Medicare og View Tests: Hva er det å vite

Del på Pinterest

Vista eksamener er et viktig verktøy for å identifisere potensielle problemer med visningen. Dette er spesielt viktig med alderen og # 8217; alder og risikoen for øyepatologier som katarakt og glaukom øker.

Medicare dekker noen typer visningseksaminer. Hvilke typer visningseksaminer er dekket? Hvilke deler av Medicare dekker dem? Nedenfor vil vi utdype svarene på disse spørsmålene og mange andre.

Når Medicare dekker visningseksamenene?

Generelt dekker original Medicare (deler A og B) ikke de oftalistiske eksamenene i rutinen. Imidlertid kan noen typer andre visningseksaminer dekkes. Disse kan inkludere:

Se eksamener for de som lider av diabetes

Folk som har diabetes kan utvikle en tilstand som kalles diabetisk retinopati. Dette skjer når høye nivåer av blodsukker forårsaker skade på blodkar som leverer retina. Kan forårsake synstap.

Hvis du har diabetes, vil Medicare dekke visningstestene for å oppdage diabetisk retinopati en gang på # 8217; år.

Glaukomtest

Glaukom er en tilstand som innebærer skade på optisk nerve, som potensielt forårsaker tap av syn. Aldring, øker risikoen for glaukom.

Medicare dekker testene for glaukom en gang hver 12. måned for grupper som har stor risiko for å utvikle glaukom. Du kan være i høy risiko hvis:

 • Den har en familiehistorie av glaukom
 • diabetes
 • de er afrikanske amerikaner og er 50 år eller mer
 • De er Hispanic og har 65 år eller mer

Test og behandling av makuladegenerasjon

Macular Degenerasjon er en tilstand som forårsaker tap av syn som hjelper deg med å se objektene foran deg. Dette kan påvirke aktiviteter som kjøring og lesing.

Medicare kan dekke noen diagnostiske tester og behandlinger i tilfelle makuladegenerasjon relatert til aldring. Dette kan også inkludere ting som noen typer injiserte stoffer.

Kataraktikkirurgi

Katarakt oppstår når linsen til & # 8217;. Fordi linsen hjelper øyet til å fokusere bildene, kan tilstedeværelsen av katarakt gjøre utsikten uskarphet, sløret eller bleknet.

Medicare dekker noen aspekter av kataraktkirurgi, inkludert:

 • Plasseringen av en intraokulær linse (IOL), en liten gjennomsiktig disk som erstatter et objektiv som er uskarpt av katarakt
 • Et par briller eller kontaktlinser etter hver inngrep av innføring av IOL
 • Kostnadene for leverandørens konstruksjoner og tjenester for posisjonering av en IOL

Medicare dekker bare posisjonering av en konvensjonell IOL. Noen typer IOL rette astigmatismen eller presbyopien. Medicare betaler ikke tjenestene til strukturen eller leverandøren relatert til innsetting eller justering av disse spesifikke typer IOL.

Hvilke deler av Medicare Cover Se eksamener?

Det er flere deler av Medicare som kan dekke synet.

Medicare del A

Denne delen dekker opphold på sykehuset eller på andre sykehus, som spesialiserte sykepleie. Hvis en øyepatologi krever sykehusinnleggelse, kan del A dekke oppholdet ditt.

De fleste betaler ikke en premie for del a. Når du er på et sykehus, er beløpet du betaler i medforsikring basert på typen struktur og lengden på oppholdet ditt.

Medicare del B

Medicare del B dekker følgende:

 • Medisinske tjenester
 • Ambulatory Care
 • Forebyggende omsorg
 • Medisinsk utstyr

Etter tilfredsstillende årlig fradragsberettiget er du vanligvis ansvarlig 20 prosent av kostnader godkjent av Medicare. Denne delen av Medicare dekker visningseksamenene vi diskuterte ovenfor, som inkluderer:

 • Se eksamener for personer med diabetes en gang på Yting 8217; år
 • Glaukomtest i høyrisikogrupper en gang hver 12. måned
 • Test og behandling av makuladegenerasjon knyttet til alderen
 • Konvensjonell IOL posisjonering under L’kataraktintervensjon, briller eller linser etter prosedyren og kostnadene for strukturer og tjenester

Medicare del C

Du kan også se Medicare del C kalt Piano Medicare Advantage. Private selskaper som har blitt godkjent av Medicare, gir disse planene.

Del C tilbyr alle fordelene med deler A og B. De fleste av dem inkluderer også del D (reseptbelagte legemiddeldekning). Noen del C-planer tilbyr ekstra fordeler som syn og # 8217; tannlegen.

Det er sannsynlig at en plan for del C som inkluderer fordeler for visningen, vil inkludere ting som:

 • Ophalistiske eksamener rutine
 • Rammer for briller og linser
 • kontaktlinser

Premiene, kostnadene og typer tjenester som tilbys av del C, kan variere basert på planen. Det er viktig å nøye sammenligne del C-planer før du velger en.

Medicare

Medicare Part D er en valgfri plan som inkluderer reseptbelagte legemiddeldekning. Som del C tilbys del D av private selskaper som er godkjent av Medicare.

Narkotika som trengs for øyeomsorg kan dekkes av side d. Eksempler inkluderer glaukommedikamenter, okulars tørrhet eller øyeinfeksjoner.

Premiene, deltakelse aksjer og typer medisiner dekket kan variere avhengig av planen. Sammenlign del D planer for å sikre at stoffene du trenger er dekket.

Hvor mye er en gjennomsnittlig øyeundersøkelse?

Samlet sett kan kostnaden for en visningseksamen avhenge av flere faktorer, inkludert:

 • Din type forsikring. Det som er dekket kan variere basert på din spesifikke plan.
 • Utgifter til legen eller strukturen besøkt. Noen leger eller steder kan belaste mer enn andre.
 • Hvilke typer tester utføres. Spesialiserte tester eller montering av briller eller kontaktlinser kan koste mer.

For å bidra til å estimere kostnadene, ta kontakt med forsikringsselskapet ditt for å finne ut hvilke tjenester som er dekket. For Medicare vil del B dekke visse typer visningseksaminer mens del C-dekning vil avhenge av den spesifikke planen.

Deretter ber om informasjon om den totale kostnaden for eksamen og på hvilke tester som er inkludert når du velger en lege eller en struktur. Du kan bruke denne informasjonen med forsikringsleverandørens informasjon for å anslå hvor mye du trenger.

Hvis du er bekymret for kostnadene ved øyeeksamen eller øyeomsorg, har du en rekke ressurser tilgjengelig. National Eye Institute har en liste over programmer som kan hjelpe Med kostnaden for øyeomsorg.

Hvilke Medicare-planer kan du velge om du vet at du trenger en visningseksamen?

Så hvordan vet du hva den rette planen er for deg hvis du vet at du trenger en visningseksamen? Det er viktig å vurdere dine spesifikke behov når du velger en plan.

Del B vil bare dekke noen typer visningseksaminer, ofte for folk i grupper i fare. Hvis du er en del av en av disse gruppene, kan del B være nok til å møte dine behov.

Videre angår del B posisjonering av IOL i kataraktkirurgi. Hvis du vet at i fremtiden trenger du en kataraktintervensjon, kan du velge en del B-plan.

Hvis du vet at du trenger øyeeksamen av rutinemessige, briller eller kontaktlinser, kan du vurdere en plan for del C. Mange av disse planene inkluderer fordeler for visninger som ikke er inkludert bare i del B.

Hvis du bruker narkotika til øyeforhold, slik som glaukom eller øyetørrhet, vurderer L & # 8217;. Dette kan bidra til å dekke kostnadene for disse stoffene.

Tips for å hjelpe en elsket å registrere seg for Medicare

Du hjelper en elsket å registrere deg for Medicare? Følg forslagene nedenfor:

 • Vet om de trenger å registrere seg. Folk som samler fordelene med sosial sikkerhet, blir automatisk registrert i deler A og B når de har rett til Medicare. De som ikke samler, må gjøre det abonnere starter fra 3 måneder før de Compiano 65 år.
 • Vær oppmerksom på den åpne registreringsperioden. Dette er øyeblikket når de kan gjøre endringer i dekningen. Kommer fra Fra 15. oktober til 7. desember hvert år.
 • Diskutere deres behov. Hver person er annerledes og har forskjellige helsebehov som kan hjelpe deg med å informere valget av en plan. For eksempel kan noen som bærer briller eller kontaktlinser velge del C, som kan gi dekning for disse elementene.
 • Sammenlign flere etasjer. Hvis du er interessert i å abonnere på del C eller del D, sammenlign forskjellige planer Å finne en som oppfyller deres spesifikke økonomiske og helsekrav.
 • Gi informasjon. Sosial sikkerhet kan kreve noen personlig informasjon og forholdet til personen du hjelper. Den kjære må personlig signere forespørselen til Medicare før den presenteres.

Medicare dekker briller?

Mange eldre bruker briller eller kontaktlinser for å hjelpe med deres syn. Faktisk fant en 2018-studie at et estimat nittito.4 prosent av personer i alderen 65 og registrert i Medicare rapportert å bruke briller for å hjelpe med visningen.

Men Medicare del B dekker ikke briller eller kontaktlinser. Del B dekker bare disse elementene hvis de er gitt etter en kataraktintervensjon der en IOL er plassert.

Mange Medicare planer del C (Medicare Advantage) Forvent visninger for visninger som kan dekke briller og kontaktlinser. Hvis du vet at du trenger disse tingene, kan det være en god ide å prøve å registrere deg for en plan for del c.

Bunnlinjen

Øyeundersøkelsene er en «8217; viktig første forsvarslinje mot forhold som glaukom eller katarakt. L’Tidlig identifikasjon og behandling kan bidra til å forhindre synsavfall.

Medicare del B dekker bare noen typer øye eksamener, hovedsakelig i høyrisiko grupper for visse forhold. Del B dekker også noen aspekter av kataraktkirurgi.

I tillegg til å inkludere dekningen som tilbys av deler A og B, kan Medicare del C-planer tilby flere fordeler for visningen. Disse kan inkludere ting som rutinemessige øyeeksaminer, briller og kontaktlinser.

Når du velger en Medicare-plan, bør du nøye vurdere dine helse- og økonomiske behov. Du må kanskje sammenligne forskjellige planer for å finne den rette for deg.