Kramper, men ingen syklus: du er gravid?

Vi inkluderer produkter som vi tror på våre lesere. Hvis du kjøper lenker på denne siden, kan vi tjene en liten kommisjon. Her er vår prosess.

Del på Pinterest

Intro

Du har et sårt bryst, du er sliten og irritabel og vil ha karbohydrater som gal. Du kan også prøve irriterende kramper.

Det ser ut til at du skal starte syklusen, rett? Det kan overraske deg å lære at disse symptomene kan være alle de første tegnene du er gravid, ikke premenstrual.

Her er syv vanlige symptomer alle’begynnelsen av graviditeten.

Første symptomer på graviditet

Hver kvinne og hver graviditet er forskjellige. Men mange fremtidige mødre opplever de første symptomene på graviditet. De fleste av disse symptomene er relatert til hormonforhøyelsen. Det er viktig å forstå at alle disse symptomene ikke er eksklusive for graviditet. Dette betyr at det er andre grunner til at du kanskje opplever dem.

Ifølge en undersøkelse av «8217; American Gravident Association, 29 prosent Kvinner intervjuet bemerket at en savnet periode var deres første tegn på graviditet. Ofte er det andre vanlige symptomer alle’begynnelsen av graviditeten.

1. Krampe

Kramper er en typisk del av din månedlige menstruasjonssyklus, men du visste at de også kunne bli levd alle «8217; begynnelsen av graviditeten? Noen kvinner merker små livmorkramper i de første ukene av graviditeten.

2. Brystet ditt føles annerledes

Brystene som er øm, vondt eller hovent, kan være et tegn på en overhengende periode. Men de samme symptomene kan også indikere at du er gravid. Hormonelle endringer ALLE’begynnelsen av graviditeten kan gjøre brystet føles følsomt eller vondt. De kan også føle seg tyngre eller busier. Du kan legge merke til at områdene dine, eller huden rundt brystvorten, blir mer mørke.

3. Du føler deg syk

Morgen kvalme er et klassisk symptom på tidlig graviditet. Det kan også fortsette i følgende kvartaler. Til tross for navnet kan fremtidige mødre føle seg kvalme når som helst på dagen eller natten, ikke bare om morgenen. Morgen kvalme kan noen ganger starte tre uker etter unnfangelsen.

4. Hodepine

Gi feilen til dette symptomet til de første hormonene i graviditet og alle «8217 øker i blodvolumet ditt. Sammen, kan de bety hyppigere hodepine. Hvis du lider av migrene, kan du oppleve mer under graviditeten. Noen kvinner lider selv av mindre migrene.

5. Du er helt utmattet

Tretthet er et annet biprodukt av hormonene uttaket ALL’Start av en graviditet. Spesielt progesteron er det skyldige her: kan få deg til å føle deg veldig sliten.

6. Mat aversjon

Trekkene og mataversjonen er et annet klassisk tegn på graviditet. Igjen, klandre hormonene.

7. Svimmelhet

Du kan legge merke til svimmelhet eller fantastiske følelser hvis du beveger deg raskt fra en posisjon som er tilbaketrukket til en økt, eller hvis du plutselig står opp. Under graviditeten dilater blodårene og blodtrykksdråper. Sammen, de kan få deg til å føle deg bedøvet.

Andre symptomer på graviditet

Det er andre symptomer alle’Start av graviditeten du kan prøve, inkludert:

Kommende trinn

Selv om alle disse symptomene kan være tegn på en tidlig graviditet, kan de også bety noen’andre. Det er også sant det motsatte: Du kan ikke ha noen av disse symptomene, men vær gravid.

En savnet periode kan ikke engang være relatert til en graviditet. Det kan skyldes:

Likevel, hvis du mister en syklus, eller hvis du merker et av disse symptomene, er det ikke en dårlig ide å ta en graviditetstest hjemme. En positiv test betyr at du bør gjøre en avtale med legen din.

Del på Pinterest