Rosevann for øynene: Fordeler, forholdsregler og hvordan du bruker den

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

L’Rose vann er en parfymert vann som produseres av nedsenking av rosenblad i kokende vann. Væsken kan brukes som parfyme eller til matlaging. Det har også medisinske egenskaper.

Noen bruker rose vann til å berolige irritert hud, lindre depresjon og forbedre fordøyelsesproblemer, selv om ytterligere søk er nødvendig for å bekrefte effekten.

Det er imidlertid en fil 2011 Review som rapporterer effektiviteten av rosenvannet i behandlingen av forhold som slår øyne.

Fortsett å lese Finn ut mer om fordelene med rosevann for dine øyne og måter å bruke dette middelet på.

Fordelene med’rose vann for øynene

At du har tretthet i øynene til datamaskinen, allergier i øynene eller en annen tilstand, er rosevannet et naturlig middel som kan fungere.

Her er en titt på forholdene og symptomene som kan forbedre med rosevann.

Konjunktivitt

L’Rose vann har antiinflammatoriske egenskaper, så det kan bidra til å lindre symptomer på inflammatoriske lidelser i øynene som konjunktivitt.

Også kjent som et rosa øye, er konjunktivitt en’Betennelse eller A’Conjunctiva infeksjon. Dette er den gjennomsiktige membranen som dekker øyelokkene og dekker den hvite delen av okularpæren. De små blodkarene i konjunktivet er betent, og produserer et rødaktig eller roséøye.

Den konjunktivitt kan skyldes allergi, bakterier eller virus. Kan spre seg lett fra person til person. Symptomer inkludert øye rødhet, rive og kløe.

Xerosis Conjunctival

Denne tilstanden forårsaker tørr membraner tørrhet, ofte på grunn av en vitamin A-mangel. Korreksjon av mangel kan forbedre symptomene, sammen med rosevannbruk til naturlig å redusere tørrhet og irritasjon.

Akutt dacryocistitt

L’Rosevann har også anti-smittsomme egenskaper, noe som gjør det til et effektivt middel for akutt dacriocytitt.

Dette er A’infeksjon i tåreposer. Det kan forårsake betennelse, rødhet og hevelse.

Noen bruker anti-inflammatoriske stoffer, antibiotika og en varm pakke for å behandle denne tilstanden. L’Rosevann kan også redusere betennelsen og lindre symptomene.

Pinguekola og Pterigium

Peingcola og Pterigium refererer til vekst på konjunktiva.

Med Peingcola er en gul protruder utviklet på siden av # 8217; øye i nærheten av nesen. Den består av proteiner, fett og fotball.

Pterigium, D & # 8217, en annen del, er veksten av kjøttfulle stoff. Veksten starter i liten, men kan gradvis øke og dekke hornhinnen.

Øynene og øynenees tørrhet og støv er årsakene til begge forholdene. L’Rose vann kan bidra til å forhindre tørrhet i øynene og rydde opp øynene fra støv, noe som reduserer sannsynligheten for å utvikle disse forholdene.

Grå stær

Katarakten forårsaker en gradvis bygning av krystallinsk, noe som resulterer i endring av den uskarpevisningen.

Denne tilstanden kan kreve kirurgi for å forbedre synspunktene. Under de første stadiene av en katarakt kan imidlertid selvomsorgstiltak reduseres utviklingen av sykdommen, noe som reduserer øyet sløret og tørrheten.

Du kan bruke rosevannet i øyet for å hindre denne tørrheten.

En mulig årsak til en katarakt er den intraokulære betennelsen, så regelmessig påføres rosevann i øynene, kan forhindre dannelsen av en katarakt.

Det er bivirkninger eller forholdsregler?

L’Rosevann er ikke konstruert for å være en eksklusiv behandling for noen av øyevilkårene som er nevnt ovenfor.

Kontakt lege og del med dem så’andre du vil legge til i behandlingsplanen. Selv om rosevann er et naturlig øyehjelp, er bivirkninger mulig.

Hvis du aldri har brukt rosenvann, prøv en liten prøve av væsken på armen før du bruker det på øynene. Kontroller tegnene på en allergisk reaksjon.

Tegn på en reaksjon inkluderer brenning, rødhet eller hud kløe. Hvis huden din er følsom for rosevannet, må du ikke bruke det på øynene.

Hvis det gjelder rosevannet på øynene og brennende, rødhet eller brenning, avbryter bruken og konsulter en lege.

Slik bruker du L’rose vann for øynene

Her er et par enkle måter å bruke rosevannet til øyeomsorg:

Vask øynene dine

Mens du renser ansiktet ditt om morgenen eller om kvelden, kan du fullføre rutinen med et øyevask alt «8217; rose vann. Følg produsentens anvisninger for søknaden.

Med en dropper

Ved øye tørrhet, okularinfeksjon eller øyebetennelse, bruk rosevann på’interessert øye med en dropper.

En dropper er nyttig selv når det er nødvendig å skylle pulverpartiklene fra øynene.

Legg til en eller to dråper rose vann alle’slå øye. Hvis du fjerner støvpartikler, gni øynene forsiktig i et par sekunder, og skyll dem.

Hvis du bruker roser vann for å redusere rødhet eller # 8217; betennelse, sitte med øynene stengt i et par minutter etter bruk av dråper.

Med en bomullspute

L’Effektiviteten har ikke blitt demonstrert, men noen bruker denne metoden for påføring av roser for å gjenopplive slitne øyne og redusere mørke sirkler.

For å prøve deg selv, senk en bomullspute eller en bomullspute i # 8217; rosevann, så legg bomullet på øynene lukket i ca 20 minutter.

Hvor finner du rosevann

Du bør kjøpe rosevann i organiske og naturlige matbutikker. Eller fra en’se på disse produktene som er tilgjengelige online.

L & # 8217;

Røde, tørkede og pruriginøse øyne kan gjøre det vanskelig å jobbe eller se, men naturlige rettsmidler som rosevannet kan forbedre symptomene.

Mens rosevannet kan være til nytte for øynene, er det ikke egnet for alle eller på alle forhold. Kontakt lege dersom du utvikler en reaksjoner alt «8217; rose vann eller hvis symptomene i øynene ikke forbedrer eller blir verre under bruken av løsningen.