Nutrisystem: For menn og kvinner, kostnader, fordeler

Beskrivelse

Nutrisystem er et matplanleggingssystem designet for å tillate vekttap. L’Selskapet bak dette systemet gir all maten som trengs for frokost, lunsj og middag, og leverer mat direkte til ditt hjem.

Disse måltidene er ferdigpakket eller enkelt å montere og perfekt portioned for ikke å telle kalorier eller kjempe for å finne et balansert kosthold alene.

Nutrisystem har vært der i over 40 år og har spesifikke matplaner for kvinner, menn, vegetarianere og personer med diabetes. Matprogrammene til kvinner er litt billigere enn de av mennene. Kom med frokost, lunsj, middag og en matbit. Måltidsplaner for menn er ledsaget av en ekstra matbit.

Hvordan Nutrisystem fungerer?

Nutrisystem gir sunne oppskrifter og ferdigpakket måltider som er frosset og er helt forberedt.

Det er mer enn 150 matvarer, inkludert du kan velge. Mer enn 120 av disse måltidene er for tiden lave i natrium og inneholder ikke konserveringsmidler og transfett. Eksempler på matalternativer som tilpasser seg dietten, inkluderer deres kanelboller, parmesan kylling og ost tortellini.

Parring til maten som kommer gitt deg, du kan teoretisk miste vekt uten å måtte gi opp maten du elsker eller tilbringe dagene med en sulten diett. Måltider er rike på fiber og protein og bruker mer komplekse karbohydrater for å opprettholde blodsukker og forhindre cravings.

Det er tilrådelig å unngå eller begrense alkoholen under et Nutrisystem-program.

Nutrisystem planer og kostnader

Det er flere ernæringsmessige planer å velge mellom.

Grunnplanet

Den grunnleggende planen er en 28-dagers plan som bruker sin Rapid Star Lean13-plan, som lar deg miste opptil 13 pund og 7 tommer i den første måneden. Dette er gjort mulig med Turbo Takeoff-systemet, som inkluderer spesielt utvalgte måltider som tilbyr fordeler som:

  • Støtte for helse i’fordøyelsessystemet
  • Bidra til å slå hevelsen
  • Reduksjon av sult og blodsukkerbalanse mellom måltider

Den grunnleggende planen inkluderer frokost, lunsj, middag, en smoothie og en bar for hver dag. Nutrisystem vil velge måltidene du vil motta. Koster $ 274.99 med automatisk levering (eller $ 9.82 per dag) for kvinner og $ 314.99 med automatisk levering ($ 11.25 per dag) for menn. Hvis du velger å bytte til en egendefinert meny for å velge dine varer, koster det $ 296.97 for kvinner og $ 336.97 for menn.

Hovedetasjen

Hovedplanen inneholder alt dette, men flere matvalg. Du vil også ha mange fordeler tilgjengelig via Nutrisystem, inkludert tilgangen til diett, konsulenter, trackers og andre dyrebare ressurser. Denne planen starter fra $ 10.54 en dag og koster $ 294.99 med automatisk levering for kvinner og $ 334.99 for menn. Den egendefinerte versjonen av denne pakken koster det samme.

En din plan

Nutrisystem Uniquement Yous Plan starter fra $ 11.96 om dagen og inkluderer et komplett utvalg av alle 150 måltider, inkludert L’legge til alle frosne måltider du vil ha. Koster $ 334.99 for kvinner med automatisk levering og $ 374.99 for menn.

Andre planer

Andre unike etasjer inkluderer:

  • Vegetariske planen, som koster $ 11.96 en dag for kvinner og $ 13.39 en dag for menn
  • Planen for diabetikere, som starter fra $ 9.82 for kvinner og $ 11.25 for menn

Numi av Nutrisystem

anrop er Nutrisystem Food Monitoring app, designet for å hjelpe de som bruker den til å maksimere suksessen ved å overvåke og nøyaktig opptak av hva de spiser. Numi har automatisk tilgang til næringsinformasjonen til alle Nutrisystems måltider og tilsvarer din eksakte plan for å spare deg tid ved å sette inn denne informasjonen.

L’App tilbyr også daglige forslag og inspirasjon sitater fra Nutrisystem-teamet, sammen med aktivitetsforslag. Du synkroniserer også med Fitbit, Jawbone og Apple Health, slik at du kan få et komplett og komplett blikk på vekttapsplanen din og hvordan har du det?.

Nutrisystem arbeider?

fordeler

Nutrisystems sunnere og perfekt porsjonerte måltider kan hjelpe deg med å miste kroppsfett med en hastighet mellom 1 og 3 pund i uken. Hvis du trener regelmessig, vil disse fordelene bli styrket. L’Høyt protein bilde av mat programmer er ideell for folk som aktivt prøver å bygge muskler og miste fett samtidig.

Det faktum at Nutrisystem også har spesifikke planer både for vegetarianere og de med diabetes er en stor fordel. Gir et diettprogram til kunder som tidligere hadde problemer med å finne en løsning. Andre diettprogrammer, inkludert Jenny Craig, gir ikke samme enkle Nutrisystems spesielle planer.

Et spesielt kosthold som NutriSystem for tiden ikke tilbyr, er en plan for de som er fri for gluten. For øyeblikket tilbyr de ikke glutenfri sertifisert mat. Selv om de tilbyr forskjellige artikler som ikke inneholder gluten og kan teoretisk skape en hvetefri meny, er muligheten for krysskontaminering for høy til den bekrefter det med en offisiell glutenfri sertifisering. Selv de med andre alvorlige allergier & # 8211; eller spesielle dietter av medisinske grunner & # 8211; de burde være klar over dette.

MOT

Nutrisystem produkter inkluderer allergener som egg, hvete, soya, nøtter og korn, så de kan ikke være egnet for folk som prøver å unngå en av disse allergenene.

Deres produkter er ikke organiske eller ikke OGM.

Et 1000 kalori diett om dagen kan virke restriktiv og forlate folk sulten hvis dette er alt de forbruker. Det er en spesielt lav mengde for de som trener. L’Overdreven begrensning av kalorier kan være så usunn som overskudd av mat. Finn en god balanse basert på # 8217; høyde, vekt og aktivitetsnivå er det beste.

Selv om kaloriene er kontrollert, er kvaliteten på ingrediensene lavt. Nutrisystem inneholder mange konserveringsmidler og sukker behandlet og raffinert. For de som er følsomme for disse, kan NutriSystem ikke være et godt alternativ.

Deltar i et program som dette er sannsynligvis ikke bærekraftig eller langsiktig realistisk.

Nutrisystem mot andre dietter

Nutrisystem er ikke det eneste vekttapsprogrammet der ute som fungerer ved å gi måltider til kunder. Både Jenny Craig og Medifast har lignende forretningsmodeller.

Nutrisystem mot Jenny Craig

Jenny Craig og Nutrisystem er begge tilgjengelige online, men Nutrisystem har flere viktige fordeler som mange kunder foretrekker. Ikke krever at du signerer en kontrakt for hvor lenge du vil bruke tjenesten, mens Jenny Craig gjør det. Nutrisystem har også mer tilpassbare og spesialiserte planer. Jenny Craig Diet har forskjellige planer for menn og kvinner og for ulike aldersgrupper, men har ikke vegetariske eller diabetiske matplaner.

Nutrisystem har også mer enn 150 matvarer, hvorav mange er matvarer «hver dag». Jenny Craig har ca 80 elementer å velge mellom, hvorav mange ikke er mat «hver dag». Jenny Craig er også mye dyrere rundt. I de fleste tilfeller krever de en medlemsavgift og en kostnad for levering, mens Nutrisystem nr. Også de gir ikke en risikofri garanti, mens Nutrisystem gjør det.

Nutrisystem mot Medifast

Medifast mat planen kan være mer tilpassbar, som det for Nutrisystem. L’Selskapet har også programmer for menn, kvinner, vegetarianere og diabetikere. Og tilbyr spesielle smoothies, for eksempel de som er designet for helsen til ledd eller koronarhelse. Begge programmene vil imidlertid oppmuntre deg til å integrere måltidsprogrammer med fersk matbutikk mat, for eksempel frukt eller salat, som en matbit.

Du vil konsumere ca 100 kalorier mindre om dagen med Medifast dietten (på 900 kalorier) sammenlignet med Nutrisystem (ca 1000). For mange mennesker kan denne akselererte vekttapshastigheten være risikabelt, så du bør bare bruke Medifast bare under legen din.

Nutrisystem vurderinger

Hvor å kjøpe Nutrisystem

Nutrisystem er tilgjengelig på:

Kanskje den enkleste måten å kjøpe Nutrisystem er online via deres nettsted. Du kan abonnere på planene og velge en av måltidene som er tilgjengelige (selv om du i noen tilfeller må kjøre de frosne måltidene).

Du kan også kjøpe Nutrisystem mat og drikke valgt i forskjellige salgssteder, inkludert Walmart. Walmart er vanlige proteinbjelker, Nutrisystem-blandinger eller blandinger tilgjengelig i butikken eller på nettet. En telling på fem blandinger av smoothies koster ca $ 35 og en pakke med seks av proteinbjelker koster rundt $ 40. Walmart har også et favoritt 5-dagers diettpakke for $ 59.98.

Noen ganger kan du kjøpe Nutrisystem på salg via Costco, som også selger Nutrisystem Gavekort. Du kan også være i stand til å finne rabatter på Nutrisystem på nettsteder som Groupon.

L & # 8217;

Nutrisystem jobber for noen mennesker, selv om det ikke alltid virker for alle på grunn av flere grunner, inkludert personlig smak eller allergi restriksjoner. Fordi de tilbyr tilbakebetaling, kan du prøve artikler med mindre risiko for å se om dietten er riktig for deg.

Før du starter en ny type diett, husk at det ofte er en god ide å konsultere legen din eller registrert dietitian, spesielt hvis du har eksisterende forhold. De vil kunne gi deg råd om det beste kostholdet for dine spesifikke omstendigheter.