Når en situasjon fungerer for deg (og når du skal la den gå)

En situasjon er et romantisk forhold som er ubestemt eller ikke begått. Det kan være basert på kortsiktig bekvemmelighet eller omstendigheter. Dette betyr ikke at en situasjon ikke kan ha noen eller til og med alle elementene i et vanlig forhold, inkludert en følelsesmessig forbindelse.

De fleste situasjoner innebærer noen form for fysisk intimitet, men generelt er mer enn et uformelt seksuelt møte.

I motsetning til venner med fordeler, hvor begge parter er enige om å unngå å utvikle følelser, er grensene for en situasjon generelt mindre klare. En eller begge partnere kan vente på å se om rapporten blir mer alvorlig over tid.

Jeg er i en? Hva virker det virker?

Ikke alle er D’enighet om hva som definerer en situasjon, men følgende er bare noen få tegn du kan være i en situasjon.

  • Du har ikke definert rapporten. Du kan finne deg i en vanskelig situasjon hvis du ikke satte en «8217; etikett på forholdet ditt. Kanskje du bare kommer ut, eller du tar ting rolig. Kanskje det er for tidlig å snakke om hvor du er rettet, eller en person er ikke klar til å engasjere seg i et forhold.
  • Lage bare planer om # 8217; siste minutt eller kort sikt. Folk i vanskelige situasjoner har en tendens til å lage planer på daglig basis, eller til og med tid. Hvis du finner det vanskelig å lage programmer for neste uke, kan det være en situasjon.
  • C’er mangel på konsistens. Med en rapport er frekvensen av møter mer vanlig og har en tendens til å øke over tid. D’Andre deler, folk i en situasjon kan møte sporadisk. Kanskje du ser personen en gang i uken i flere uker, og så plutselig har du ikke lenger nyhetene i 3 uker.
  • Du føler deg ikke følelsesmessig tilkoblet. Noen beskriver situasjoner som overfladisk. Kanskje du vet det grunnleggende om livet i livet til den andre personen, som hans favorittmat eller turer han laget. Men du er egentlig ikke åpen # 8217; en ALLE’andre om de dypere tingene, og du stoler ikke på din; en All’andre for følelsesmessig støtte.
  • De kunne se andre mennesker. Kanskje de nevnte et liv av avtaler engasjert med eufemismer som ikke å være klar til å bosette seg eller holde sine alternativer åpne. I en situasjon kan du ikke vite med sikkerhet fordi du ikke snakket om å være eksklusiv.
  • De introduserte deg ikke med sine venner eller familie. Har en tendens til å gå ut mot en mesteparten av tiden? Hvis de har gjort en innsats for å inkludere deg i sine fly utover datoene eller samtalene til loot, kan det være en situasjon.
  • Du føler deg forvirret. For noen mennesker er de første stadiene av avtaler en spennende tid. Andre knytter situasjoner med forvirring og angst. Mangelen på en klar retning kan være en kilde til stress, spesielt hvis du føler følelser for den andre personen.
  • Tror du ikke du har en fremtid. Kanskje du føler deg lunkent mot # 8217; annen person, eller du er ikke engang sikker på at du vil ha et forhold som er forpliktet til henne. Hvis du ikke ser på den langsiktige personen, er det sannsynlig at det er en situasjon.

Eksempler på situasjoner

Situasjoner tar alle slags former. For eksempel, kanskje din nåværende livsstil er midlertidig. Du kan reise til utlandet eller studere på et sted du planlegger å forlate på slutten. Du kan gå til tilfeldige avtaler uten l’intensjon om å starte noe seriøst.

Hvis du nettopp har flyttet til en ny by, kan det hende du finner ut at avtalene er den raskeste måten å møte nye mennesker og sosialisere. I mange tilfeller er det lettere å gå til en avtale som faktisk gjør en ny venn.

Kanskje årsaken til situasjonen din er en nylig pause. Hvis du eller din partner nylig har fullført et seriøst langsiktig forhold, kan tiden ikke være den rette til å forplikte deg selv.

I andre tilfeller utvikler en situasjon fra et sporadisk møte eller A’eventyr av en natt med noen som ikke vet veldig bra. Du kan vente med å lære mer om personen.

Nysgjerrighet om popkultur

Det er ikke klart hvem jeg laget denne Portamentau, som synes å ha vært i bruk Allerede i 2014. Begrepet har blitt mer populært i 2019, da Alana Morrison, en deltaker i den første sesongen av Reality Show Love Island, A’Han pleide å beskrive sin historie om avtaler.

Hva du kan gjøre med en situasjon?

Situasjoner er verken gode eller alle dårlige. Som andre typer relasjoner har de fordeler og ulemper.

Du vet hva du vil

Hvis du for tiden er i en situasjon, dedikerer en bit & # 8216; av tid til å tenke på proffene og telleren for deg personlig. Hva er du villig til å godta og hva du ikke er villig til å godta?

Hvis en situasjon er riktig for deg, vil det avhenge av mange faktorer, inkludert dine verdier, nåværende behov og langsiktige mål.

Vet hva du ikke vil

Husk at du kan lære mer om hva du vil ha fra et sentimentalforhold som prøver å forstå hva du ikke vil. Dette betyr ikke at du bør være i en situasjon som forårsaker stress eller overdreven angst.

Hvis du vil ha mer, vil du virkelig ha det med denne personen? Basert på hva du har sett så langt, ville de være en respektfull og solidaritetspartner?

Gjenkjenne sunne relasjoner

Du bør prioritere relasjoner med folk som får deg til å føle deg bra. Et sunt forhold bør ikke nødvendigvis være monogamisk eller til og med engasjert i tradisjonell forstand, men bør bygges på en åpen kommunikasjon, tillit, respekt og intimitet.

Vet at du kan forandre deg

Tydeligvis materialiserer disse egenskapene ikke fra # 8217; i dag i morgen. For noen mennesker er en situasjon et ikke-truende utgangspunkt. Selv om det fungerer for deg nå, kan det ikke fungere for deg om noen dager, uker eller måneder.

Å kommunisere

Nøkkelen er å holde kommunikasjonskanaler åpne, selv om forholdet er tilfeldig. Hvis du er ulykkelig å forlate de ubestemte tingene, ikke ta for gitt at partneren din er klar over dine følelser.

Kan en situasjon bli til et forhold?

Hvis du er i en situasjon som du håper du blir mer seriøs, kan du bekymre deg for å fortelle partneren din hvordan du føler at det vil skremme det.

Dette er en legitim risiko, men sannsynligvis verdt å løpe hvis du faktisk gir en fremtid med denne personen. For det gode av din mentale helse, bør du være den mest ærlige som er mulig med dem på hvordan du føler deg.

Du kan ikke sjekke hvordan du hører den andre personen. Tillat dem litt & # 8216; Tid til å tenke og behandle det du sa.

Husk at selv om de returnerer dine følelser, vil forholdet ditt sannsynligvis ikke bli noe mer kjærlig fra’i dag i morgen.

Selvfølgelig, hvis de ikke deler dine følelser eller forholdet ikke endres med tiden, er det sannsynligvis nå å fullføre den.

Hvordan avslutte en situasjon

Ærligheten er den beste politikken når det gjelder å bryte en situasjon. Hvis det ikke virker for deg, forsvare deg selv ved å si til din partner, går du videre.

Det samme gjelder hvis partneren din vil være seriøs og du er ikke klar.

Måten du faktisk sender denne meldingen & # 8211; via tekst, via telefon eller person & # 8211; det kommer an på deg. For korte og tilfeldige relasjoner er en kort og presis tekst ok.

Hvis du føler deg skuffet over det faktum at det er over denne måten, bør du vurdere det en’læringsmuligheter. L’En annen person viste tegn på ikke interessert i deg fra’start? Du har unngått å uttrykke hvordan du virkelig følte?

Å gjenkjenne røde flagg kan hjelpe deg med å unngå å falle i en lignende situasjon.