Hvordan stress påvirker kvinner i farge og 10 tips for å ta kontroll

Fra # 8217; imperativ for helsen til svarte kvinner

Det er ikke overraskende at det lille og store stresset i livet kan få en betydelig innvirkning på helsen din og på ditt generelle trivsel, uavhengig av hvem du er. Men for kvinner med farge, stress og dets effekter på helse kan forsterkes.

Mens alle kvinner står overfor stressfaktorer, Linda Goler Blount, Konsernsjef i Svarte Women’S Helse Imperative (BWHI) sier at «misgjerninger i # 8217; stresspåvirkning på helse og velvære av svarte kvinner kan ikke ignoreres. De levede opplevelsene til svarte kvinner snakker om overveldende stress i sine vinstokker & # 8220;.

TIL studere Publisert i bladet Menneskelig natur har oppdaget at svarte kvinner også kan utarbeide og internalisere stress annerledes enn sine hvite kolleger.

Studien antyder at stressfaktorer kan være ansvarlige for «8217 øker; organisk aldring i svarte kvinner.

Sekund Sykdomskontrollsentre (CDC), Svarte kvinner har A’forventet levetid på 3 år lavere enn hvite kvinner og noen av grunnårsakene kan være relatert til stress.

Vi vet at 1 svart kvinne på 2 lider av en slags hjertesykdom, i stor grad forårsaket av stress & # 8221; sier blount. & # 8220; stress dreper oss.& # 8221;

Blound indikerer også høye stressnivåer som mulig for høyere maternal dødelighet i svarte kvinner.

& # 8220; Bare ikke C’Det er nok å søke på den virkelige fysiske og mentale stresspåvirkningen på svarte kvinner i løpet av hele livssyklusen & # 8221; sier blount.

Legg til: & # 8220; Noen av det vi har lært av å lytte til over 60 000 svarte kvinner, har blitt rapportert i vår rapport, Indexus: Hvilke sunne svarte kvinner kan lære oss om helse & # 8221;.

Hva forårsaker stress?

Vår kropp gir naturligvis et stresshormon som heter Cortisol. Det er det samme hormonet som utløser svaret på å kjempe eller unnslippe at vi føler når vi reagerer på fare.

Alle har øyeblikk der de opplever stress, men er ofte basert på en situasjon for øyeblikket.

Stress som forårsaker at den mer negative effekten på svarte kvinner er kronisk stress, noe som betyr at det pågår det pågår. Som et resultat kan kroppen av svarte kvinner produsere mer kortisol.

Langsiktig eksponering for kortisol kan påvirke over hele kroppen, inkludert risikoen for at en person skal utvikle seg:

  • hjertesykdom
  • angst
  • Depresjon
  • fedme

Og hvis du allerede opplever med en kronisk helsetilstand, kan ustyrt stress gjøre situasjonen verre.

Data samlet av bwhi Indexus Vis at svarte kvinner har en rate av øvre medisinske besøk på 8217; 85% for hypertensjon i forhold til deres hvite kolleger.

«Svarte kvinner dør av slag på grunn av Dell’høyeste priser med hvite kvinner. Og vi vet at det er sterke bånd mellom stress og hypertensjon & # 8220; sier blount.

Tips for å administrere stress syklus

Det er umulig å helt hindre stresset å komme inn i våre liv.

Gjør jonglere mellom regninger og inntekt, relasjoner med ektefeller, foreldre og barn, så vel som våre arbeidsgivere og kolleger kan være en kilde til stress.

Kvelden nyheter og sosiale medier bærer også stress og # 8217; Angst av verden i våre hjem.

Den gode nyheten er at det er ting du kan gjøre for å redusere daglig stress. Gjøre selvbehov en prioritet er ikke egoistisk; han kan redde livet.

Vurder ditt stressnivå ved å ta Stresstest bwhi.

Så prøv disse 10 forslagene for å ta vare på deg selv og administrere stress.

1. Åndelig

Tegn din åndelige kjerne, enten det er bønn, meditasjon eller ta deg tid til å ta pusten.

De Studio på helsen til svarte kvinner (bwhs) Resultatene antyder at religiøst eller åndelig engasjement kan hjelpe deg med å håndtere stress og forbedre helsen din.

2. Gjøre pauser på sosiale medier

Sosiale medier hjelper oss med å skape forbindelser, men de kan også være giftige. Koble fra når du føler deg overveldet.

BWHIs søk antyder at de fleste sosiale medier med rasebagasjeringer og voldelige videoer kan skape et stressrespons i svarte kvinner som ligner på posttraumatisk stressforstyrrelse (PTSD).

3. Program en vanlig trening

Bare 30 minutter om dagen med moderat trening kan virkelig hjelpe deg med å håndtere måten kroppen din behandler. At du kjører, gå, følg en yoga leksjon eller pilates eller lette heiser, finn litt & # 8216; av rolig bevegelse.

BWHS-undersøkelser, fremhevet i Indexus, viste at svarte kvinner som betraktet seg sunne mentale, også fungerte på deres fysiske helse som styrte sin vekt og gjenværende aktiv.

4. Ha en favoritt spilleliste

Lag en musikalsk spilleliste som hjelper deg å føle deg rolig og få deg til å danse.

Musikk kan bare være balsam du trenger for hånden. Blount sier at søket viser at musikk kan være et viktig verktøy i stresshåndtering.

5. Hvilte litt & # 8216;

Hvis du har problemer med å sovne, prøv å legge til noen avslappeteknikker, som Pusteøvelser, til din nattlige rutine.

Sekund National Sleep Foundation, Mangel på søvn kan negativt endre kroppens svar på stress. Har vist seg å sove fra 7 til 8 timer, hjelp kroppen reset.

6. Vær oppmerksom på hva du spiser

Mange av kvinnene som deltok i helseundersøkelsen av svarte kvinner, rapporterte å ha observert hva de spiste og ikke å bruke mat til å håndtere stress.

Du kan bli fristet til selvmedisinske stress med usunn mat og overflødig mat, men søtet og bearbeidet mat og drikkevarer forbedrer ikke stress. Husk også å forbli hydrert.

7. Senker

Være okkupert er ikke alltid god eller sunn, eller til og med nødvendig. Vender mot alt på 90 miles alle’nå øker bare l’adrenalin. Bestem hva som egentlig er en nødsituasjon og hva som ikke er. Ta det med ro.

8. Av & # 8216; nei

Blount sier at grenser er avgjørende i stresshåndtering. Vi blir bombardert med store og små krav, og trenden er å ønske å tilfredsstille folk. Det er lett å bli overveldet.

Noen ganger bør svaret på forespørsler være nei. Og husk at & # 8220; ingen & # 8221; Det er et komplett uttrykk. Etablering av grenser er en viktig del for å beskytte helsen din.

9. Ikke vær redd for å be om hjelp

Farge kvinner føler ofte som om vi skulle møte alt alene, selv når vi drukner i stress. Ring en venn eller et familiemedlem og be om hjelp når du trenger det.

Noen ganger # 8217; hjelp kommer i form av å ha noen til å snakke med. Og noen ganger kommer løsningene fra å nå.

10. Få et støttesystem

Ikke gå alene. Kvinnelige funksjoner i BWHI i Indexus Snakk om’Viktigheten av å ha familie og venner i deres hjørne. Ha en person eller en gruppe du kan kontakte er en fin måte å sette stress i perspektiv.

De svarte kvinnene og det er den første ideelle organisasjonen som er grunnlagt av svarte kvinner for å beskytte og fremme helsen og velvære for kvinner og svarte jenter. Mer informasjon om BWHI Besøk WWW.bwhi.org.