Populære dietter gjennom årene: de jobber?

Beskrivelse

Du husker at moren din eller bestemor drakk slimfaste frukter til frokost om dagen? (Sjokolade sikkert!) Å spise t-bane hver dag på college fordi det virket for Jared? Og de som ikke har blitt forsøkt å gjøre Master Cleanse etter at Beyoncé har svoret å gå ned i vekt for Dreamgirls & # 8221;?

I lang tid gikk folk til ekstremer for å oppdage den hemmelige løsningen for å gå ned i vekt og bli den måten. Her tar vi deg til en tur til minne, og fremhever fire populære dietter gjennom årene, og svarer på det viktigste spørsmålet: de jobber virkelig?

Slimfast

Introdusert i slutten av årene’70 og laget populære i årene og startet utelukkende som et erstatningsmat smoothie til frokost og lunsj. Så lukk dagen med en lavt kalori middag og, bam, vekten skal falle.

Nå kan du kjøpe barer, snacks og forskjellige smaker av tradisjonelle slimfaste merkevarer. Selskapet fremmer en diett & # 8220; 1-2-3 & # 8221 ;: A & # 8220; Rimelig Meal & # 8221; To Meal Substitutes fra 200 kalorier (smoothies eller barer) og tre 100 kalori snacks.

Slimfast fungerer?

Du vil gå ned i vekt ved å følge den slanke gulvet? Jepp.

Det er en del av en sunn og bærekraftig mat tilnærming? Tvilsom.

Mens planen lærer A’konstant inntak i løpet av dagen og oppmuntrer til en «8217; bevisst ernæring som svar på sult, er volumet av maten lav, spesielt frukt og grønnsaker. Avhenger av deres produkter. Med planen & # 8220; 1-2-3 & # 8221;, vil du spise om 1200 kalorier om dagen, som ikke er nok for en aktiv kvinne.

Atkins

Atkins er trolig den laveste karbohydrat dietten mer populær og den som startet lav karbohydrat tendensen. Kostholdet ble opprettet av kardiologen Robert C. Atkins i 1972. Dieters teller ikke kalorier på Atkins, men i stedet teller de netto karbohydrater.

Det er fire faser der du utvikler deg. Den første fasen tillater bare 20-25 netto karbohydrat gram per dag. Til slutt er det nådd et livsvedlikehold på 80-100 gram netto karbohydrater per dag.

Du vil konsumere protein og fett i denne dietten gjennom matkilder som kjøtt, fjærfe og meieriprodukter. Og det er helt bra, selv oppmuntret, spiser bacon, så greit, rett?

Atkins Works?

For kortsiktig vekttap, ja, fordi du sjekker matinntaket. Langsiktig, men Mayo Clinic sier at studier viser at lavkarbohydrat dietter som Atkins ikke lenger er effektive for vekttap enn standard slanking dietter.

C’Det er også noe å si selv for lavkarbohydratmatfly. Spise karbohydrater, spesielt frukt, grønnsaker og belgfrukter, er ikke en dårlig ting. Men den daglige rekruttering av lavfiberbehandlede karbohydrater er sannsynlig.

Eliminere grupper av hele matvarer kan indusere mange til å reagere annerledes på kostholdet. En fordel for de som er glutenintolerante, er at du ikke vil spise glutenholdig mat, slik at du kan hjelpe deg med å føle deg bedre.

Master Cleanse

Også kjent som Lemonade Diet, ble denne flytende dietten kjent av Beyoncé, som sa i en intervju at # 8217; pleide å miste vekt for sin rolle i & # 8221; Dreamgirls & # 8221;.

Kostholdet er ganske enkelt: Klem 2 ss fersk sitronsaft, 2 spiseskjeer med sirup d’Maple og 1/10 teskje cayenne pepper i 10 gram vann. Drikk fra seks til 12 glass av denne blandingen om dagen når du er sulten. Gjør det nå i syv dager. jeg tuller ikke.

Hvordan denne kvinnen har skrevet som gjorde mesteren rens i e! Online, fra den fjerde dagen han nesten hadde hatt og fra den femte dagen, måtte han virkelig jobbe for å overbevise kroppen sin om å utføre normale aktiviteter. Og selv om han mistet 8 eller 9 pounds, gjenvunnet han alt om noen uker da han begynte å spise normalt.

Tilhengere anbefaler at hvis du har tenkt å lage en mester rens, bør du lage en tre-dagers pre-vask og en tre-dagers postrengjøring for å lette innvendig og ut av raskt. Ingenting ville ødelegge fordøyelsessystemet ditt mer enn å kaste ned en cheeseburger og frites etter å ha brukt nient’annet enn en sitron lønnsvann i syv dager.

Master Cleanse Works?

I gjennomgangen av Healthline-dietten, vil du gå ned i vekt takket være lavt kaloriinntaket. Men du vil også frata kroppen din av noen viktige næringsstoffer. Den samme rengjøringen er mangel på proteiner, karbohydrater, vitaminer, mineraler, fibre og essensielle fettstoffer.

Vektpassere

Weight Watchers har blitt startet gjennom årene og # 8216; 1960 fra et hjemmor i Queens, i New York, som inviterte sine venner hver uke til å diskutere vekttap. Nå, i en gitt uke, deltar medlemmene i en av over 48.000 Vekt Watchers Møter i 30 land rundt om i verden.

For å delta, må du veie minst 5 pounds mer enn minimumsvekten for din høyde og vekten din i henhold til Weight Watchers. Dessuten kan du ikke være gravid eller bulimisk.

Start med et daglig budsjett i poeng, med hver mat og aktivitet som har en poengverdi. Spise hva du vil være i ditt daglige poenggodtgjørelse, og du vil gå ned i vekt.

Med kjendiser som Oprah støtter programmet, fortsetter Weight Watchers å tjene kreditt.

Weight Watchers fungerer?

Hvis det brukes riktig, ja. Fordi du har fleksibiliteten til å spise det du liker innenfor rimelige grenser, er etterlevelse mye lettere. Det er imidlertid viktig å spise næringsstoffet fullmalske matvarer som frukt, grønnsaker, magert kjøtt og fettfattig meieriprodukter, ikke bare de 100 kalori-snackpakker som er så enkle å samle og munch.

Ta bort

Mote dietter har eksistert i årevis, og det vil sikkert være mange fra hvor de kommer fra. Mens mange av dem sikkert vil hjelpe deg med å miste kortsiktig vekt, er de tutt’andre enn hilsener for deg på lang sikt. Tross alt, ikke C’Det er erstatning for et næringsrikt kosthold, balansert og varierer med et passende kaloriinntak. Den beste dietten er den du kan følge på lang sikt, forbedrer helsen din og føles bra. Og vi er ærlige: Vi vil virkelig forlate mesteren renset til Queen Bey.