1200 kalori diett: hva du trenger å vite

Diett å gå ned i vekt

Så du bestemte deg for å miste noen få pund. Kanskje det er fordi du er foreslått legen din, eller kanskje det er fordi badesesongen ligger bak # 8217;. Det er ingen mangel på dietter der ute, men du kan vurdere en enklere rute. Du kan prøve å forberede kostholdet ditt med mat som er rik på næringsstoffer og senke antall kalorier du forbruker.

Et godt utgangspunkt er et lavt kalori diett som gir ca 500 kalorier mindre enn du trenger på en dag, som kan hjelpe deg med å miste 1/2 pund til 1 pund per uke. For noen ville dette være et 1200 kalori kostholdsprogram. Som alltid bør du først konsultere legen din. Denne planen gir forbruk på ikke mer enn 1200 kalorier om dagen. Liz Weinandy, MPH, Rd, LD, Wexner Medical Center of Ohio State University Stater: & # 8220; 1200 calorie dietter er flott for den rette personen, spesielt kvinner over 50 år som generelt er stillesittende, siden det ikke er så under hva de ville normalt spise for å opprettholde vekten. & # 8220;

Hva c’er så vakker i et 1200 kaloriplan?

Kort sagt, dette dietten fungerer. Spis mindre kalorier enn de brennende og kroppen din kan ty til å brenne dine fettreservater. Som et resultat mister du vekt. Weinandy oppfordrer fortsatt litt forsiktighet. Det anbefales ikke at en person tar mindre enn 1200 kalorier om dagen, siden det er svært vanskelig å få nok næringsstoffer som kalsium, protein og magnesium med kalorierivå mindre enn 1200 og # 8221;. Legg til en PO & # 8216; for styrketrening og få den rette mengden protein i kostholdet ditt for ikke å miste magert masse og fett, noe som kan senke stoffskiftet og få vektgjenoppretting mer sannsynlig.

Planlegg dagen din

Maten er drivstoff, men mange av oss spiser av andre grunner enn sult. Vi spiser når vi kjeder seg eller nervøse. Vi spiser fordi noe er så deilig at vi aldri har nok. Noen ganger spiser vi bare fordi maten er rett foran oss.

Mange kaller denne typen spising og # 8220; snacks & # 8221; og anser det som en dårlig vane. Snacks, hvis gjort bevisst, kan faktisk være sunn og spille en viktig rolle i en 1200 kalori diett.

Den største utfordringen du må møte med en 1200 kalori grense er sult, som kan undergrave din bestemmelse. En måte å bekjempe sultbitt er å analysere kalorier. Ikke begrens deg til bare tre måltider. Gi deg selv minst en matbit mellom måltider. Pass på at du inkluderer mange høyvolum matvarer som kan hjelpe deg med å få deg til å føle deg full med mindre kalorier. Salater, grønnsaker, supper og frukt med høyt vanninnhold, som vannmelon eller grapefrukt, kan bidra til å øke fylde mens du bidrar til å begrense kaloriinntaket.

Opprettelse av en matplan

Du finner tonnevis av matprogrammer for 1200 Calorie Diet Online. Vår plan er under. Men du bør vurdere et par ting før du implementerer denne planen.

Når du er mer sulten?

Vurder øyeblikkets øyeblikk du er mer sulten. Ikke hold alle kalorier for slutten av dagen bare fordi en diett sier det. Frokost er ikke for deg? Sett den i planen du gjør.

Hydrering

Væsker tilfredsstiller ikke sult, men de forhindrer det. Jeg er en viktig del av et sunt daglig regime. Folk spiser ofte fordi de er tørst, ikke sultne. Drikk før, vent noen minutter og deretter gå videre og spis hvis du fortsatt er sulten.

Overvåk din oppførsel

Målet ditt er å nå en sunn vekt, ikke dø av sult. Ikke forstå eller overgår overdreven trening. Ekstremeferdigheter kan tyde på at du er i fare for en matforstyrrelse. Snakk med legen din hvis du er bekymret for forholdet ditt med mat.

1.200 Calorie Anbefalt meny

Frokost

 • 2 skiver av fersk mango
 • 1 Sodo Egg
 • 1/2 av en integrert bagel eller 1/2 kopp mel D’usøtet havre

Lunsj

 • 2 kopper salat med avokado, gulrøtter, tomat og grønne bladgrønnsaker med balsamicoeddik smaksatt som en dressing
 • 1/2 kopp svart bønnesuppe
 • 1/4 kopp usøtet gresk yoghurt som du kan legge til suppen
 • 1 mais tortilla

Middag

 • 1-2 kopper brokkoli eller dampet kål, krydret med asiatisk sennep og ris eddik
 • 3 gram vill laks
 • 1/2 miso suppe kopp
 • 3/4 Full Rice Cup

Snacks

Nyt dem hele dagen:

 • 1/2 bakt eple med 1/2 teskje sukker og kanel
 • 1/2 kopp blåbær eller bringebær
 • 1/4 oz valnøtter
 • 1 gram av tynn ost
 • 2 kopper popcorn

Nyt ubegrenset vann, te og kaffe, men vær oppmerksom på mengden koffein du har. Begrenser kunstig sukkerholdige drikker til en per dag, hvis ikke helt. Konkurranse dine måltider fritt med sitronsaft eller kalk uten kalorier og flavored vinegarer.

Et 1200 kalori mat program vil hjelpe deg å miste vekt og holde den ut. Nøkkelen til å få vekttap permanent er å sørge for at 1200 kalorier ikke er for lave for noen individuelle & # 8221; sier Weinandy. ; Av helsemessige årsaker, sørg for at ingen grupper av mat er utelatt for å nå grensen på 1.200 kalorier & # 8221;.