Mancaping for gutta: Design, fjerningstips, ettersalgsservice og mer

Trikset på ditt skamhår er helt en ting

Hvis du tenker på å sette den, er du ikke alene.

Ifølge en amerikansk studie, bare over halvparten av mennene intervjuet: 50.5 prosent, for å være nøyaktig & # 8211; rapporterte en vanlig pubic grooming.

Ikke c’det er ikke engang nødvendig å føle seg ubehagelig om hvorfor du gjør det: menn kutter hekkene av mange grunner, fra rengjøring før sex for å holde det rent og i orden, slik at håret ikke stikker ut fra klær.

Men føler ikke behovet for å rense deg i det hele tatt. Pubic hårvedlikehold er helt avhengig av deg. Pass på at du bare har en ekspert i sikkerhet, vedlikehold og ettersalgsstøtte før du starter.

Hva slags tegninger av skamhår for barn er der?

Typen pubic hårdesign avhenger av hva du liker og fra mengden vedlikehold du vil gjøre. Her er de mest populære og favorittdesignene:

Slip

Del på Pinterest

I utgangspunktet den mannlige versjonen av bikini-stilen. Spred alt håret som tydelig stikker ut av undertøyet ditt.

Lion mane

Del på Pinterest

Fjern alt håret fra ballene og bunnen av penis, men la alt like over penis. Dette kan gjøre din penis ser større ut.

Delvis barbert

Del på Pinterest

Klipp håret til en redusert lengde, slik at du fortsatt har et komplett deksel, men mye kortere hår. Dette er et godt alternativ hvis du ikke vil snu helt, men fortsatt vil holde håret ditt til et minimum.

Andre tegninger i Manscaping:

 • Minimalistisk: utstråler alt håret over penis, men forlater håret på ballene og basert på penis. Dette kan spare deg litt og # 8216; Tid til å kutte ut den delikate og delikate huden på skrotumet.
 • Horisontal landingsstrimmel: utstråler håret over kjønnsområdet (men ikke rundt penis) og kutter ballen håret for å ha en slags horisontal landingsstrimmel rett over penis.
 • Skjemaer: Du må først kutte alt ditt korte hår, slik at formen er lettere å se. Men senere blir det kreativt før du har modellert det til din smak. Piler, hjerter, bokstaver og & # 8220; landingspor & # 8221; Populære alternativer er rette.

Du kan også gå helt naken, hvis dette er ditt valg. Du kan finne at stilen du liker, avhenger av mengden vedlikehold og omsorg du vil gjøre.

Hvordan kan jeg kamme håret mitt der borte?

Før du begynner å rengjøre, vask hendene dine og desinfiser verktøyene dine. Du kan også gjøre et bad eller en varm dusj rask for å myke håret. På denne måten vil du unngå at huden din er irritert, spesielt hvis du er naken.

Når du fjerner håret ditt, gjør det i dusjen eller på toalettet for å lette rengjøring. Etter ferdigstillelse, desinfiserer verktøyene dine og legger dem i et lukket og rent tilfelle.

1. Barbering

Barbering er vanlig blant gutta som løper bort, Men det er også en av de farligste hvis du ikke er forsiktig.

Når du bruker det, er det lett å ved et uhell å kutte litt og eksponering for bakterier eller irriterende stoffer. Barbering kan også blokkere follikler og # 8211; Hylsene som beholder hver pels & # 8211; Forårsaker potensielt follikulitt eller inngrodd hår.

Fremgangsmåte: Barbering i retning der håret vokser for å minimere irritasjonen. Trekk huden for å holde den spensen for å få alt håret.

Forslag til barbering

 • Alltid desinfiser barbermaskinen før / # 8217; bruk.
 • Fukt puben for å myke hårene og gjøre dem lettere å kutte.
 • Bruk en barberkrem, en gel eller en fuktighetskrem med naturlige ingredienser for å hindre irritasjonen. Velg flere naturlige alternativer fra merker som DR. Bronner’S, Alaffia, Botanisk soloppgang, Herban Cowboy eller Jāsön.
 • Bruk en kortisonkrem for å minimere L’Post-barbering irritasjon.
 • Ikke legg krem ​​eller gel i nærheten av penis.
 • Bytt blader ofte.

2. Voksing og tråd

Voksing utføres ved å bruke varme voksstrimler på en hårete overflate og rive håret fra folliklene sine. Voksing er et godt alternativ til barbering fordi det generelt forårsaker mindre kløe når håret begynner å regrow.

L’Threading fungerer ved å pakke tynne ledninger rundt hår og trekke dem ut selv fra roten.

Disse metodene er helt trygge hvis de utføres av en kvalifisert profesjonell, men hvis de utføres feil, kan de forårsake noen ubehagelige bivirkninger, inkludert rødhet, irritasjon og inngrodd hår.

Tips for voksing og tråd

 • Velg en butikk ved hjelp av sikre metoder. Les kundeanmeldelser og vurderinger av helseorganisasjoner.
 • Under voksing eller tråder må personen som utfører behandling være en kvalifisert eller sertifisert skjønnhetspleie og ha på seg hansker.
 • De gode salongene vil aldri dykke en stokk for voksing mer enn en gang, og vil dekke bordet for voksing med en disponibel dekning.

3. Kjemiske depilatorer

Kjemikalier for hårfjerning svekker keratin i håret slik at du kommer vekk fra follikkelen hennes og kan fjernes med en delikat eksfolierende håndkle eller svamp.

Disse er enkle å finne i ditt daglige apotek. Men de kan inneholde kjemikalier eller andre stoffer som forårsake allergiske reaksjoner eller utbrudd. Hvis du har sensitiv hud, anbefaler vi deg å unngå denne hårfjerningsmetoden.

Depilatory Cream Tips

 • Snakk med legen din før du bruker en depilatory for å se om det er det riktige valget for deg. Vurder ideen om å ha en depilering fra en lege.
 • Hvis du er utsatt for allergi, Ta en test av huden eller punkteringen For å se hvilke ingredienser du kan være allergisk.
 • Lag en testpatch et annet sted på kroppen din før du bruker det på pubic-området.

4. Laser hårfjerning eller elektrolyse

Laser hårfjerning og L’elektrolyse vurderes begge metoder & # 8220; permanent & # 8221; Å klare puben: begge eliminere hårsekkene slik at håret ikke gjengir.

Laserfjerning bruker konsentrerte lysbjelker, mens L’elektrolyse bruker en enhet som overfører energi fra kjemikalier eller varme til follikler for å hindre dem i å vokse nytt hår. Hårene kan fortsatt vokse tilbake etter forskjellige behandlinger, men de er vanligvis finere og mindre åpenbare når de kommer tilbake.

Den profesjonelle vil be deg om å finne deg før du kommer. Det er bedre å ha to uker med vekst, selv om enkelte steder gir deg privatliv for å revitalisere alle & # 8217;.

Forslag til laser hårfjerning

 • Kontakt en kvalifisert medisinsk profesjonell til å utføre disse behandlingene. Unngå benkmetoder som hevder å bruke disse metodene.
 • Velg et omsorgssenter med visdom. Mange steder tilbyr disse behandlingene, men sjekker vurderinger og helsevurderinger før engasjert.

Begge typer flyttinger må utføres av en profesjonell på et behandlingssenter. Snakk med legen din før du velger en av disse teknikkene, spesielt hvis du har hatt trening av cheloid arrvæv.

Hvis det utføres feil, kan disse behandlingene også endre hudfarge.

5. Kutt eller vedlikehold

Du vil ikke kutte dine puber? Ikke noe problem.

Skamhår, i motsetning til hodet hår, slutte å vokse på et bestemt tidspunkt. Så la håret ikke bli kuttet, vil ikke forårsake en situasjon av rapunzel der borte. Men hvis du vil fjerne litt og # 8216; fra den øvre delen, kuttet med saksene vender langt fra kroppen din.

Ikke engang kutte hårene for nær pubic hud. Dette er en enkel måte å kutte i et uhell. Og du betaler mye oppmerksomhet rundt pungen og huden på penis, som er mye tynnere.

Etterbehandling forslag

 • Desinfiser saksen du har tenkt å bruke på puben.
 • Hold saks i et trygt bolig som ikke er for fuktig eller utsatt for luft;.
 • Ikke bruk disse saksene til Nient’andre og ikke del det & # 8211; dette Øker risikoen for infeksjoner eller andre pubic trusler, Som lus eller krabber.
 • Hold puben tørr slik at håret ikke akkumuleres og blir vanskeligere å fullføre og fullføre individuelt.

Hva jeg må gjøre i tilfelle utslett, fremspring eller inngrodd hår?

Selv om du er oppmerksom, er det ikke uvanlig å ha hudutslett, protubber eller inkarnert hår i kjønnsområdet, spesielt hvis du spionerer.

Det er bedre å slutte å barbere til disse symptomene forsvinner. Kontakt legen din dersom de ikke forbedrer seg etter omtrent en uke uten barbering, eller hvis det ser verre.

Her er hva du bør gjøre for alle bekymringer:

Utslett

 • Ripe. Dette kan forverre irritasjonen eller forårsake en & # 8217;.
 • Bruk en krem ​​alle’hydrokortison for å redusere kløe.

Støt

 • Bruk en lotion eller en beroligende og naturlig krem ​​for å lindre irritasjonen. (Eller lag ditt eget hjem med shea smør, oliven, natriumbikarbonat og noen få dråper essensiell olje.)
 • La håret vokse opp til fremspringene forsvinner.
 • Vurder inntekter mindre ofte hvis de kommer til deg hver gang du spionerer.
 • Prøv å bruke en elektrisk barberhøvel.

Ingrown Hairs

 • Ikke leve igjen til hårene dine vokser tilbake i noen uker.
 • Bruk en varm og fuktig klut for å massere området en gang om dagen til irritasjonen har forbedret seg.
 • Ikke bruk pincet til å trekke dem ut, siden dette kan gjøre det Øk risikoen for infeksjon.

Hva gjør du? Alt avhenger av deg

Det er ingen rett eller feil måte å håndtere ditt kjønnshår på. Statistikken viser at menn er delt i halvparten når det gjelder grooming av puben, så det er virkelig personlig preferanser.

Noen menn går helt uten puber, mens andre bare holder det kuttet. Noen menn betaler ikke oppmerksomhet, så vel som å holde det rent & # 8211; og i alle fall er det greit!

Husk at ikke alle pubic hår er de samme. Din busk vil se annerledes ut fra den elektroniske en eller i garderoben og # 8211; Som resten av håret ditt, spiller gener og generell helse en rolle i vekst og kvalitet på håret.

Hvis din partner eller noen i nærheten av deg presser deg til å gjøre noe for din PUBE, som du er ubehagelig, la det vite det. Det er kroppen din og ingen i tillegg til legen din (og bare når noe truer helsen din!) Du bør aldri fortelle deg hva du skal gjøre.

Få dem til å bli stolte, kutter & # 8211; det kommer an på deg!

Tim Jewell er en forfatter, utgiver og lingvist basert i Chino Hills, California. Hans arbeid dukket opp i publikasjoner av mange viktige helse- og mediebedrifter, inkludert Healthline og Walt Disney Company.