Slik bruker du Braces: Hva kan du forvente dagen der bracesene har på seg

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Hvis du er i ferd med å bli en av 4 millioner mennesker I USA og i Canada iført enheter for å rette de krøllede tennene, forbedre bittet ditt, lukk de tomme mellomrom og gi deg et mer attraktivt smil, du kan ha noen spørsmål om prosessen.

Så hva den første dagen vil være?

Tiden som trengs for å se en film

Å bære L’en eller to timer er nødvendig. Avhengig av tennene og typen av apparatet vil du ha på deg, kan prosessen for å bære dem finne sted i en eller to avtaler.

Skade?

Noen deler av prosessen kan føre til en følelse av trykk. Men samlet, iført armatur ikke vondt.

Hvis du har på deg konvensjonelle metaller eller keramiske enheter

avstandsstykker

Hvis dine bakre tenner er veldig nært, kan tannlegen din sette mellomrom eller elastikk om en uke før Guardian-applikasjonen. Dette trinnet brukes til å skape nok plass slik at bandene tilpasser seg bakre tenner.

Den negative siden av avstandsstykkene er at de bakre tennene og kjeften trolig vil være smertefull mens tennene beveger seg til velkomstavstandsanordninger.

Start ren

Før din ortodontist bærer l’apparatet, tennene dine skal være veldig rent. Etter at tennene var forsiktig rene og tørket, kan ortodontisten anvende braces.

Binding på parentesene

Brakettene er små metall- eller keramiske enheter som holder ledningene på plass på tennene.

For å fikse parentesene plasserer de ortodontistiske parentes en liten mengde lim i midten av hver tann. Så skinner de et blått lys på tennene for å fikse limet. Lim har vanligvis en dårlig smak, men det er ikke giftig for deg.

Det neste trinnet består i å plassere en brakett i midten av tannen.

Glidende på bandene

Å forankre bøylene, ortodontisten, ortodontisten setter metallbånd rundt de bakre molarene.

Etter å ha valgt et bånd av riktig passform for tannen, gjelder ortodontisten litt og lim på bandet, fikser limet med blått lys og skyv bandet på tannen.

Manøvrering L’Elastisk på molaren kan føre til litt gråt eller trykk eller trykk. La din ortodontist vite om du føler en prikkende følelse. De kan justere stroppen slik at den er praktisk.

Streng

Når angrepene og bandene er fast på plass, angriper ortodontisten tråden for buen til angrepene. De gjør det ved å pakke en liten elastikk (binde) rundt hver brakett for å holde ledningen på plass.

Elastikken er den morsomme delen for mange mennesker fordi de kan velge fargen de vil ha.

L’Ortodontist kutter deretter tråden ender for å være sikker på at ikke berører tannkjøttet på baksiden av munnen.

Språk enheter

Språk enheter Har mange av de samme komponentene i konvensjonelle apparater, men påføres på tennene, på siden av språket og # 8221; av munnen, i stedet for på forsiden av tennene.

På grunn av spesiell posisjonering, kan du be om en PO & # 8216; mer enn tid enn konvensjonelle apparater og må påføres av spesifikt dannede ortodontister.

Barnjusteringssystemer

Hvis du har valgt å bruke lysjusteringsbakker for å plassere tennene dine, trenger du ikke bånd eller ledninger. Du trenger fortsatt å ha en G’fotavtrykk av tennene dine slik at skuffene dine er en perfekt kamp for tennene dine på den første behandlingsdagen.

Når du går fra ortodontisten, vil du prøve justeringsskuffene, du vil ta de nødvendige justeringer, og du vil lære å ha på deg og ta vare på enhetene dine og tennene under justeringsprosessen.

vedlegg

Noen av tennene dine kan be om en spesiell oppmerksomhet på en spesiell oppmerksomhet på grunn av deres posisjon.

For å sikre at alle tennene dine kan bevege seg effektivt, kan tannlegen lim små angrep av tennerfarge til tennene dine. Disse angrepene fungerer som håndtak som justeringsbrett kan gripe for å lede tennene i ønsket retning.

Din tannlege kunne også holde små hauger med limmateriale til tennene i nærheten av munnen. Disse & # 8220; knapper & # 8221; De kan derfor brukes til å koble de øvre og nedre tennene med små gummibånd som bidrar til å bevege tennene i riktig posisjon.

Nye justeringsbrett

Hver eller to uker vil du besøke tannlegen eller ortodontisten for å sjekke fremdriften din og samle nye skuffer. Akkurat som med metall apparater, kan de nye skuffene noen ganger skade tennene dine i noen dager senere.

Anbudstidene

Etter å ha på seg apparatet, i en’nå eller to, vil du sannsynligvis føle en viss ubehag. Du kan merke smerten bare når du spiser, eller du kan ha en generell hodepine eller en kjeve irritasjon i flere dager.

Du kan prøve en benk smertestillende (OTC) som ibuprofen (Advil), Naprospene (Aleeve) eller Paracetamol (Tylenol) for å lindre smerte. Du kan også prøve en oral anestetisk som orajel eller anbesol for å dumpe området. Kjøp for å lindre dental smerte.

Du kan også ha smertefulle poeng i munnen der parentes eller ledninger skrap mot kinnsiden inni. Bruk voksen som ga deg ortodontist til å dekke deler av # 8217; apparatet som forårsaker smerte.

Du kan også prøve å skylle med en saltet vannoppløsning eller påføre en aktuell anestetisk som anbesol eller hourjel på sårpunktene.

Innen om en måned vil munnen din bli tilpasset # 8217; apparatet og du vil ikke prøve denne typen smerte.

Hva vil endres etter å ha slått på L & # 8217;

Det viktigste du vil legge merke til er at tennene dine vil begynne å bevege seg gradvis på plass, og derfor har du på deg L & # 8217;. Men du vil også vedta en ny daglig dental rutine etter applikasjonen din.

For å forhindre karies og flekker på tennens overflate, må du lære en ny måte å pusse på og bruke flossen. De American Ortodontist Association anbefaler å rengjøre tennene flere ganger om dagen, selv om du er borte fra hjemmet.

Hvordan minimere, fastsetter med vann etter å ha spist eller når du har drukket noe sukkerholdig. Og anser «8217; bruk av spesialverktøy som en hydropussor eller en interproximal tannbørste til å passere under bøyen og mellom tennene.

L & # 8217;

De to viktigste dagene i en persons liv iført armatur er dagen når du legger apparatet og dagen der den tar bort enheten. Iført apparatet gjør ikke vondt, og det tar bare en og to eller to.

Hvis du bruker konvensjonelle suspenders, inkluderer prosessen anvendelse av bånd, parenteser og ledninger. Hvis du bruker språkinnretninger, A-applikasjonen innebærer de samme grunnleggende delene, men kan kreve litt tid på grunn av posisjoneringen på tennene inni.

Hvis du har valgt Clear Alignment-skuffer, trenger du ikke parentes eller band, men det kan hende du trenger angrep, knapper og elastiske bånd mellom øvre og nedre tenner.

Senere kan du ha litt \ «8216; av smerte, men kan vanligvis lindres av benk-top-stoffer og spise myke matvarer i noen dager.