Slik jobber du på arbeidsplassen din for deg og din reumatoid artritt

Hvis du har den reumatoid artritt (AR), kan du oppleve at arbeidslivet ditt er vanskelig på grunn av smerten, leddene og svake muskler eller mangel på energi. Du kan også oppdage det arbeidet og # 8217; AR har divergerende programmeringsforespørsler: Du kan ikke gå glipp av en avtale av legen din, men du kan ikke engang miste å gå på jobb.

Men at du jobber på et kontor eller eksternt, er det ikke umulig å gjøre arbeidsmiljøet ditt kompatibelt med din RA.

Tenk på hvem du vil si

Først av alt, vurder hvem du informerer. Ikke alle på jobb de trenger å vite om din ra. Men du kan vurdere ideen om å si det til din veileder og til de menneskene du jobber nærmere.

Til Jenny pierce av Wichita, Kansas, ble diagnostisert med & # 8217;. Han jobber med et lite lag og bestemte seg for å fortelle alle. & # 8220; Siden jeg var den yngre medarbeider, trodde mine kolleger og ledelsen du var på det meste av min helse & # 8221; sier. Pierce visste at han måtte snakke. «Jeg har den dårlige vanen med å gjøre ting mindre viktig enn de er. Først måtte jeg overvinne min stolthet og fortelle mine kolleger og hodet jeg har, og prøv å formidle hvor alvorlig. Hvis du ikke forteller ham, vil de ikke vite & # 8220;.

Det kan være nyttig å få folk til å forstå hvem du snakker om hvordan de vil bli påvirket, og legger vekt på hvordan jobbendringer kan hjelpe deg med å gi det beste. Du kan konsultere Jobbinnkvartering Nettverk Nettstedet for å lære mer om arbeidsgiverens ansvar og dine rettighetsrettigheter. Noen ting å vurdere:

Din arbeidsstasjon

Hvis arbeidet ditt krever at du sitter foran en datamaskin for det meste av dagen, er det viktig å opprettholde en korrekt holdning mens du sitter og skriver. Skjermen din skal være alt 8217; øyehøyde. Hold knærne på sidene dine, bruk en plattform for å løfte føttene dine om nødvendig. Håndleddene skal nå tastaturet, ikke dingle eller tilt for å nå nøklene mens du skriver.

Håndleddstøtte

Håndleddene er en av delene av den mest smertefulle kroppen når du har L & # 8217;. Kontoret ditt skal kunne gi deg de nødvendige hjelpemidler, for eksempel media for håndleddputer og en ergonomisk mus for datamaskin. Hvis du fortsetter å ha smerte ved hjelp av en datamaskin, spør din revmatolog eller fysioterapeut deres råd om håndleddsband og andre støtter.

Tilbake

Tilstrekkelig ryggstøtte er grunnleggende for helse og komfort. Kontorstolen tilbake skal bøye seg for å tilpasse seg formen på vertebral kolonnen. Hvis arbeidsgiveren ikke kan gi en slik stol, evaluerer det muligheten for å plassere en rullet pute eller et håndkle på nedre rygg for å opprettholde en korrekt holdning.

Telefonstøtte

Hvis du snakker med telefonen på kontoret, kan du finne deg selv knusende mottakeren mellom hodet og skulderen. Dette forårsaker kaos på nakken og skuldrene og er spesielt alvorlig hvis du har L & # 8217;. Spør om arbeidsgiveren din kan gi deg en enhet som stikker til telefonens mottaker for å holde den på skulderen. Alternativt, be om et headset eller finne ut om du kan bruke Telefon høyttaleren.

Skrivebord som står

Noen mennesker med AR oppdager det som står for en del av dagen i stedet for å sitte på jobb D’kontoret lindrer press fra deres følsomme ledd. Stående skrivebord blir stadig vanligere, selv om de kan være dyre og din arbeidsgiver kunne velge å ikke investere i en. Noen eksisterende skrivebord kan endres slik at du kan bruke dem til å stå.

Hvis du er på jobb, for eksempel på et skrivebord som står eller i servicebordet, eliminerer trykket fra ryggraden og nakken, slik at en liten kurve i nedre rygg og holder knærne rett, men ikke blokkert. Løft brystet litt og hold haken på nivået.

Støtte for føttene

Noen mennesker med AR beskriver smerten på føttene så alvorlige som ser ut som de går på neglene. Dette kan være hjerteskjærende å tåle når som helst, men fremfor alt hvis du må gå på jobb. Det kan være nødvendig en tilpasset støtte til foten og ankelen eller gelplaten for sko for å støtte ankelens buer og ledd i ankelen.

Gulvundersøkelser

Arbeidsplassen din kan være i stand til å gi skum eller gummi lagre for å redusere effekten av å stå på harde gulv i flere timer.

Ta vare på deg selv på jobb

Når du har L & # 8217, er det viktig å holde stressnivåene lave og spise godt. For pierce, redusere stress betyr meditere på jobb. & # 8220; to andre kolleger og jeg begynte å meditere i 10 minutter hver ettermiddag og sier han. «Selv om vi ikke alltid er i stand til å gjøre det uten en telefonsamtale, de 10 minuttene å ligge på gulvet og konsentrere seg om pusten min er fantastisk. Jeg elsker å ha denne fleksibiliteten. & # 8220;

Pause

Det er ingen føderal lov om arbeidspauser, men mange stater krever pauser fra jobb hvis du jobber med en rekke timer. De fleste arbeidsgivere gir en pause. Du må kanskje forklare din arbeidsgiver at RA gjør at du gjør regelmessige hvilepauser.

Ernæring

Sannheten er at de fleste av oss kunne spise bedre. Har RA krever å spise rike matvarer av optimale næringsstoffer som er enkle å fordøye. Planlegg nøtter og portaler med deg på jobb. Du bør også pakke sunne snacks som vegetabilske pinner og frisk frukt.

L & # 8217;

Så langt det kan få deg til å dekke hodet hver morgen i stedet for å møte dagen, er arbeidet en nødvendig del av det meste av livet vårt. I tillegg til å gi økonomisk støtte og kanskje helseforsikring, hjelper det oss å danne vår identitet og utvider vårt samfunn. Ikke la RA forstyrre din evne til å gjøre din beste jobb. Vurder L’ideen å snakke med din arbeidsgiver av din tilstand og jobber sammen for å bygge en arbeidsplass som fungerer for deg.