Disse autoffertilitetsmassasjer kan hjelpe deg med å bli gravid?

Del på Pinterest

Å holde seg gravid er en enkel, riktig prosess? Sperma oppfyller Ovumet (forutsatt at du dro en), befruktningen finner sted, planten finner sted og voila, du er gravid.

Ja og nei. Selv om trinnene er korrekte, oppstår denne prosessen ikke alltid når du vil ha det, og for millioner av kvinner kan være nødvendig, om ikke, om ikke, å bli gravid.

Selv om du har sex hver dag i eggløsningsperioden, kan det virke fristende, etter flere måneder kan det føre til mye stress, spesielt hvis testene fortsetter å returnere negativt. Derfor ser mange kvinner på naturlige metoder som selvsagt, latthful massasje for å øke sjansene for å bli gravid.

Hva er automatagene for fruktbarhet?

Fertilitetsmassasje er en Type massasje Formålet med å forbedre helse og fruktbarhet gjennom kraften i berøring, ifølge L’kinesisk medisin ekspert og akupunktør, Tsao-lin moy.

Den fysiske berøringen trekker på nervesystemet og kan utstede gunstige kjemikalier i hjernen, øke sirkulasjonen og lymfatisk strømmen, gi bevissthet om kropp og selv, forbedre søvn, hjelpe fordøyelsen og gi lindring fra stress / # 8221; han sier.

Denne & # 8220; Touch & # 8221; Det kan innebære massasje teknikker, inkludert avslapning eller svensk massasje, som kan hjelpe:

 • Forbedre sirkulasjonen
 • Slapp av nervesystemet
 • Avlast stress (et stort problem med fruktbarhet)
 • Fremme helse og generelt velvære

Det kan også ta form av refleksologi, som krever fagfolk å massasje poeng på hender, føtter eller ører for å få tilgang til Bodybus-systemer.

Fertilitetsmassasje involverer ofte Akupressur, Den moyen sier at det virker ved å låse opp Qi (eller Vital Energy) strømmer langs meridianen, eller ved å trykke på bestemte punkter knyttet til en kropps- eller kroppssystem for å få balansen;.

Selffertilitet Massasje er ganske enkelt fertilitetsmassasje du kan gjøre uten en og en massasje profesjonell.

Hva er fordelene med en Automassaggio for fruktbarhet?

Forskere må fortsatt bestemme de påviste fordelene med forskningsbaserte selvtelitilitetsmassasje. Det er imidlertid noen anekdotiske fordeler som er verdt å vurdere.

For kvinner, sier Moy at blodstrømmen til livmoren og eggstokkene hjelper med reproduksjonsfunksjonen. For menn, legger Moy at sirkulasjonen til testiklene, så vel som temperatur, påvirker sædproduksjonen. & # 8220; er en del av et sammenkoblet system med General Body Health System & # 8221; sier.

Andre påståtte fordeler med selvfruktbarhetsmassasje kan inkludere:

 • har flere vellykkede muligheter enn å gjøre ingenting (uansett om dette er placebo-effekten & # 8221 eller mindre)
 • Øvelse av selvbehov (så viktig når du har å gjøre med infertilitet)
 • Utvikle større bevissthet om hva som skjer i kroppen din
 • Lindre stress og # 8217; angst rundt fruktbarhet
 • Styrke Mind-Body Connection
 • Regelmessig forbedre sirkulasjonen og lymfen til reproduksjonsorganene
 • bli mer proaktiv og ansvarlig

Forskning på automatringer for fruktbarhet

Vi hater å være bærere av dårlige nyheter. Men uheldigvis, Liten eller ingen forskning Støtter ideen om at selvfruktbarhetsmassasje bidrar til å bli gravid.

Når det er sagt, tilbyr massasjen mange spesialiserte fordeler generelt. Kan hjelpe deg med å slappe av og redusere stress, både viktige faktorer når du prøver å bli gravid.

utdanning Vis at kvinner med infertilitet ofte har større risiko for å utvikle stress og angst.

Forskning & # 8211; Undersøkelser legger også vekt på forholdet mellom fruktbarhet og reproduktivt system både hos menn og kvinner. Menn kan oppleve serumnivåer av totalt lavere testosteron, og kvinner kan ha høyere nivåer enn et stresshormon som heter Cortisol, som hemmer østradiolproduksjonen.

Hvis du har å gjøre med fruktbarhetsproblemer, er det en god sjanse for at du også driver med høyt stressnivå. Legg til langvarig behandling for infertilitet, og du vil øke sjansene for selv å utvikle angst og depresjonssymptomer.

Med dette i tankene er det fornuftig at livsstilsendringer og naturlige anti-stress som massasje kan føre til å redusere stress, # 8217; angst og depresjon.

Sikkerhet for automatringer for fruktbarhet

Hvis du har en tendens til å tvile på sikkerheten til alt når du prøver å bli gravid, er du ikke alene. Den gode nyheten med massasjen, sier Moy, er at automaten er ganske trygg, spesielt hvis målet er å forbedre generelt velvære, samt fokusere på fruktbarhet.

Etter å ha sagt dette, en gang gravid, bør du unngå disse typer massasjer. Snakk med legen din hvis du vil fortsette generelle avslappende massasjer under graviditet.

Hvordan lage en bilassasje for fruktbarhet hjemme

Femoral massasje

En femoral massasje består i å massere lårene interiør eller L’område av adduktorene.

 • Sitter, griper forsiktig de interne lårmusklene så mye som mulig, bakfra, vekslende med hver hånd.
 • Tenk deg å løfte puten av en sofa for å finne noe du mistet. L’Målet er å forbedre blod og lymfatisk strømning i underlivet og i reproduktive legemer.
 • Inguinal massasje (lyske)

 • Ligge på baksiden, plasser håndflatene der bena møter den nedre delen av kroppen (lyske). Du kan føle et slag med fingertuppene. Dette er kjent som femoral håndledd, og du er i lårbenet trekant.
 • Tren lystrykk på overflaten av # 8217; indeks, midt og # 8217; Anulare til du føler en sterkere knappfølelse.
 • Hold posisjonen i 15 sekunder og løser trykket.
 • Abdominal massasje

 • Ligge på ryggen med knærne litt brettet. Du kan bruke en myk pute til å støtte deg. Din mage skal være myk.
 • Ved hjelp av høyre hånd, nå venstre side av kroppen ALLE’livets høyde og hekta til laterale muskler. Dra hånden sakte langs den sentrale delen, vekslende fra venstre til høyre og huske å puste. Gjenta 9 ganger på hver side.
 • Sett hendene på begge sider av midjen og flytt mot den sentrale linjen som utøver presset for å samle og trekke hoftene sammen. Tenk deg at livet ditt er en gigantisk bukett med blomster og at livet ditt er de lange stengene du samler.
 • På den sentrale linjen på begge sider av navlen, trykk ned og strekker seg mot kjønnsbenet. Fortsett med håndflaten din, som om du har rynker på forsiden av skjorten.
 • Flytt hendene sideveis langs den inguinallinjen mot kroppssiden ALL’livets høyde.
 • Gjenta bevegelsen som om du gjør frosken.
 • Du kan bruke essensielle oljer under menstruasjonssyklusen, som Sage Sclarea, for å hjelpe stemningen og kramper. (Bare ikke bruk essensielle oljer til full styrke på huden og fortynn dem alltid med en vektorolje.)
 • En annen populær fertilitetsmassasje er Maya Abdominal Massage. Moy sier at denne teknikken innebærer sekvensen av abdominal massasje for å forbedre sirkulasjonen og blodstrømmen til livmor og eggstokkene.

  Eksperter anbefaler å utføre en maya abdominal massasje hver dag fra dagen etter menstruasjonssyklusen opp til 8217; eggløsning som en del av en terapeutisk selvomsorgsrutine. MOY anbefaler å lære teknikken fra en terapeut spesialisert på maya abdominal massasje.

  L’

  Det kan være nyttig å utføre en selvklebende massasje Redusere stressnivåer og la deg slappe av, men ikke regne med at det er grunnen til at du blir gravid.

  L’Infertilitet er et komplisert problem. Hvis du er mindre enn 35 år gammel, og du ikke er i stand til å bli gravid i mer enn 1 år, eller hvis du er 35 år gammel, og du ikke klarer å bli gravid i mer enn 6 måneder, kan det være på tide å snakke med legen din.