Mødre som ammer, bør du ikke føle seg skyldig i pacifiers

Dette er ikke den enkleste måten? Og forvirringen av brystvorter? Vi blir virkelige om å briste en Paci, fordi fordelene er verdt et nytt utseende.

Del på Pinterest

Det er ikke en hemmelighet at tarmene kan forvandle et sint og skrikende barn i det rolige og søte bunten som du kunne ha forestilt deg under graviditeten. Men hvis du er forpliktet utelukkende til å amme, kan resort til en få deg til å føle deg som å gjøre noe veldig galt.

Pacifiers, tross alt, er ofte æreskammer for å forårsake forvirring i brystvorten. L’ide om at barnet ditt kan bestemme seg for å være ferdige bryster fordi en kunstig brystvorten er mer tilfredsstillende enn din, kan sikkert være unnerving.

C’er mer. Å sette en pacifier i babyens munn kan få deg til å føle deg lat til ikke å trøste amming, sprette barnet ditt på en yoga ball i flere timer, kjøre i endeløse sykluser for nabolaget eller på annen måte bruke alle hvitt av energi hva du må slutte å gråte .

Oh, og C’Det er alt spørsmålet om barnet ditt som blir avhengig av hans Binkie til han, som 13 år, på det tidspunktet, må du betale tusenvis av dollar for korrigerende ortodontisk arbeid.

Alt dette betyr at jordene har et dårlig slag, og det er lett å føle seg skremt eller skamme seg for ikke å bruke en.

Men her er fakta: Hvis du skrev inn riktig, forstyrrer tarmen ikke amming. Like viktig, det faktum at de kan forenkle livet ditt ved å bidra til å berolige barnet ditt, er en god ting. Ingen å føle seg skyldig.

Pacifiers ødelegger ikke barn for amming

Til tross for hva du kunne ha hørt om forvirringen av brystvorten, gi en pacifier til et veldig lite barn, vil ikke gjøre det umulig å amme.

& # 8220; barn er mye smartere enn vi gir sin kreditt, og for det meste bør de kunne ta kontroll over # 8217; amming, uavhengig av’bruk eller mindre av succhetets & # 8221; sier Jessica Madden, MD, barnelege og sertifisert styret i pediatrisk sykehus i Cleveland, Ohio og medisinsk direktør for Aeroflow Trailer.

Forskningen synes å bekrefte den.

TIL 2016 Gjennomgang Ser på mer enn 1300 barn konkluderte med at pacifierbruken ikke har noen innvirkning på det faktum at et barn fortsatt ammer innen 3 eller 4 måneder.

Noen resultater tyder på at selv begrensningen av de sotene kan ha en negativ innvirkning på # 8217; amming.

TIL Liten studio I 2013 bemerket han at prosentandelen av mødre som har valgt å amme bare redusert betydelig etter at et sykehus valgte å begrense knockoutsene;.

Og sikkert bør du ikke føle at en lat forelder har brukt en

Barn er født med en innebygd suge refleksjon, og derfor kan ulempene være så beroligende.

Å sette en binkie i babyens munn kan hjelpe leter det når det kreves eller hjelper ham med å slappe av slik at den kan sovne lettere. (For ikke å nevne Sleeping Safer: Gi din lille Paci for Sleepers og # 8217; Tid til å gå til sengs Reduserer risikoen SIDS.)

Og gutter, ikke c’det er ikke noe galt med dette.

Ja, du må holde barnet ditt og skjemme bort barnet ditt. Denne typen ting vil hjelpe dem å føle seg trygge og beskyttede og noen ganger til og med få dem til å slutte å gråte. Men å ha en «8217; alternativ forskjellig fra dine egne brystvorter for å hjelpe barnet ditt til å slappe av (og kanskje til og med sovne!) Kan gjøre mye for å hjelpe deg med å føle deg litt og stereLere enn sinnet.

En pacifier kan også være et verktøy som din partner eller andre omsorgspersoner kan bruke til å gi deg en fysisk og mental pause fra barnet ditt.

Spesielt i den neonatale fasen, kan moren lett føle seg rørt, en vanlig følelse av å bli overveldet av det fysiske berøring av barnet ditt & # 8221; sier krystallkarpes, IBCLC. Så du kan, du vet, ta en dusj eller ta en tur rundt # 8217; isolert eller til og med spise et måltid med to hender.

Fordi selv om barnets komfort og velvære kunne komme først akkurat nå, er det ikke det eneste som betyr noe.

Du fortjener å gjøre ting som gjør at du føler deg bra også. Og faktisk, for å få sjansen til å hvile og lade opp, vil du hjelpe deg å være den beste moren du kan være.

Vent bare for å gi det, som, så snart som mulig

Selv om de kan slippe de første dagene med din lille, kan du prøve å vente bare litt og # 8216 før du drar ut binkie. Det er best å begynne å bruke en pacifier etter at amming er godt konsolidert, sier American Academy of Pediatrics.

Det er vanligvis rundt 3 eller 4 uker etter fødsel, Men selv kroppen din kan avgi noen signaler.

«Vanligvis, når amming av en kvinne er etablert, kan det legge merke til at hennes bryst begynner å føle seg mindre full under amming økter. Dette er et tegn på at forsyningen har startet regelmessig, sier Karges.

Gå uten pacifier for de første ukene kan være vanskelig. (Men ærlig talt ville de første ukene være vanskelig i begge tilfeller.) Men det kan øke sjansene for suksess for den langsiktige amming.

I utgangspunktet gjelder amming av etterspørselen og # 8217; tilbud. Alle’Start, ditt bryst trenger mange stimulerte stimuli for å motta meldingen som, ja, det er på tide å begynne å gjøre mye, mye melk. (Nyfødte trenger generelt å mate hver 2. eller 3 timer eller 8-12 ganger hver 24. time.)

Men mens du fortsatt lærer om barnet ditt, kan det være lett å misforstå hennes sulteskilt og gi ham en pacifier i stedet for å sette ham på brystet. Og færre muligheter for bryststimulering kan bety at mors melkforsyning kan være potensielt hindret. Forklarer Karpes.

Det er øyeblikk når du ikke bør gi en pacifier til barnet ditt?

Selv etter at melkforsyningen er blitt etablert, er hovedregelen å unngå å tilby en binkie i stedet for en dukket opp når du mistenker at barnet ditt er sulten.

Mange velmenende neogenitorer vil forsøke å erstatte noen nattmater med en pacifier & # 8221; sier Madden. Dette kan potensielt ødelegge eskorten, selv etter 3 eller 4 uker.

Du vil kanskje også unngå Pacces hvis barnet ditt har ammende problemer eller ikke ser ut til å øke vekten, se Karpes. I disse tilfellene, verdt å møte en konsulent for L’amming sertifisert av rådet for å forstå hva som kan skje og utarbeide en plan for å hjelpe barnet ditt mer effektivt.

Å fjerne pacifieren kan også være en god ide om barnet ditt synes å ha mange øreinfeksjoner, siden konstant suger kunne forverre problemet.

Det samme gjelder dersom et barn har en lilje av dalen, siden gjæren på brystvorten kan potensielt reinfect ditt barn. (Teknisk, du kan desinfisere binkie før hver bruk. Men du husker det virkelig?) Men det er greit å gjeninnføre Paci etter at dalen ble eliminert.

Hva er de beste pacifiers for breastfed barn?

Mange konsulenter for amming anbefaler deg å se etter en pacifier som ser nærmere mot mors brystvorte. «Du kan se etter en pacifier med en mer avrundet tips. Søker også en i myk silikon, siden materialet har en naturlig følelse som ligner på huden og er lettere å kile & # 8220; sier Karges.

Men ikke C’er offisielt samtykke på dette. Så, hvis barnets favoritt Paci ikke ser ut som brystvorten på noen måte, er det sannsynligvis greit å følge med ham.

Og hvis de nekter den første (eller til og med den første) binky enn dem, ikke er redd for å fortsette å tilby andre typer. Det kan være nødvendig å prøve noen forskjellige alternativer før du finner en som barnet ditt vil akseptere & # 8221; sier.

Til slutt? Uansett hva du skal velge, sørg for at du bruker det trygt. Hold det så rent som mulig (i en klemme, kanskje sett det i munnen din?) Velg en som ikke er for stor, eller at du ikke savner det i munnen din. Og bruk aldri pacifierklipp eller stropper, da de kan representere en risiko for strangling.