Mine oppussing for selvhjelp for revmatoid artritt

Etter å ha bodd med Ra i et tiår nå, prøver først å balansere spesialiseringsskolen og RA, og nå prøver å balansere en heltidsjobb og RA, vet jeg hvor lett det er å la selvpleie falle i glemsel. Men som jeg lærte, er selvhjelp; det må ta vare på 8221;. Uten det, leve med ra, eller leve i det hele tatt, kan være ganske vanskelig.

Det er viktig å ta tid for deg selv og fjerne støpselet, selv om det bare er en gang nå og da. Ha råd til å lade opp og forny kan være ekstremt fordelaktig.

1. Cupcakes (eller sjokolade søtsaker av noe slag)

Vi trenger alle litt & # 8216; fra tid til annen? Mens jeg prøver å følge et sunt kosthold som en av måtene jeg klarer min reumatoid artritt, er det absolutt øyeblikk når du trøstende mat eller desserter er den rette tingen å heve min moral. Jeg prøver ikke å føle seg skyldig når jeg liker disse søtsaker. Faktisk oppdaget jeg at moderasjon er bedre enn’eliminering. Ellers kunne jeg spise alle cupcakes!

2. En varm drikke

En kopp te, kaffe eller varm sjokolade kan virkelig gjøre mye for å få meg tilbake til sentrum når jeg føler meg mer stresset eller sliten. Varme kan være trøstende. Jeg sørger for at du alltid har en rekke te på fingertuppene.

3. Dager med mental helse

Vokser opp og for alt mitt voksne liv, var jeg veldig viet til skolen og arbeidet. Min mor presset meg noen ganger da jeg var på skolen og spurte meg om jeg trengte en dag med mental helse. Da jeg var yngre, tok jeg aldri nytte av det.

Men som en voksen, blir jeg rammet av det faktum at jeg ikke skjønte hvordan en psykisk helse dagen kunne være verdifull. Ikke nødvendigvis hopp jobben, eller jeg tar en dag gratis bare fordi, men jeg prøver å gi meg gratis helger når jeg kan hente, holde seg inne og ligge ned.

4. Sosiale medier frakoblet

I likhet med psykisk helse dager finner jeg det fra tid til annen må jeg absolutt flytte bort fra bloggen og andre sosiale medier. Som en blogger og noen som tilbringer mye tid på sosiale medier, er disse øyeblikkene av frakobling avgjørende, selv om en liten og # 8216; unnerving. Selv om det er aktivt på sosiale medier, var det veldig givende, det kan også bli omnicompprenage. Så en pause av og til er definitivt begrunnet.

5. En hårklipp

Jeg ble en av de menneskene som kutte håret hver sjette måned. Det er vanligvis når håret mitt har blitt lenge og for vanskelig å klare meg med mine symptomer på ra. Jeg har også gått fra frugalpraksis for å få veldig billig hårklipp til overgangen til en virkelig søt salong. Gå et sted litt og mer forseggjort gjør opplevelsen av en hårklipp.

6. Et langt varmt bad

I mitt hverdag, er jeg heldig hvis jeg har tid eller # 8217; energi til å ta en dusj, enn si bade. Så alle så ofte dedikerer jeg tid til å ta et avslappende bad. Jeg inkluderer også noe fantastisk boblebad som løfter opplevelsen. Det er utrolig hvordan du kan slå på badet til en og privat oase, selv om bare for litt & # 8216;.

7. En god bok

Jeg er en voracious spiller, men jeg har ikke tid til å sitte og lese hver gang jeg vil. Når jeg får disse øyeblikkene, elsker jeg dem. En god bok gir meg muligheten til å ta litt og # 8216; av tid vekk fra livet mitt og å gå inn i verden av andres reise, ekte eller imaginær det er.

L & # 8217;

For noen av dere kan dette gå tilbake til opprinnelsen. Kanskje noen av de tingene jeg foreslo, er ting du ofte, uten å tenke to ganger. For meg har det imidlertid alltid vært og er fortsatt en utfordring å ta tid for meg selv, selv når jeg trenger det.

Frykten for å miste noe kan være overveldende, og jeg tror det er en del av det som fører meg til å la meg selv-sviato. Men jo eldre og jo mer liv blir hektisk, blir mer viktig å være omsorg for meg selv. Hvis jeg vil være den beste jenta, datter, søster, ansatt og venn som kan være, må jeg ta vare på meg først. Jeg tror den første delen av’hugging selvbehov er å innse at det er motsatt av eller # 8217; egoisme. Selvbehovet gjør at du kan ta vare på andre.

I Leslie Rott har blitt diagnostisert med lupus og # 8217; reumatoid artritt i 2008 ALLE’alder av 22, i løpet av sitt første år med spesialisering skole. Etter diagnosen har Leslie oppnådd en forskning doktorgrad i sosiologi ved Universitetet i Michigan og en mester i forsvaret av helse på Sarah Lawrence College. Han er en bloggforfatter Komme nærmere meg selv, hvor han deler sine erfaringer i # 8217; ansikt og sameksisterer med flere kroniske sykdommer, ærlig og humor. Det er en «8217; profesjonell pasient advokat bor i Michigan.