Kosthold og utøvelse av denne urologen for erektil dysfunksjon

Takk All’Advent of Smartphones og Internett, menn kunne finne seg enda mer press for å tilpasse seg selskapets forventninger om hvordan livet skal være. Teknologi koblet oss til hverandre på en måte som generasjoner før de aldri kunne ha forestilt seg. I medisin og vitenskap er vi innser # 8217; umulig mens forskning på stamceller og robotteknologi tjener bakken.

C’Det er også en stor ulempe i disse konstante oppdateringene. Flyten av bilder fra sosiale medier viser alt vi tror vi må ha: den perfekte kroppen, den perfekte familien, perfekte venner, perfekt karriere, perfekt sexliv.

Men det virker ikke alltid slik.

Selv uten sosiale medier i vår virkelighet, takket være # 8217; e-post og til WhatsApp, L’arbeidstid slutter aldri

Vi er ofte undervektige. Og hvis vi ikke er underbetalt, er vi sannsynligvis overarbeidet. Vi finner mindre og mindre tid å ha det gøy med hobbyer, familie, sunn mat og trene. I stedet bruker vi mer tid sedentari foran datamaskinen eller til vår telefon eller nettbrett. Dette kan bringe til mer tid sammenligning og mindre tid til å leve.

Unødvendig å si, denne endringen i verdier og i # 8217; Tidsbruk har ikke vært positiv for det seksuelle livet til mange av mine pasienter, spesielt yngre menn som er mer aktive på sosiale medier.

Jeg ser personlig mange menn som kommer med symptomer på erektil dysfunksjon (DE) som er for unge til å oppleve denne tilstanden så tidlig i deres liv. Videre har de ingen andre risikofaktorer knyttet til DE, som diabetes eller risiko relatert til livsstil som sigarettrøyk, mangel på trening eller # 8217; fedme.

I et studio, 1 av 4 menn under 40 år så de på medisinsk behandling for de, med halvparten at han rapporterte å ha en seriøs de.

Mange av dem vil umiddelbart foreskrive narkotika, og tenker at det vil løse problemet, men dette er bare en midlertidig løsning.

Dette betyr ikke at jeg ikke foreskriver narkotika, åpenbart gjør jeg det, men jeg tror & # 8211; Og vitenskap støtter min overbevisning & # 8211; at vi må behandle # 8217; og med en helhetlig tilnærming, adresserer ikke bare symptomene, men også hovedårsaken til problemet.

Tatt personlige, intellektuelle og fysiske pasienter

Vi diskuterer Com’liv hjemme og på jobb.

Jeg spør dem om deres hobbyer, og hvis de gjør fysisk trening. De innrømmer meg ofte å være stresset på jobb, ikke å ha mer tid for seg selv eller for deres hobbyer og ikke gjøre fysisk trening.

Mange av pasientene mine rapporterer også at L’og er en av hovedårsakene til stress hjemme og i deres intime relasjoner. De utvikler ytelsesangst og problemet blir cyklisk.

Her er min grunnleggende behandlingsplan

Del på PinterestBilde av Emma Frances Logan på Unsplash

Seks regler å følge

  • Slutt å røyke.
  • Lag en’moderat fysisk aktivitet for en’nå minst tre ganger i uken. Dette inkluderer både kardio og vektløfting. For eksempel: Sykling, svømming eller gå raskt i 25 minutter med en moderat rytme, og deretter øke vekter og strekke seg. En gang fant ut at treningsrutinen din er enkel, øker det vanskeligheten og lar deg ikke stabilisere.
  • Hold en sunn vekt. Dette kan skje naturlig etter en «moderat fysisk aktivitet som anbefalt ovenfor. Husk å utfordre deg selv og øke vanskeligheten med treningsrutinen din.
  • Finn tid for deg selv og finn en hobby eller en aktivitet som du kan være mentalt tilstede og viderekoble tankene dine fra arbeid og familieliv for en PO & # 8216;.
  • Anser ideen om å se en psykolog for å hjelpe deg med å løse vanskelighetene du måtte ha på jobb, hjemme, økonomisk, etc.
  • Gå av sosiale medier. Folk publiserer versjonen av seg selv som ønsker å overføre, ikke virkelighet. Slutte å konfrontere deg med andre og fokusere på de positive aspektene i livet ditt. Dette sparer også tid for L’annen aktivitet.

Jeg prøver å holde de grunnleggende kostholdsretningslinjene. Jeg sier til mine pasienter som må spise mye mindre dyr og mer frukt, belgfrukter, hele korn og grønnsaker.

For å holde styr på å spise uten å måtte dokumentere hvert måltid, foreslår jeg å sikte på vegetariske måltider i løpet av uken og tillate lurteur og hvitt kjøtt mer tynn i helgene, i moderasjon.

Hvis du eller din partner du lider av DE, vet at det er mange løsninger, hvorav mange kan fås med liten eller ingen terapi. Det kan imidlertid være et ubehagelig problem å snakke åpent.

Ikke vær redd for å snakke med en urolog av denne tilstanden. Det er det vi gjør og kan hjelpe deg med å komme til roten til dine bekymringer. Det kan også styrke forholdet ditt med deg selv og din partner.

Marcos del Rosario, MD, er en meksikansk urolog sertifisert av det meksikanske nasjonale nasjonalrådet. Bor og arbeider i Campeche, Mexico. Han ble uteksaminert fra University of Mexico City (Universidad Anahuac México) og fullførte sin bolig i urologi på General Hospital of Mexico (Hospital General de Mexico, HGM), en av de viktigste søkesykehusene og undervisningen i landet.