener påvirker ADHD. Mange utdanning De undersøkte om det er en forbindelse mellom ADHD og DRD4-genet. Foreløpig forskning indikerer at dette genet påvirker dopaminreseptorer i hjernen. Noen mennesker med ADHD har en variasjon av dette genet. Dette har brakt mange eksperter til å tro at det kan spille en rolle i utviklingen av tilstanden. Sannsynligvis C’Det er mer enn et gen som er ansvarlig for # 8217; ADHD.

Det er viktig å merke seg at ADHDs & # 8217 er blitt diagnostisert hos personer som ikke har en familiehistorie av tilstanden. Selv L’en persons miljø og en kombinasjon av andre faktorer kan påvirke utviklingen eller mindre av denne lidelsen.

Nevrotoksiner knyttet til # 8217; ADHD

Mange forskere mener at det kan være en sammenheng mellom L & 8217; ADHD og noen vanlige nevrotoksiske kjemikalier, spesielt bly og noen plantevernmidler. L’bly eksponering hos barn kan påvirke Utdanningsnivået nådd. Er også potensielt forbundet med Uoppmerksomhet, hyperaktivitet og impulsivitet.

Det kan også være L’eksponering for organofosfatpesticider Være koblet til ADHD. Disse plantevernmidler er kjemiske stoffer som strøffet på enger og landbruksprodukter. Organofosfater Potensielt negative effekter på den nevrologiske utviklingen av barn i henhold til 2016 studio.

Ernæring og symptomer på ADHD

Det er ingen konkret bevis på at fargestoffer og mat konserveringsmidler kan forårsake hyperaktivitet til noen barn i henhold til Mayo Clinic. Matvarer med kunstige fargestoffer inkluderer de fleste av de behandlede og pakkede snacksene. Natriumbenzoat konserveringsmiddel er plassert i frukt paier, syltetøy, brus og krydder. Forskere har ikke bestemt seg om disse ingrediensene påvirker ADHD.

Røyking og alkoholforbruk under graviditet

Kanskje det sterkeste båndet mellom miljøet og miljøet og ADHD oppstår før barnets fødsel. L’Prenatal eksponering for røyking er forbundet med barns atferd med ADHD i henhold til CDC.

Barn som har blitt utsatt for alkohol og narkotika mens de var i mors livmor, er de mer sannsynlig å ha den andre ADHD på 2012 studie.

Vanlige myter: Hva forårsaker ikke L’ADHD

Det er mange myter om hva som forårsaker l’ADHD. Forskning har ikke funnet bevis på at ADHD er forårsaket av:

  • Konsumere store mengder sukker
  • ser på TV
  • spille videospill
  • fattigdom
  • knappe foreldre

Disse faktorene kan potensielt forringe symptomene på’ADHD. Ingen av disse faktorene har vist seg å direkte forårsake ADHD;.

Tilleggsinformasjon: 7 Tegn på ADHD »